Vállalkozói képzések

Hogyan tudunk a cégednek segíteni VÁLLALKOZÁSFEJLESZTŐ és ONLINE MARKETING képzésekkel?

MAGYARORSZÁG EGYIK LEGÁTFOGÓBB KERESŐOPTIMALIZÁLÁS, VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉS ÉS ONLINE MARKETING TÉMÁJÚ KÉPZÉSEI EGY HELYEN!

Vállalkozói képzések 3

Egy vállalkozás sikeres és hosszú távú terveinek megvalósításához számos feladatkör szükséges, mely szinte folyamatos edukációt igényel.

Azonnal alkalmazható, gyakorlati tudást keresel?

Vond be a munkatársakat a sikereidbe, adj nekik lehetőséget a fejlődésre! Ha úgy érzed, hogy a vállalkozásod többre képes, de ennek akár anyagi, akár erőforrásbeli akadálya van, akkor megteremtjük a lehetőséget arra, hogy munkavállalói oktatási program keretében felkészítsük a céggel kapcsolatos feladatokra.

A marketingügynökségek által nyújtott szolgáltatásokkal szemben olcsóbb és jobb megoldást ajánlunk. A munkavállalók továbbképzésével és fejlesztésével a cég saját berkein belül, jóval magasabb eredményeket tud elérni.

Hiánypótló és részben egyedülálló képzésrendszert állítottunk fel annak érdekében, hogy a vállalkozásod sikereit megalapozzuk és növeljük.

Egy céget a legjobban saját dolgozói ismernek, így ők tudják a leghitelesebben kommunikálni a vállalat értékeit a leendő ügyfelek felé.

4 módon segítjük a munkavállók fejlesztését

 • Online képzések – Otthonról, munkahelyről, bárhonnan és bármikor nézhető képzések. A tanulás saját tempóban történik, nem kell másokhoz, tanárhoz, időbeosztáshoz stb. alkalmazkodni.
 • Online workshop – Gyakorlatorientált, online workshop keretében a munkavállalóidat betanítjuk, felkészítjük, hogy hogyan lehet eredményeket elérni online jelentléttel.
 • Személyes workshop – Szükség esetén személyes workshop keretében megtartjuk a képzést. Az egyéni igényeket figyelembe véve, lehetőséget biztosítunk arra, hogy személyesen elmegyünk, és a helyszínen megtartjuk a képzést.
 • Személyes konzultáció – Időről időre előállhat olyan helyzet, amikor szükséged lenne egy tapasztalt, szakmailag hozzáértő, és a befektetésed megtérülését elsődlegesen szem előtt tartó szakember tanácsaira. Személyes, egyéni vagy csoportos konzultációt tartunk, ahol konkrétan a vállalkozásodra figyelünk. A te helyzetedre, a te piacodra adom a tapasztalatom alapján a legjobb javaslatokat. Átbeszéljük a felmerült kérdéseket, a nálad előforduló problémákra adok válaszokat.
Vállalkozói képzések 6

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a legtöbb cégnél váratlan hiányzás esetén nem megoldott az üzletfolytonosság. Nem elegendő, ha egy munkakört csak egy ember tud betölteni. Amennyiben egy adott területért felelős szakember kiesik a munkából, kell, hogy legyen, aki a megfelelő tudás birtokában, felelős hozzáállással helyettesíteni tudja.

Vállalkozásod állandó fenntarthatóságának érdekében javasoljuk, hogy a betanítás során több munkavállaló is kapjon megfelelő képzést ugyanabban a feladatkörben.

HOGYAN SEGÍTÜNK?

Vállalkozói képzések 5

Magas szintű, színvonalas képzést biztosíthatsz munkavállalóidnak az egyes munkakörök betöltéséhez. (pl.: online marketing).

Fontos tudnod, hogy a megfelelő vállalati kommunikáció emeli céged PR értékét is.

Melyek a vállalkozásod hosszú távú terveinek megvalósításához feltétlenül szükséges feladatok, amelyeket külső ügynökségek nélkül is működhetnek?

 • Közösségi média jelenlét
 • Hirdetéskezelés
 • Hírlevél kommunikáció
 • SEO (keresőoptimalizálás)
 • Weboldalkészítés
 • Marketing

Mindezt – az alapoktól a profi szintig – online, otthonról végezhető videótanfolyamok keretében elsajátíthatják az alkalmazottak.

A gyakorlat- és eredményorientált tananyagnak köszönhetően a képzéseinken elsajátított tudás azonnal alkalmazható.

KÉRD A SZEMÉLYRE SZABOTT OKTATÁST!

Egy ingyenes konzultáció keretében átbeszéljük a vállalkozásod számára fontos fejlesztendő területeket. Ezután a személyre szabott oktatási anyagokkal kapcsolatos lehetőségeket fogjuk neked bemutatni.

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR A HONLAPRA FEL! OKTATÁSI RENDSZERE?

Vállalkozói képzések 7
 • 100%-ban elszámolható költség.
 • Az ÁFA visszaigényelhető.
 • Egyes képzéseinkhez hivatalos tanúsítványt állítunk ki.
 • Mivel hivatalos felnőttképzésről van szó, tanulmányi szerződést köthetsz a munkavállalóval, ezzel biztosítva, hogy a képzés elvégzése után sem hagyja el a céget.

MIT KELL RÓLUNK TUDNI?

Vállalkozói képzések 8
 • 9 éve tartunk oktatásokat, főleg online marketing és keresőoptimalizálás területén.
 • Jelenleg 32 hivatalos tanúsítványt adó képzésünk van, amit felnőttképzés keretében lehet elvégezni nálunk.
 • Ezeken kívül több olyan képzésünk is van, amelyek különböző kisebb-nagyobb vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos tudásanyagot tartalmaznak.
 • Tanfolyamaink folyamatosan bővülnek és frissülnek.
 • A tanfolyamokkal megvásárolt hozzáférést soha nem vesszük el, ezért a képzést saját időbeosztás szerint lehet végezni.
 • Minden online képzésünk 100%-ban otthonról elvégezhető. 30 napos 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk.
 • Több mint 3000 elégedett tanulónk van.
 • Cégünk sikere töretlen. Az utóbbi 3 évet (a pandémia ellenére is) 90 millió forintot meghaladó nettó árbevétellel zártuk.

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Vállalkozói képzések 4

Vállalkozásodat többféle online marketing, honlapkészítés, keresőoptimalizálás és vállalkozásfejlesztés témájú képzéssel fejlesztheted most velünk.

Kérd ingyenes konzultációnkat most!

  INGYENES Konzultáció

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek, mindenképpen töltsd ki!  Adatkezelési szabályzat


  ELÉRHETŐSÉGEINK:
  TELEFON: +3620 359 9691
  EMAIL: INFO@FLIZOR.COM
  LÉPJ VELÜNK
  KAPCSOLATBA!

  Vedd fel velünk a kapcsolatot most, hogy holnap már értesíthesd is a kiválasztott alkalmazottakat a továbbképzés lehetőségéről!

  Flizor Média Kft.
  Honlapra Fel! – Keresőoptimalizálás, WordPress, SEO, Online Marketing

  Székhely: Gödöllő, Szabó Pál u. 60.
  Telefon: +3620 359 9691
  Email: info@flizor.com
  Adószám: 12886630-2-13

  Honlap: https://honlaprafel.hu/
  Facebook-oldal: https://www.facebook.com/honlaprafel/
  Instagram-oldal: https://www.instagram.com/honlaprafel/
  YouTube-csatorna: https://www.youtube.com/c/HonlaprafelHu
  TikTok: https://www.tiktok.com/@honlaprafel
  LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/honlapra-fel/
  Pinterest: https://hu.pinterest.com/honlaprafel/

  Vállalkozói képzések 1

   INGYENES Konzultáció

   A * csillaggal jelölt mezőt kérlek, mindenképpen töltsd ki!   Adatkezelési szabályzat