A közösségi médiában
lebilincselő vizuális tartalmat létrehozni?

Ez folyamatos feladat lett a vállalkozók, marketingesek számára, ráadásul enélkül ma már nem fog felfigyelni Rád senki.
A meglévő vagy leendő követőtáborod, vevőköröd is igényli a megragadó vizuális tartalmat, különösen a közösségi média platformokon. Ennek a nehézségeivel Te is nap mint nap szembenézel? Nem érzed magadban a kreativitást?

Rád is igaz ebből
akárcsak egy is?

Eleged van abból, hogy nem vagy eléggé figyelemfelkeltő a közösségi médiában, nem tűnsz ki a tömegből a képeiddel

Nincs semmi érzéked a dizájnhoz

Eleged van abból, hogy hatalmas összegeket fizetsz ki a képekért

Szeretnél végre profi képeket készíteni a honlapodra és a közösségi média felületeidre​

Nem találtál eddig ingyenes és profi képszerkesztő programot, amit grafikusi tudás nélkül is könnyű használni

Nincs időd a képekkel sokat vesződni

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Mi is az a Canva?

A Canva a legjobb online képszerkesztő. Könnyen és nagyon gyorsan készíthetsz vele profi képeket a weboldaladra vagy a közösségi média felületeidre. Már az ingyenes verzióval is annyi lehetőség nyílik meg előtted, hogy nem fog többé gondot okozni a képszerkesztés akkor sem, ha semmi dizájn érzéked nincs.

A Canva magyarul is elérhető, így akkor sem kell aggódnod, ha nem tudsz angolul. Használhatod számítógépen, telefonon és tableten is. Dolgozhatsz egyedül vagy másokkal csoportban.

A közösségi média tartalmakat 100%-ban itt gyárthatod, ha prezentációra készülsz, ha önéletrajzot kell csinálnod, ha egy kupont készítenél a vásárlóidnak, ha szórólapra, plakátra van szükséged, ha online brossúrát raknál össze…ezentúl a Canvába fogsz belépni, hogy elkészítsd.

Mit mondanak mások

tanfolyamainkról?

Canva Pro képzés

Jelentkezz most!

Így segítek Neked…

Összeállítottam egy online végezhető tudásprogramot, amiben megtanítom neked a webdizájn alapokat és azt, hogyan készíts figyelemfelkeltő képeket.

Ez nem rizsa, csak a gyakorlatban is alkalmazható tudásnak leszel birtokában. Azt a módszert mutatom meg neked, ami valóban működik, amit mi is használunk a saját képeink készítésére.

A célom az, hogy megtanítsalak a webdizájn alapokra és a gyors, időt kímélő, testreszabható képszerkesztésre. Megmutassam neked, milyen lépésekkel érheted el, hogy képeid felkeltsék a figyelmet, az érdeklődést, így képes leszel akár több vevő szerzésére is.

Ez a módszer akár nulláról is elkezdhető, és a legjobb módja, hogy a legrövidebb idő alatt a legjobb képeket hozd létre, erőfeszítés nélkül, ezzel időt és pénzt spórolhatsz magadnak.

Kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzánk. Segítünk, ha elakadtál.

Bármikor, bárhonnan tanulhatsz a saját tempódban. Online felületünkön folyamatos elérést biztosítunk a befizetett képzésed anyagaihoz.

A képzés és az ellenőrző feladatok elvégzése után hivatalos tanúsítványt szerezhetsz a tanfolyam elvégzéséről.

Szilágyi Balázs vagyok,

2012. óta a Honlapra Fel! képzésein több mint 2000 embert képeztem online marketing, keresőoptimalizálás, közösségi média, szövegírás és honlapkészítés témában.

A saját vállalkozásomat a nulláról építettem fel, ami azóta meghatározóvá vált az online marketing képzések területén Magyarországon. Tudok neked segíteni, hogy megértsd mire van szükség a sikerhez az interneten.

Hobbim a főzés, nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta több százezer emberhez jutok el.

Célom, hogy ezen a képzésen is átadjam neked azt a szakmai tudást, amivel én rendelkezem, hogy te is sikeres lehess a saját területeden online.

Csak olyan dolgokat mutatok neked, amiket én magam kipróbáltam, és a gyakorlatban, Magyarországon is működik. Ezen kívül rengeteg konkrét példát mutatok be neked, és szuper feladatokkal segítek elmélyíteni és a gyakorlatba is átültetni a tudásodat. Várlak téged is szeretettel a képzésemen!

Jelentkezz és ismerd meg a téma minden csínját-bínját egy valóban gyakorlatorientált és érthető képzésen!

A Canva Pro képzés
3 részből áll

Az első részben átvesszük a webdizájn alapokat és a képszerkesztést a Canva segítségével.

A második részben több extra technika mellett részletesen megnézzük az egyes közösségi média felületek képeit, a csali (feliratkoztató) anyagok készítését és a termékek értékesítéséhez használt képek létrehozásának pontos lépéseit és trükkjeit.

A harmadik rész extra tudásanyagot tartalmaz, ami igazi csemegének számíthat. Különleges Canva újdonságok és extrák.

 

Az első rész külön vagy az első és a második rész egyben, vagy mind a három rendelhető. Mivel a minden rész egymásra épül, ezért külön csak a második vagy harmadik részt nem tudod megvásárolni.

A képzés tematikája

1. rész

Így kezdd el használni a Canvát

Kezdjük az alapoknál. Lépésről lépésre megmutatom, hogyan tudsz regisztrálni a Canvába. Átvesszük a főoldal felépítését, így már tudni fogod, mit és hol keress, nem lesz idegen számodra az oldal. Mivel magyar nyelven is elérhető a felület, így nyelvi akadályokkal sem kell megküzdened.

Csapatmunka

A Canva kiválóan alkalmas a csapatmunkára is: ha többen szerkesztenétek egy vagy több képet, meg tudjátok osztani egymás között a munkát. Ennek a részleteit is megismered ezen a képzésen.

Dizájn alapok

A dizájnt nem öncélúan használjuk, kommunikálni szeretnénk vele és egy bizonyos esztétikai élményen keresztül üzenni. Nem grafikusokat képzünk, de megosztom Veled azokat az alapokat, amiket vállalkozóként vagy marketingesként ismerned kell.

A következetesség a márka sikerének kulcsa. A Canva segít abban, hogyan használd hatékonyan a vizuális eszközöket, hogy profi módon építsd fel a márkádat!

Arculati csomag

Mit jelent, hogyan hozhatod létre és miként használd később?

Megtanulod milyen brand kittel (márka készlettel) dolgozz és a képzés során gyakorlatban készíted el a sajátodat, vagy a már meglévő színeidet, logódat integráljuk a felületre.

Képek szerkesztése Canvával

Ez ugyan csak egy rövid pont itt, de az alapja a sikeres képszerkesztői munkának. Nem lesz többé gond, hogy mit és hogyan csinálj, hogy figyelemfelkeltő képeid legyenek. Az alapoktól, a nulláról kezdve fogod megtanulni a Canva minden technikai részletét, és képes leszel szó szerint akár néhány kattintással figyelemfelkeltő képeket készíteni.

8 képszerkesztő elem

Fotók, rácsok, alakzatok, diagramok, vonalak, keretek, illusztrációk és ikonok, színátmenetes elemek. Ezek segítségével teljesen egyedivé és figyelemfelkeltővé varázsolhatod a képeidet.

Szövegek profi használata

A szöveg, felirat nagyon fontos és figyelemfelkeltő része a képek többségének. Megtanulod, hogyan alakítsd ki a szövegezést a képeken, milyen és mekkora betűtípust használj. Konkrét tippeket fogsz kapni arra is, hogyan tudod figyelemfelkeltően párosítani az egyes betűtípusokat.

Moodboard

A moodboard készítés rejtelmeibe és gyakorlati hasznába is bevezetlek. Miért és mikor készíts ilyen típusú kollázsokat? Milyen sablonok segítenek elindulni…

Mappákba rendezés

Hogyan hozz létre mappákat, hogy később is megtaláld a terveidet? Ha rendet tartasz a Canva fiókodban, akkor mindig mindent gyorsan meg fogsz találni, legyen szó alap sablonokról, vagy közösségi média felületek szerint szortírozott tervekről.

A Canva Pro előnyei és alkalmazása

Ritkán ajánlok fizetős programokat, de most ezt teszem, mert van ami bizony megéri az árát. A Canvát akár ingyenesen is használhatod, de ha profi tartalommarketingre van szükséged, akkor nem fogod sajnálni rá a pénzt.

Pontosan átvesszük, hogy mi mindent kínál a pro előfizetés, kezdve a közel 90 millió stock photo jogtiszta felhasználásától az ingyenes videókon át a megnövelt tárhelyig. Nagyon sok időt meg tudsz spórolni a Pro verzióban, ahol a képek átméretezése pofon egyszerű, a bejegyzéseidet pedig tartalomnaptárban időzítheted előre.

2. rész

Képek átméretezése

A Pro verzióval elérhetővé válik a képek, posztok gyors átméretezése bármely felület számára. Hogyan csináld? Ezt nézzük meg ebben a részben

Figyelemfelkeltő képek közösségi média felületekre

A Canva profi és könnyen használható sablonokkal és mintákkal teszi gyorsabbá a képszerkesztést. Ezeket csak módosítanod kell, és máris egy figyelemfelkeltő képpel tűnsz ki a tömegből. Így nem kell azon vergődnöd, hogy milyen képet, posztot készíts. Annyi inspiráló ötletet kapsz, hogyha egyáltalán semmi dizájn érzéked nincs, akkor is könnyen létrehozol bármilyen képet!

Lépésről lépésre, részletesen átvesszük, hogyan tudsz ideális képet készíteni az alábbi közösségi média felületekre:

   • Facebook: borítóképek, konkrét Facebook poszt képek, eseményborítók
   • Instagram: Instagram bejegyzés, Instagram történet (story), reels video kreatív
   • Tiktok videó, Tiktok háttér, Tiktok magazinborító
   • Pinterest: figyelemfelkeltő Pinterest grafika létrehozása
   • YouTube: csatornakép, miniatűr (videó kattintható kis kép)
   • LinkedIn bejegyzés és szalagkép

Bármelyik közösségi média felületet is használod, biztosan nem lesz többé gond számodra a képszerkesztés, és nem kell azzal szenvedned, hogyan legyél figyelemfelkeltő, érdekes, esetleg provokatív, ha éppen arra van szükséged.

Profi hírlevél feliratkoztató anyag

Hidd el: az interneten pénzt igazán a hírlevéllel lehet keresni. Ha szeretnél végre egy olyan profi feliratkoztató anyagot (csali anyag, behúzó anyag – amit a feliratkozásért cserébe adsz), ami nem csak figyelemfelkeltő, de büszke is lehetsz rá, akkor ezt is meg fogod tanulni!

Online márkaépítés
Egy online marketing rendszer félkarú óriás csupán, ha a vállalkozásnak nincs neve, senki sem ismeri, és nem is dolgoznak ezen. Habár egy nagy cégnél ez külön terület, a kis- és közepes vállalkozásoknál nem lesz külön ember arra, hogy online márkát építsen. Te viszont tudni fogod ennek minden trükkjét, és képes leszel akár egy ismeretlen cégből is a saját területén elismert és keresett márkát építeni online.
Termékértékesítési anyagok

Ha termékeket értékesítesz (webáruházad van vagy gyártó vagy), itt is kapsz több konkrét, azonnal alkalmazható, működő képszerkesztési anyagot!

Ezek: Etsy bolt grafikák készítése (bolt ikon és fejléc). (Ez jelenleg a világ legnagyobb kézműves piactere. Hasonlít az eBayhez, de itt kizárólag kézműves termékeket árulnak. Meg fogom mutatni, hogyan készítsd el az Etsy bolt ikonod és fejléced. Innentől kezdve, ha vannak kézműves termékeid, már csak el kell kezdened árulni.)

Amazon termékkép

Sablonok hirdetésekhez

Ha bármikor hirdetni szeretnél online (például Facebook vagy Google Ads), akkor itt végre megtanulsz egyszerűen profi hirdetéseket készíten

Infografika készítése

Az egyik legfigyelemfelkeltőbb képi elem az infografika. Most végre te is képes leszel profi infografikát készíteni még akkor is, ha nincs semmilyen előzetes tudásod!

Profi önéletrajz készítése

Igen, a Canvával még ezt is megtanulod. Előre elkészített sablonból olyan önéletrajzot fogsz tudni pillanatok alatt összerakni, ami egészen biztosan figyelemfelkeltő és kitűnik a tömegből!

Hírlevél indítása a nulláról
Ha van egy dolog, amivel az online marketing területén valódi eredményeket lehet elérni, az a hírlevél. Az alapképzésen már megtanultad egy létező hírlevél rendszer kezelését, most viszont megtanulsz létrehozni egy ilyet a nulláról! Az örökzöld értékesítési tölcsérrel összevonva bárhol, bármilyen témában képes leszel akár a nulláról egy valódi eredményeket produkáló online marketing rendszert felépíteni – még akkor is, ha magához a témához nem értesz!
Prezentáció készítése

Előadást, prezentációt tartasz? A Canva ebben is a segítségedre van. Megtanulod, hogyan készíts látványos prezentációt, ami odavonzza a tekinteteket.

Letöltési és azonnali megosztási lehetőségek

Hiszen nem mindegy, hogy valamit jpg-ben, png-ben, mp4-ben töltesz le. Mit tehetsz akkor, ha egy PDF egyetlen oldalát szeretnéd csak jpg-ben lementeni, vagy éppen egy videóról szeretnél egy sima fotót png formátumban? Milyen megosztási lehetőségeid vannak a Canva-ban – ezt is megnézzük ebben a részben.

EXTRA TIPP

Ha gondolkodtál már azon, hogy jó lenne otthonról dolgozni, esetleg saját vállalkozást indítanál, akkor itt egy remek ötlet: tanulj meg képet szerkeszteni a Canvával, és vállald el közösségi média felületek képeinek elkészítését! A webdizájn alapokat már ismered, már csak a technikai kivitelezés hiányzik, de az ennek a résznek a végére már ez is a kisujjadban lesz.

Ráadásul kapsz ehhez néhány nagyon jól működő, és azonnal használható tippet is.

3. rész

Saját logó és névjegykártya készítés

Míg egy multicég akár százezreket is kifizet saját logóra és névjegykártya tervezésre, vállalkozóként egy kis fantáziával, a Canva és az én segítségemmel, képes leszel a tanfolyam elvégzése után saját logót és akár névjegykártyát is készíteni.

Képek, grafikák háttér nélkül

Azaz transzparens (átlátszó hátterű) képek keresése és szerkesztése a Canvában. Háttér nélküli képek gyűjteménye egyetlen kattintással!

Canva Photogenic használata

Ez egy extra képszerkesztő a Canvan belül, amivel filtereket adhatsz a képeidhez. Megmutatom, hogy használd.

Canva videószerkesztő használata

Megtanulod a Canva videószerkesztő használatát és az alábbi anyagok elkészítését

Ez egy 2021-es augusztusi újdonsága a Canva-nak! Új, ingyenes videó szerkesztővel rukkoltak elő.

  • Hogyan kell feltölteni és szerkeszteni videó és audio anyagokat?
  • Hogyan készíts videós hirdetéseket?
  • Miként készítsd el a legmenőbb TikTok videókat a Canva szerkesztő felületén?
  • Hogyan animáld a képeidet, postjaidat, Insta sztorikat?
  • Most mindenre fény derül!
 • YouTube videók hozzáadása a tervedhez!
 • QR code hozzáadása a tervedhez
 • Google maps integráció a Canvaban
 • További 15 alkalmazás és integráció használata a Canva-n belül
Extra ajándékok a 3. részhez:
  • Álomszép és nagyon különleges betűtípusok

Hol találod, hogyan találod meg őket? Milyen kulcsszavakat használj, hogy rájuk lelj?

  • 7 féle extra sablon szett, amiket imádni fogsz

Jól látod, ezek előre elkészített szettek pl szuper Instagram posztokhoz, sztorikhoz, termékbemutató posztokhoz. Megnézzük, hogyan alakítsd őket át úgy, hogy Neked tökéletes legyen.

  • 7 féle extra canva fotó típus

Egytől-egyig olyan, amire könnyen helyezhetsz szöveget.

FONTOS!!

Ennek a képzésnek a célja kifejezetten az, hogy mindenféle előképzettség, grafikai ismeretek nélkül megtanulj figyelemfelkeltő képeket vagy infografikákat készíteni közösségi médiába, honlapra, kiadványokba. Ehhez a Canva nagyon egyszerű és gyors, dobozos megoldásokat ad, amit bárki tud használni.

De ez nem egy professzionális grafikusi képzés. Nem grafikusokat képzünk – mi magunk sem vagyunk azok. Nagyon hatékony, könnyen és bárki által elsajátítható módszert mutatunk meg arra, hogy figyelemfelkeltő képeket készíts.

A képzés elvégzése után képes leszel akár magadnak, akár másoknak közösségi média képeket, honlap képeket, infografikákat készíteni. De nem leszel webdizájner, grafikus. Ezek a szakmák több éves tanulást és gyakorlatot igényelnek.

Canva Pro képzés

Jelentkezz most!

Takáts Kriszta Canva szakértő

A képzés egy részét Takáts Kriszta szakértő tartja. Ismerd meg Krisztát pár szóban!

Online marketingesként sokszor találkoztam azzal, hogy egy cég vagy vállalkozó nem volt jelen az Instagramon, vagy épp havonta 1-2 poszttól várta a sikert.

Minden vállalkozó számára kötelező közösségi média platformnak tartom az Instagramot, amivel növelhetik online láthatóságukat és potenciális ügyfelek szeme elé kerülhetnek.

Ez egy igazán vizuális felület, ahol teret adhatnak a kreativitásnak és gyönyörűen bemutathatják a terméküket, vagy épp oktató jellegű, értékteremtő tartalommal juthatnak el a célcsoporthoz.

Ehhez persze fontos ismerni az algoritmust, és az erre a felületre jellemző tartalomkészítés lépéseit.

Linkcsere Facebook csoport

Mit mondanak mások

tanfolyamainkról?

Mit nyújtunk

a képzésünkön?

Egyéni Időbeosztás
Haladj a saját tempódban! A képzés egyéni időbeosztásban végezhető, akár többször is visszanézhető.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden vagy telefonodon, bárhol vagy is a világon.

Online anyagok
Online elérhető videós anyagok és szöveges dokumentumok formájában.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden, vagy telefonodon bárhol vagy is a világon.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Gyakorlati példák és feladatok
Gyakorlati példák, amik segítik a megértésed, és olyan feladatok, amikkel tesztelheted a tudásod.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Örökös hozzáférés!
A képzés anyagaihoz a későbbiekben is hozzáférést biztosítunk, így a saját egyéni tempódban haladhatsz, és az anyagokat bármikor újra nézheted.

Mikor kezdheted el?

Vágj bele akár már MOST!

Bankkártyás befizetés után azonnal megkapod a hozzáférést a képzési felülethez.

Banki átutalás esetén a befizetés beérkezését követő egy munkanapon belül kollégáink e-mailben elküldik a hozzáférést.

Első
rész

59.900 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

VIP tagoknak
20% kedvezmény

első + második rész egyben

119.800 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

 2 x 71.880 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Első + Második
+ Harmadik rész

179.700 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

 3 x 71.880 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.
VIP kedvezmény

Ha már jelenleg is a Honlapra Fel! VIP Klubunk tagja vagy, akkor ezt a képzést VIP árkedvezménnyel veheted meg.

A kedvezményed igénybevételéhez először jelentkezz be a tanfolyami felületen a korábban regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Ezután válnak láthatóvá a kedvezményes árak. Innentől a képzést a szokásos módon, VIP áron tudod megrendelni.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Hivatalos tanúsítványt adó képzés

Hivatalosan bejelentett felnőttképzőként a képzéseink végén hivatalos tanúsítványt igényelhetsz. Nyilvántartási számunk: B/2023/000409.

A tanúsítvány magánszemély nevére szól, de a képzésről cég részére is tudunk ÁFA-s számlát kiállítani.

Ahhoz, hogy az állam felé regisztrálni tudjunk téged, mint résztvevőt, és a hivatalos tanúsítványt is kiállíthassuk a részedre, a jelentkezés során néhány személyes adatod megadására is szükség lesz - például születési hely, idő, lakcím stb.

Ezeket az adatokat jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott, védett felhasználói felületen tudod majd megadni, és ott tudod elfogadni a felnőttképzési szerződést is.

A hivatalos tanúsítvány megszerzésének a feltétele az ellenőrző feladatok sikeres teljesítése. Ezek beküldése nem kötelező, csak abban az esetben szükséges, ha a képzés elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt. Ezzel együtt csak javasolni tudjuk a feladatok megoldását, mert így szakértő kollégánk segítségével tesztelheted a saját tudásodat.

Canva Pro képzés

Jelentkezz most!

Vannak még kérdéseid
a képzéssel kapcsolatban?

Van-e plusz költség

A teljes tanfolyamot úgy építettem fel, hogy nem lesz szükséged további fizetős eszközök, előfizetések stb. megvásárlására!

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az alapképzés anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a haladó képzés videóira. Magát az alapképzést magába foglalja a haladó képzés opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Mennyi időt vesz el a képzés?

Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni, ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

 

 

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról?

Elvégezhetem-e később a további részeket?

Igen, akár az 1. rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a haladó tanfolyamra is. A 3 rész külön tanfolyam (de a haladó képzés anyaga teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A 3 rész között azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a többi rész csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik az Canva, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a további részek díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjával megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a további részek sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

A +36 20 359 9691-es telefonszámon vagy az info@honlaprafel.hu e-mail címen elérsz minket, ha maradt még kérdésed, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyam a legmegfelelőbb a számodra.

Hogyan szerezheted meg

ezt a tudást?

1. Ha nem vagy még VIP klub tag, akkor az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő képzéstípust! Abban az esetben, ha már VIP tag vagy, jelentkezz be a korábbi tanulói felületedre, és ott tudod megrendelni a további képzést a kedvezményes VIP áron.
2. Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!
3. Kattints a „Jelentkezem” gombra!
4. Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
5. Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a képzési felületre is. Ha már korábbi képzés mentén van felhasználóneved és jelszavad, azzal tudsz bejelentkezni, nem kell újra regisztrálni!
6. Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra)!
7. Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
8. Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
9. Ellenőrizd a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
10. Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
11. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, egy munkanapon belül e-mailen elküldjük a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy, vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
12.  Amennyiben bankkártyával fizettél, azonnal megkapod a hozzáférést a képzés kifizetett anyagrészéhez. Banki átutalás esetében, az utalás beérkezése után egy munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt képzési felülethez, ahol megnézheted a képzésed videóit, anyagait.
13. Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd az oktatóvideókat.
14. A képzés során kérdezz bármikor, ha elakadtál és segíteni tudunk.

Jelentkezés a képzésre