Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
WordPress szakértő
képzés

Előrendelési kedvezménnyel
2023. március 24. (péntek) éjfélig!

WordPress szakértő online képzés 1

Itt az idő, hogy végre te is megtanuld, hogyan kell profi, esztétikus, gyors, Google-barát WordPress honlapokat, WordPress webáruházakat készíteni!
Lépésről lépésre oktatóvideókkal, akár a nulláról, programozói tudás nélkül!

Teljes gyakorlati WordPress szakértő képzés távoktatásban, egyéni időbeosztás szerint!

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • Szeretnéd lépésről lépésre, akár a nulláról megtanulni a WordPress kezelését?
 • Szeretnél több szolgáltatást nyújtani, több terméket eladni, szeretnél honlapkészítésből bevételt szerezni?
 • Szeretnéd a WordPress weboldal beállítás minden technikai részletét megtanulni, és haladó tudást keresel ehhez?
 • Gyakorlatias, használható tudást keresel, ahhoz, hogy működő és eredményes WordPress honlapod legyen, akár a saját vállalkozásod honlapját, akár mint szabadúszó, mások honlapját szeretnéd jobbá tenni?
 • Nem találtál eddig olyan profi és esztétikus WordPress sablont, amit te is képes vagy grafikusi és programozói tudás nélkül könnyen használni?
 • Tudod, hogy a honlapod sebessége fontos a Google-nek és a látogatóknak, de nem tudod, hogyan tudnád felturbózni?
 • Jó lenne 1-2 hasznos trükköt kapni, amivel még előrébb hozhatod a keresőben a WordPress honlapodat?
 • Szeretnél azonnal belevágni a WordPress szakértő képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Közkívánatra összegyűjtöttem a lényeget, és elkészítettem a WordPress szakértő képzést, ami most végre választ ad a kérdéseidre, és megoldást nyújt a WordPress honlapokkal kapcsolatos problémáidra.

Figyelem! Ez az online végezhető képzés a WordPress honlapod teljes felépítését mutatja be vállalkozók számára is érthető, gyakorlati videókkal!!!

Érthető, lépésről lépésre végigvezetett videókon mutatom be neked a WordPress honlap minden technikai, esztétikai és speciális beállításait.
Teljesen nulláról, az alapoktól indulunk, egészen kezdőknek is érthető, gyakorlatban használható megoldásokkal.
Eljutunk egészen az extrém, haladó, prémium megoldásokig, amelyekkel tényleg csúcsszuper WordPress honlapod lesz, amikkel tényleg egyedivé, különlegessé teheted a WordPress honlapod.

Ráadásul mindezt az otthonod vagy az irodád kényelmében kapod meg, egy online végezhető videótanfolyam formájában.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2020/004603) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó WordPress szakértő képzés

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2020/004603) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző WordPress feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó WordPress szakértő képzésünkön.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a WordPress szakértő képzés tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a WordPress szakértő képzésről, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Az a célom, hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt el tudj kezdeni dolgozni.

Négyféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni:

 • Ezzel a tudással akár saját vállalkozást indítasz. Esetleg van már ilyen vállalkozásod? – Nemcsak a szakmai tudásod lesz biztos alapokon, de olyan profi leszel, aki többet nyújt a konkurensek 95%-ánál.
  Ráadásul a képzésen még kifejezetten WordPress szakértőknek szóló vállalkozási tippeket és titkokat is megosztok veled.
 • Elhelyezkedhetsz egy cégnél vagy a most is meglévő ilyen munkádat végzed hatékonyabban. Akár otthonról, távmunkában is képes leszel ezeket a feladatokat hatékonyan elvégezni!
 • Saját vállalkozásodban hasznosítod az itt tanultakat. Ha nem akarsz fejlesztőt megfizetni, de többre van szükséged egy egyszerű WordPress honlapnál, itt minden tudást meg fogsz szerezni, hogy bármit megoldj a honlapjaidon, amit szeretnél.
 • Munkatársat tudsz kiképezni a saját vállalkozásod számára. Ez egy gyakorlatorientált képzés, és ha te már nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor ez a legjobb hely, ahol egy új kollégát be tudsz tanítani valódi eredmények elérésére!

WordPress szakértő online képzés 3

Mit tartalmaz a WordPress szakértő képzés?

A WordPress szakértő képzés három részből áll.
Az első rész külön, az első-második rész együtt, vagy mind a három rész együtt vásárolható meg.

Nem WordPress beállítgatókat képzünk! Ez nagyon fontos!
Ma már bárki azt mondhatja magáról, hogy tud honlapot fejleszteni, aki az egérrel képes egy dobozt áthúzni egyik helyről a másikra. De ez így nem teljes ismeret, nem versenyképes és főképp nem időtálló tudás.
Te a szakértői WordPress beállításokat fogod megtanulni a profi szintig, fejlesztő bevonása nélkül.

Pontos gyakorlati tudást, a WordPress honlap haladó szakmai hátterét és gyakorlatát fogod megtanulni, amit azonnal tudsz használni, hogy már akár a képzés alatt eredményt tudj elérni.

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nem csak egy adag jegyzeted, meg elméleti tudásod lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati szakismereted, tapasztalatod – és ráadásul működő saját honlapod, működő saját szakértői vállalkozásod.

Hivatalos tanúsítványt adó
WordPress szakértő képzés

Előrendelési kedvezménnyel
2023. március 24. (péntek) éjfélig!

Az alábbiakban találod a tematikát vázlatosabban.
Természetesen vannak olyan területek, ami itt csak egyetlen szó, de a valóságban hatalmas ismeretanyagot, gyakorlati tapasztalatot kapsz majd benne.

Az összes anyagnál azt a nézőpontot fogod megtanulni, hogy hogyan legyél eredményes a gyakorlatban WordPress szakértőként.
Azaz hogyan legyen mindig munkád, hogyan érd el, hogy sikeres legyél a szakmádban, és hogy szeressenek az ügyfelek-megrendelők-munkaadók, és nem utolsó sorban újra rendeljenek tőled.

Mit fogsz megtanulni a WordPress szakértő képzés első részében?

Célom, hogy már a képzés első hónap végére saját, működő WordPress honlapod legyen. Akkor is össze tudsz majd rakni egy saját oldalt, ha soha nem csináltál semmi ilyesmit előtte.

 • WordPress fejlesztés alapok
 • Minden használható tudás alapja, hogy az alapok rendben legyenek.
  Már a képzés elején megérted, hogy hogyan áll össze egy honlap, milyen technikai háttérre van szükség, hogyan alakíts ki magadnak WordPress fejlesztői környezetet.

 • Webdizájn a gyakorlatban
  • Weboldal tervezése a gyakorlatban
   • Egységes és harmonikus arculat – arculati elemek: színek, betűtípusok, ikonok, fotók, grafikák, logó.
   • Mi a digitális arculat? – weboldal, webshop, közösségimédia-felületek, hírlevél, email, digitális termékek.
   • Figyeld a trendeket – üzletági webdesign trendek, év színe, aktuális vagy örökzöld grafikai stílusok.
   • A tökéletes színvilág és tipográfia – színpaletta meghatározása. Fontos, hogy tudd, ki a célcsoport, milyen üzletágnak készítesz honlapot, mi a honlap témája!
   • Tudnivalók a színekről, színmódokról, betűkről.
   • Stílushoz és színvilághoz illeszkedő fotók, ikonok, grafikák, grafikai elemek kiválasztása.
   • Főoldali terv.
   • Hasznos tippek és lelőhelyek a fentiekhez.
  • A megfelelő WordPress sablon kiválasztása
   • Milyen a jó sablon?
   • Ingyenes és fizetős sablonok – melyik, mire jó?
   • Weboldal építők – Elementor, Divi.
   • Gondolkodj hosszú távon – folyamatos frissítések, támogatás, bővítési lehetőségek
 • Divi 1. rész
 • A Divi első részben átvesszük a webdizájn alapokat és a honlapkészítést a Divi segítségével. Már az első rész ismeretanyagával is képes leszel a Divit használni.

 • A leghasznosabb WordPress pluginok
 • Tesztelt, biztonságos és hasznos bővítmények, hogy teljesen kihasználd a WordPressben rejlő lehetőségeket. Ízelítő, hogy miket fogunk venni a telepítéstől a beállításig: GDPR kompatibilitás, SEO bővítmény, tartalom profi szervezése és szerkesztése, közösségi média megosztások, átirányítások, bejegyzések duplikálása, Analytics kód profi beillesztése, Google címkekezelő használata, profi űrlap létrehozása előzetes tudás nélkül…

 • WordPress gyorsítás 1. rész
 • Az első rész az alapokat tartalmazza, rengeteg gyakorlati beállítással. Már pusztán ezek a beállítások hatalmas eredményeket fognak hozni a WordPress honlapod sebességében!

 • WordPress karbantartás
  • Frissítés és rendszeres karbantartás
  • WordPress költöztetés
  • Sablon csere
  • Hibakezelés
 • Haladó WordPress tippek 1. rész

Mit fogsz megtanulni a WordPress szakértő képzés második részében?

A képzés második részében a WordPress webáruház és profi honlapok világába vezetünk be.
Nagyrészt ingyenes eszközökkel megtanulod a képszerkesztés alapjait, hogy bármilyen weboldalra képes legyél profi, esztétikus külsőt varázsolni.

 • Haladó Webdizájn tippek
 • A dizájnt nem öncélúan használjuk, kommunikálni szeretnénk vele és egy bizonyos esztétikai élményen keresztül üzenni. Nem grafikusokat képzünk, de megosztom Veled azokat a haladó információkat, amiket vállalkozóként, honlapkészítőként ismerned kell.

 • Képszerkesztés alapok
 • Ez ugyan csak egy rövid pont itt, de az alapja a sikeres képszerkesztői munkának. Nem lesz többé gond, hogy mit és hogyan csinálj, hogy figyelemfelkeltő képeid legyenek.
  Meg fogod tanulni a technikai részleteket, és képes leszel szó szerint akár néhány kattintással figyelemfelkeltő képeket készíteni.

 • Divi 2. rész
 • A Divi második részében részletesen megnézzük az egyes Divi elemeket – összesen 38 van belőlük -, és megtanulsz saját elrendezést létrehozni a szakaszok, sorok és modulok segítségével.

 • WordPress gyorsítás 2. rész
 • A gyorsítás 2. része a haladóbb anyagokat tartalmazza. Itt már elkötelezettebbnek kell lenned a honlapod felturbózása iránt, mert már az extrémebb beállításokat fogod megismerni.

 • WordPress webáruház
 • Megtanulsz a nulláról felépíteni és elindítani egy saját webáruházat. Az azonnal használható, gyakorlati anyagoknak köszönhetően akkor is működő webáruházat fogsz tudni összerakni akár egy nap alatt, ha még soha nem csináltál ilyesmit.

 • Haladó WordPress bővítmények
 • Minden, amit a nagyon hasznos bővítményekről tudnod kell, érthető képernyővideó formájában. Többé nem lesz kérdésed, hogy mire figyelj, mit és hogyan állíts be.

 • Haladó WordPress tippek 2. rész
 • Hasznos tippeket adok neked, amelyekkel maximalizálni tudod a WordPress honlapod működését.

Mit fogsz megtanulni a WordPress szakértő képzés harmadik részében?

Elérkezünk a WordPress weboldalkészítés csúcsára, teljes szakértői vállalkozásban – a legütősebb technikák és beállítások, WordPress szakértői szemlélet és vállalkozás felépítése lesz a fő szempontunk ebben a részben.

 • WordPress AMP
 • Ritkán mondok ilyet, de tetszik nem tetszik, az AMP-re átállás a 2020-as évek kötelező teendője minden online vállalkozó számára, aki a Google-ben talpon akar maradni.
  Itt nemcsak a haladó beállításokat nézzük meg, de megtanulod kezelni azokat dolgokat, ami miatt üzletileg eddig akár (jogosan) idegenkedhettél az AMP-re átállástól.
  “Ízekre szedjük” az AMP beállításokat. Gyakorlatilag ami benne van ebben a lehetőségben, azt testre fogod tudni szabni a honlapodon.

 • WordPress és PHP
 • A WordPress és a PHP egyaránt nagyon fontosak a webfejlesztés terén. Lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy dinamikus és interaktív weboldalakat hozzanak létre.
  A képzésnek ebben a részében megtanulsz te is mindenféle WordPress kelléket telepíteni, és megismered a WordPresst kívülről-belülről. A kurzusnak erre a pontjára érve már jobb WordPress honlapot fogsz tudni építeni, mint a többség, és képes leszel belenyúlni a kódba is.

 • WordPress fejlesztés és keresőoptimalizálás
 • Ebben a részben megismered az adminisztrációs felületről mindenki által beállítható megoldásokat, majd belemegyünk olyan extra megoldásokba is, amihez már a WordPress fájlokba is bele kell egy kicsit nyúlni.
  A jó hírem, hogy ehhez nem kell kockafejűnek lenned, nem kell, hogy legyen már programozási gyakorlatod. A nulláról, érhető módon fogom felépíteni az anyagot, így még élvezni is fogod!

 • Ügyfélszerzés
 • A képzés során nemcsak a WordPress kezeléssel és a technikai dolgokkal foglalkozunk, hanem arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy építs erre a tudásra egy saját vállalkozást.
  Hogyan találd meg azokat az ügyfeleket, akiknek a WordPress gondjait átveszed, és ezzel tehermentesíted őket. Most, hogy egyre több az online vállalkozás, egyre nagyobb erre a feladatra a kereslet is.
  A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb gyakorlati WordPress képzésben részesülj. Hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt valódi eredményeket és ügyfeleket tudj szerezni.

 • Ügyfélkezelés
 • Végül, de nem utolsósorban az ügyfélkezelésről is ejtünk néhány szót. Nem elég megszerezni az ügyfelet, meg is kell tudni tartani. Tehát az egyik legfontosabb pontja egy sikeres vállalkozás működésének az ügyfélkezelés, a hatékony kommunikáció az ügyféllel.

WordPress szakértő online képzés 2

Hivatalos tanúsítványt adó
WordPress szakértő képzés

Előrendelési kedvezménnyel
2023. március 24. (péntek) éjfélig!

Fontos információ, ha a legutolsó verzió megvan neked az alábbi képzésekből:

 • Online WordPress tanfolyam
 • WordPress Extra Haladó képzés
 • WordPress gyorsítás online tanfolyam
 • Divi online videótanfolyam
 • WordPress AMP online tanfolyam
 • WordPress keresőoptimalizálás online videótanfolyam
 • Professzionális WooCommerce Webáruház online videótanfolyam

Ha korábban részt vettél, azaz, ha már megvannak a fenti képzések egyike is neked, és szeretnél jelentkezni a hivatalos tanúsítványt adó WordPress szakértő képzésre, akkor megrendelés előtt vedd fel velünk a kapcsolatot, mert ezeknek a képzéseknek az árát jóváírjuk neked ennél a rendelésnél.
A jelentkezésedhez egy kedvezményes kupont adunk neked.
További részletekért ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot – a kedvezményes kupon miatt feltétlen egyeztetnünk kell még a rendelés leadása előtt, csak jelezd nekünk e-mail-ben a megrendeles@honlaprafel.hu-n vagy a +3620 359 9691-es számon.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Ez a tanfolyam volt az, ami elinditotta bennem a vallalkozo szellemet. Ezt kovette az Online vallalkozo tanfolyam. Azota keszitettem egy par weboldalt.
Ezuton mondok koszonetet es ajanlom mindenkinek akit erdekel ez a tema.”

M.A.

„Sok gyakorlati tipp. Saját tapasztalataid alapján összeállított tananyag. Átlátható és átlag honlaptulajdonosként is jól érthető, azonnal hasznosítható ismeretek.”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

„…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

„A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

„Tisztelt Szilagyi Balazs Ur!

Eloszor is koszonetet kell mondjak Onnek es a szerencsemnek, hogy erre a tanfolyamra ratalaltam, mert ez annyira megvaltoztatta a velemenyem es az elkepzelesemet, hogy a meglevo honlapomat ujbol kezdtem csinalni, igyekezve minel tobbet felhasznalni az On tanacsaibol.

Meg egyzer koszonom, es tovabbi jo munkat kivanok!

Amennyiben meg hasonlo temaju tanfolyamot indit, szivesen kovetem Ont.”

M.A.J.

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Ez egy különleges képzés

Egy WordPress képzés nem lenne teljes, ha nem lenne benne anyagrész olyan szakértőktől, akik maguk is aktívan dolgoznak más vállalkozók honlapjaival. Ezért a WordPress szakértő képzés webdizájner részét nem én, hanem Juli fogja neked megtanítani.

Hidd el, hogy a teljességhez hozzátartozik az is, hogy olyan szakértők mutassák be a valós életben is működő technikákat, akik napi szinten foglalkoznak ezzel. Juli nagyon sikeres ezen a területen.

Lakatos Juli webdizájner

Lakatos Juli vagyok, webdesignerként induló és meglévő vállalkozásoknak segítek honlapjuk elkészítésében, arculatuk kialakításában.

Minden honlapot teljes gőzzel készítek és a legtöbbet hozom ki belőle, mert imádom ezt a kreatív folyamatot, mely ilyenkor napokra a számítógép elé szegez, de a végeredmény mindig megéri.

2017 óta foglalkozom egyedi tervezésű honlapok készítésével és optimalizálásával. Mostanra több mint 60 stílusos honlapot építettem fel.

Büszke vagyok arra, hogy ez idő alatt több ügyfelemmel folyamatosan dolgozunk együtt, sőt olyan is van, akinek már a 4. honlapját készítem.

Ők már tudják, hogy egy saját cégre szabott, átgondolt, egyedi tervezésű ütős honlap az egyik alapköve egy jól jövedelmező vállalkozásnak.

Én pedig szerencsésnek érzem magam, hisz webdesignerként nem csupán saját vállalkozásomat építettem fel, hanem minden nap azt a független és kreatív munkát csinálhatom, amiben jó vagyok, ami feltölt és ami minden nap sikerélményt ad.

A Közgazdasági egyetem elvégzése után 15 évig dolgoztam multinacionális cégeknél. Controllerként, pénzügyi elemzőként, később pedig sales és marketing területen is kipróbálhattam magam.

Családalapítás után karriert váltottam, és Cziráki Barbara Webdesignsulijában elsajátítottam a honlapkészítés és az ehhez elengedhetetlen grafikai tudás alapjait.

Majd az online világ magyarországi guruja, Szilágyi Balázs (Honlaprafel.hu) lett a mentorom és az ő szárnyai alatt végzetem el a SEO mester képzést, valamint szintén az ő segítségével mélyítem tovább honlapfejlesztői ismereteimet.

Balázs által átadott tudásanyag az alapja a szakmai munkámnak, a multinacionális cégeknél szerzett tapasztalatom pedig rengeteget segít a profi ügyfélkezelésben, saját vállalkozásom építésében.

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez exkluzív anyagokat, 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt is a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre.
Zárt Facebook csoport csak a tanfolyam hallgatóinak. Így más honlap szakértőkkel, programozókkal leszel képes szakmai kapcsolatot tartani, véleményt cserélni.

Hivatalos tanúsítványt adó
WordPress szakértő képzés

Előrendelési kedvezménnyel
2023. március 24. (péntek) éjfélig!

Mikor kezdheted el a képzést?

A képzés első leckéi 2023. március 31-én (pénteken) kerülnek fel. A képzés teljes anyaga innentől folyamatosan kerül feltöltésre.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • WordPress szakértő képzés 1. rész javasolt időtartama: 6 hónap.
 • WordPress szakértő képzés 1-2. rész javasolt időtartama: 12 hónap.
 • WordPress szakértő képzés 1-2-3. rész javasolt időtartama: 16 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte másfél millió forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 1.500.000 Ft-ot, de még csak 1.000.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • WordPress szakértő képzés 1. rész ára bruttó 335.880 Ft részletekben fizetve 6 x 55.980 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 279.900 Ft
 • WordPress szakértő képzés 1-2. rész ára bruttó 599.880 Ft részletekben fizetve 12 x 49.990 Ft összegű havi részletben.
  Egyben fizetve kedvezményes áron bruttó 499.900 Ft
 • WordPress szakértő képzés 1-3. rész ára bruttó 839.872 Ft részletekben fizetve 16 x 52.492 Ft összegű havi részletben.
  Egyben fizetve kedvezményes áron bruttó 699.900 Ft
 • WordPress szakértő képzés 1. rész ára bruttó 227.880 Ft részletekben fizetve 6 x 37.980 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 189.900 Ft
 • WordPress szakértő képzés 1-2. rész ára bruttó 395.880 Ft részletekben fizetve 12 x 32.990 Ft összegű havi részletben.
  Egyben fizetve kedvezményes áron bruttó 329.990 Ft
 • WordPress szakértő képzés 1-3. rész ára bruttó 563.872 Ft részletekben fizetve 16 x 35.242 Ft összegű havi részletben.
  Egyben fizetve kedvezményes áron bruttó 469.900 Ft

A WordPress szakértő képzés 1-2. rész tartalmazza egyben a WordPress szakértő képzés 1. rész teljes anyagát is,
így az árában már benne van a WordPress szakértő képzés 1. rész költsége is, plusz a haladó anyagok.

A WordPress szakértő képzés 1-3. rész tartalmazza egyben a WordPress szakértő képzés 1-2. rész teljes anyagát is, így az árában már benne van a WordPress szakértő képzés 1-2. rész költsége is, plusz további szakértői anyagok.

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy a WordPress szakértő képzés 1. rész esetén 6, a WordPress szakértő képzés 1-2. rész esetén 12, míg a WordPress szakértő képzés 1-3. rész esetén 16 részletben fizetheted be a képzés árát.
Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

WordPress szakértő képzés 1. rész:

Amennyiben a WordPress szakértő képzés 1. részét részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 335.880 Ft helyett most csak 227.800 Ft lesz, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 55.980 Ft – WordPress fejlesztés alapok
 2. hónap – bruttó 55.980 Ft – Webdizájn a gyakorlatban
 3. hónap – bruttó 55.980 Ft – Divi 1. rész
 4. hónap – bruttó 55.980 Ft – A leghasznosabb WordPress pluginok
 5. hónap – bruttó 55.980 Ft – WordPress gyorsítás 1. rész
 6. hónap – bruttó 55.980 Ft – WordPress karbantartás, haladó WordPress tippek 1. rész
 1. hónap – bruttó 37.980 Ft – WordPress fejlesztés alapok
 2. hónap – bruttó 37.980 Ft – Webdizájn a gyakorlatban
 3. hónap – bruttó 37.980 Ft – Divi 1. rész
 4. hónap – bruttó 37.980 Ft – A leghasznosabb WordPress pluginok
 5. hónap – bruttó 37.980 Ft – WordPress gyorsítás 1. rész
 6. hónap – bruttó 37.980 Ft – WordPress karbantartás, haladó WordPress tippek 1. rész

WordPress szakértő képzés 1-2 rész:

A 1-2. rész teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagait, plusz kiegészülnek sok órányi videóanyaggal, melyben az 1. rész anyagára épülő haladó WordPress tudást sajátíthatod el.

Amennyiben a WordPress szakértő képzés 1-2. részt részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 599.880 Ft helyett most csak 395.880 Ft lesz, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 49.990 Ft – WordPress fejlesztés alapok
 2. hónap – bruttó 49.990 Ft – Webdizájn a gyakorlatban
 3. hónap – bruttó 49.990 Ft – Divi 1. rész
 4. hónap – bruttó 49.990 Ft – A leghasznosabb WordPress pluginok
 5. hónap – bruttó 49.990 Ft – WordPress gyorsítás 1. rész
 6. hónap – bruttó 49.990 Ft – WordPress karbantartás, haladó WordPress tippek 1. rész
 7. hónap – bruttó 49.990 Ft – Haladó Webdizájn tippek, képszerkesztés alapok
 8. hónap – bruttó 49.990 Ft – Divi 2. rész
 9. hónap – bruttó 49.990 Ft – WordPress gyorsítás 2. rész
 10. hónap – bruttó 49.990 Ft – WordPress webáruház 1. rész
 11. hónap – bruttó 49.990 Ft – WordPress webáruház 2. rész
 12. hónap – bruttó 49.990 Ft – Haladó WordPress bővítmények, haladó WordPress tippek 2. rész
 1. hónap – bruttó 32.990 Ft – WordPress fejlesztés alapok
 2. hónap – bruttó 32.990 Ft – Webdizájn a gyakorlatban
 3. hónap – bruttó 32.990 Ft – Divi 1. rész
 4. hónap – bruttó 32.990 Ft – A leghasznosabb WordPress pluginok
 5. hónap – bruttó 32.990 Ft – WordPress gyorsítás 1. rész
 6. hónap – bruttó 32.990 Ft – WordPress karbantartás, haladó WordPress tippek 1. rész
 7. hónap – bruttó 32.990 Ft – Haladó Webdizájn tippek, képszerkesztés alapok
 8. hónap – bruttó 32.990 Ft – Divi 2. rész
 9. hónap – bruttó 32.990 Ft – WordPress gyorsítás 2. rész
 10. hónap – bruttó 32.990 Ft – WordPress webáruház 1. rész
 11. hónap – bruttó 32.990 Ft – WordPress webáruház 2. rész
 12. hónap – bruttó 32.990 Ft – Haladó WordPress bővítmények, haladó WordPress tippek 2. rész

WordPress szakértő képzés 1-3. rész:

A WordPress szakértő képzés 1-3. rész teljes egészében tartalmazza az alap- és haladó képzés anyagait, plusz kiegészülnek sok órányi videóanyaggal, melyben a haladó részre épülő WordPress szakértői tudást sajátíthatod el.

Amennyiben a WordPress szakértő képzés 1-3. részt részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 839.872 Ft helyett most csak 563.872 Ft lesz, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 52.492 Ft – WordPress fejlesztés alapok
 2. hónap – bruttó 52.492 Ft – Webdizájn a gyakorlatban
 3. hónap – bruttó 52.492 Ft – Divi 1. rész
 4. hónap – bruttó 52.492 Ft – A leghasznosabb WordPress pluginok
 5. hónap – bruttó 52.492 Ft – WordPress gyorsítás 1. rész
 6. hónap – bruttó 52.492 Ft – WordPress karbantartás, haladó WordPress tippek 1. rész
 7. hónap – bruttó 52.492 Ft – Haladó Webdizájn tippek, képszerkesztés alapok
 8. hónap – bruttó 52.492 Ft – Divi 2. rész
 9. hónap – bruttó 52.492 Ft – WordPress gyorsítás 2. rész
 10. hónap – bruttó 52.492 Ft – WordPress webáruház 1. rész
 11. hónap – bruttó 52.492 Ft – WordPress webáruház 2. rész
 12. hónap – bruttó 52.492 Ft – Haladó WordPress bővítmények, haladó WordPress tippek 2. rész
 13. hónap – bruttó 52.492 Ft – WordPress AMP
 14. hónap – bruttó 52.492 Ft – WordPress és PHP 1. rész
 15. hónap – bruttó 52.492 Ft – WordPress és PHP 2. rész, WordPress fejlesztés és keresőoptimalizálás
 16. hónap – bruttó 52.492 Ft – Ügyfélkezelés, Ügyfélszerzés
 1. hónap – bruttó 35.242 Ft – WordPress fejlesztés alapok
 2. hónap – bruttó 35.242 Ft – Webdizájn a gyakorlatban
 3. hónap – bruttó 35.242 Ft – Divi 1. rész
 4. hónap – bruttó 35.242 Ft – A leghasznosabb WordPress pluginok
 5. hónap – bruttó 35.242 Ft – WordPress gyorsítás 1. rész
 6. hónap – bruttó 35.242 Ft – WordPress karbantartás, haladó WordPress tippek 1. rész
 7. hónap – bruttó 35.242 Ft – Haladó Webdizájn tippek, képszerkesztés alapok
 8. hónap – bruttó 35.242 Ft – Divi 2. rész
 9. hónap – bruttó 35.242 Ft – WordPress gyorsítás 2. rész
 10. hónap – bruttó 35.242 Ft – WordPress webáruház 1. rész
 11. hónap – bruttó 35.242 Ft – WordPress webáruház 2. rész
 12. hónap – bruttó 35.242 Ft – Haladó WordPress bővítmények, haladó WordPress tippek 2. rész
 13. hónap – bruttó 35.242 Ft – WordPress AMP
 14. hónap – bruttó 35.242 Ft – WordPress és PHP 1. rész
 15. hónap – bruttó 35.242 Ft – WordPress és PHP 2. rész, WordPress fejlesztés és keresőoptimalizálás
 16. hónap – bruttó 35.242 Ft – Ügyfélkezelés, Ügyfélszerzés

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második vagy a harmadik részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben, vagy mindhárom részt egyben.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • WordPress szakértő képzés 1. rész VIP kedvezménnyel bruttó 287.880 Ft részletekben fizetve 6 x 47.980 Ft-os havi részletben.
  Egyben befizetve még kedvezőbb áron bruttó 239.900 Ft
 • WordPress szakértő képzés 1-2. rész VIP kedvezménnyel bruttó 503.880 Ft részletekben fizetve 12 x 41.990 Ft-os havi részletben.
  Egyben befizetve még kedvezőbb áron bruttó 419.900 Ft
 • WordPress szakértő képzés 1-3. rész VIP kedvezménnyel bruttó 719.872 Ft részletekben fizetve 16 x 44.992 Ft-os havi részletben.
  Egyben befizetve még kedvezőbb áron bruttó 599.900 Ft
 • WordPress szakértő képzés 1. rész VIP kedvezménnyel bruttó 191.880 Ft részletekben fizetve 6 x 31.980 Ft-os havi részletben.
  Egyben befizetve még kedvezőbb áron bruttó 159.900 Ft
 • WordPress szakértő képzés 1-2. rész VIP kedvezménnyel bruttó 335.880 Ft részletekben fizetve 12 x 27.990 Ft-os havi részletben.
  Egyben befizetve még kedvezőbb áron bruttó 279.900 Ft
 • WordPress szakértő képzés 1-3. rész VIP kedvezménnyel bruttó 479.872 Ft részletekben fizetve 16 x 29.992 Ft-os havi részletben.
  Egyben befizetve még kedvezőbb áron bruttó 399.900 Ft

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

Hivatalos tanúsítványt adó
WordPress szakértő képzés

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Hivatalos tanúsítványt adó
WordPress szakértő képzés

Előrendelési kedvezménnyel
2023. március 24. (péntek) éjfélig!

Vannak még kérdéseid a WordPress szakértő képzés kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az 1. rész anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a 2. és 3. rész videóira. Magát az 1. részt magába foglalja a haladó, 1-2 rész opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a 2. vagy a 3. részt?

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második vagy a harmadik részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második, illetve mind a három részt részt egyben.

Az 1. rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. részre is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 1-2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik a WordPress területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2-3. rész díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális 1. és 2-3. rész különbözetének megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni az összes rész sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni WordPress szakértőként. Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a WordPress kezelésében szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • A képzés első leckéi 2023. március 31-én (pénteken) kerülnek fel. Amint megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz?

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Hivatalos tanúsítványt adó
WordPress szakértő képzés

Előrendelési kedvezménnyel
2023. március 24. (péntek) éjfélig!

További információk

Képzés típusa

WordPress Szakértő képzés 1. rész, WordPress Szakértő képzés 1-2. rész, WordPress Szakértő képzés 1-3. rész, WordPress Szakértő képzés 1. rész – VIP tagoknak, WordPress Szakértő képzés 1-2. rész – VIP tagoknak, WordPress Szakértő képzés 1-3. rész – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WordPress szakértő képzés” értékelése elsőként
Akció!

WordPress szakértő képzés

159 900 Ft-tól