Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
Canva Pro képzés

Jelentkezz most a képzésre!

Készíts profi figyelemfelkeltő képeket grafikai tudás nélkül!!!

↓ Érdekel? Olvass tovább!

Hivatalos tanúsítványt adó Canva Pro képzés

Lebilincselő és egyedi vizuális tartalmat létrehozni a közösségi médiában, folyamatos feladat lett a vállalkozók, marketingesek számára.
Enélkül ma már nem fog felfigyelni Rád senki.

A meglévő vagy leendő követőtáborod, vevőköröd is igényli a megragadó vizuális tartalmat, különösen a közösségi média platformokon.

 • Ennek a nehézségeivel Te is nap mint nap szembenézel?
 • Nem érzed magadban a kreativitást?
 • Úgy gondolod, hogy az esztétikus képek, posztok, bannerek, brosúrák létrehozásához külön grafikus kéne?
 • Talán nem is raksz ki elegendő vizuális anyagot, mert nincs rá időd?
 • Eleged van abból, hogy minden felületre más-más méretű képet kéne kitenni, ezért aztán mindenhova ugyanazt rakod?
 • Szeretnél azonnal belevágni a Canva képzésbe?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … eleged van abból, hogy nem vagy eléggé figyelemfelkeltő a közösségi médiában, nem tűnsz ki a tömegből a képeiddel
 • nincs semmi érzéked a dizájnhoz
 • … eleged van abból, hogy hatalmas összegeket fizetsz ki a képekért
 • … ha meghallod a képszerkesztés és a webdizájn szavakat, inkább legszívesebben elmenekülnél
 • … szeretnél végre profi képeket készíteni a honlapodra és a közösségi média felületeidre
 • … nem találtál eddig ingyenes és profi képszerkesztő programot, amit grafikusi tudás nélkül is könnyű használni
 • … szívesen dolgoznál otthonról és készítenél képeket – még akkor is, ha most nem értesz hozzá
 • … nem ismersz egyedivé tehető sablonokat képekhez
 • nincs időd a képekkel sokat vesződni

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Létezik megoldás

A jó hírem számodra, hogy létezik tanulható és könnyen alkalmazható módszer arra, hogy tökéletes, profi, figyelemfelhívó képeket készíts akár teljesen ingyenesen.

Egy módszer, ami számodra is elérhető. Magyarországon, magyar nyelven.

Nem kell órákat görnyedned a képernyő előtt és vért izzadni, hogy egy képet létrehozz.

Van egy nulláról indítható módszer, amivel felturbózhatod a közösségi média felületeid és az arculati elemeid. Könnyen tudsz profi és figyelemfelkeltő képeket létrehozni.

A kérdés már csak az, hogy hogyan…

Monitor

Ha megismered a Canva programot, akkor hidd el, hogy ennek vége!

A Canva egyszerűvé, gyorssá és élvezetessé teszi minden vizuális anyag elkészítését.

Meg kell ismerned ahhoz, hogy megszeresd. Meg kell értened, hogy mi az, ami Neked szól ebben a programban és a több millió fotó, több százezer sablon közül mi az, amit figyelmen kívül kell hagynod, mi az, amit viszont saját javadra használhatsz.

A dömping is lehet ijesztő, a bőséges kínálat akár össze is zavarhat, de ha velem tartasz, akkor végig vesszük azokat a lépéseket, amik az élvezetes és magabiztos tartalomgyártáshoz vezetnek.

Jelentkezz most a képzésre!

Így segítek neked

Összeállítottam egy online végezhető tudásprogramot, amiben megtanítom neked a webdizájn alapokat és azt, hogyan készíts figyelemfelkeltő képeket.

Ez nem rizsa, csak a gyakorlatban is alkalmazható tudásnak leszel birtokában. Azt a módszert mutatom meg neked, ami valóban működik, amit mi is használunk a saját képeink készítésére.

A célom az, hogy megtanítsalak a webdizájn alapokra és a gyors, időt kímélő, testreszabható képszerkesztésre. Megmutassam neked, milyen lépésekkel érheted el, hogy képeid felkeltsék a figyelmet, az érdeklődést, így képes leszel akár több vevő szerzésére is.

Ez a módszer akár nulláról is elkezdhető, és a legjobb módja, hogy a legrövidebb idő alatt a legjobb képeket hozd létre, erőfeszítés nélkül

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Canva Pro képzés

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző Canva képszerkesztői feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. „Így például a születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Canva Pro képzésünkön.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Canva Pro képzés tematikáját. Mindkét képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Canva Pro képzésről, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Mi az a Canva?

A Canva a legjobb online képszerkesztő. Könnyen és nagyon gyorsan készíthetsz vele profi képeket a weboldaladra vagy a közösségi média felületeidre, de akár egy hirdetést vagy ajándékutalványt is egyszerűen megszerkeszthetsz vele. Már az ingyenes verzióval is annyi lehetőség nyílik meg előtted, hogy nem fog többé gondot okozni a képszerkesztés akkor sem, ha semmi dizájn érzéked nincs.

A Canva magyarul is elérhető, így akkor sem kell aggódnod, ha nem tudsz angolul. Használhatod számítógépen, telefonon és tableten is. Dolgozhatsz egyedül vagy másokkal csoportban.

Elképesztően egyszerű és inspiráló a használata. Tengernyi sablonból válogathatsz, amelyeket kedved szerint alakíthatsz át. Nem kell fejben tartanod az egyes képek méreteit, mert a Canván mindent eleve beállítottak.

A Canva online képszerkesztővel nagyon egyszerűen készíthetsz ideális, figyelemfelkeltő képeket. Sőt! Nagyon hamar olyan szinten bele fogsz jönni, hogy akár otthonról, saját vállalkozásként is készíthetsz képeket. Sokan szervezik ki ezt a munkát, így van rá kereslet!

Mire használhatod a Canvát?

Gyakorlatilag mindenre. A közösségi média tartalmakat 100%-ban itt gyárthatod, ha prezentációra készülsz, ha önéletrajzot kell csinálnod, ha egy kupont készítenél a vásárlóidnak, ha szórólapra, plakátra van szükséged, ha online brossúrát raknál össze…ezentúl a Canvába fogsz belépni, hogy elkészítsd.

Canva 2021

Utoljára 2019-ben hoztam ki Canva képzést.
A program felülete azóta némiképp megváltozott, ráadásul annyi extra került bele azóta, hogy ez megér egy újabb tanfolyamot. A Pro verzióról 2 éve még nem beszéltünk, de azóta mi is ezt használjuk és hidd el, megéri. Így most ezt is megtanulod, hogy még hatékonyabb, gyorsabb lehess és semmi ne szabjon gátat a kreatív tartalmak létrehozásában.

Jelentkezz most a képzésre!

A Canva Pro képzés 100%-ban új tanfolyam!

Mit tanulsz meg a Canva webdizájn és képszerkesztő online videótanfolyamon?

A Canva webdizájn és képszerkesztő online videótanfolyam elvégzésével teljesen át fogod látni a webdizájn alapokat (például betűk, színek, képek), és képes leszel erőfeszítés nélkül, gyorsan, méretre szabott, figyelemfelkeltő képeket készíteni a honlapodra, a közösségi média felületeidhez vagy bármilyen nyomtatható vagy online dokumentumhoz.

A tanfolyam három részből áll. Az első részben átvesszük a webdizájn alapokat és a képszerkesztést a Canva segítségével. A második részben több extra technika mellett részletesen megnézzük az egyes közösségi média felületek képeit, a csali (feliratkoztató) anyagok készítését és a termékek értékesítéséhez használt képek létrehozásának pontos lépéseit és trükkjeit.

A harmadik rész extra tudásanyagot tartalmaz, ami igazi csemegének számíthat. Különleges Canva újdonságok és extrák.

Az első rész külön vagy az első és a második rész egyben, vagy mind a három rendelhető. Mivel a minden rész egymásra épül, ezért külön csak a második vagy harmadik részt nem tudod megvásárolni.

Canva Pro képzés 1. rész:

 • Így kezdd el használni a Canvát
 • Kezdjük az alapoknál.

  Lépésről lépésre megmutatom, hogyan tudsz regisztrálni a Canvába. Átvesszük a főoldal felépítését, így már tudni fogod, mit és hol keress, nem lesz idegen számodra az oldal. Mivel magyar nyelven is elérhető a felület, így nyelvi akadályokkal sem kell megküzdened.

 • Csapatmunka
 • A Canva kiválóan alkalmas a csapatmunkára is: ha többen szerkesztenétek egy vagy több képet, meg tudjátok osztani egymás között a munkát. Ennek a részleteit is megismered ezen a képzésen.

 • Dizájn alapok
 • A dizájnt nem öncélúan használjuk, kommunikálni szeretnénk vele és egy bizonyos esztétikai élményen keresztül üzenni. Nem grafikusokat képzünk, de megosztom Veled azokat az alapokat, amiket vállalkozóként vagy marketingesként ismerned kell.

  A következetesség a márka sikerének kulcsa. A Canva segít abban, hogyan használd hatékonyan a vizuális eszközöket, hogy profi módon építsd fel a márkádat!

 • Arculati csomag
 • Mit jelent, hogyan hozhatod létre és miként használd később?

  Megtanulod milyen brand kittel (márka készlettel) dolgozz és a képzés során gyakorlatban készíted el a sajátodat, vagy a már meglévő színeidet, logódat integráljuk a felületre.

 • Képek szerkesztése Canvával – fotók feltöltése és stock fotók személyre szabása
 • Ez ugyan csak egy rövid pont itt, de az alapja a sikeres képszerkesztői munkának. Nem lesz többé gond, hogy mit és hogyan csinálj, hogy figyelemfelkeltő képeid legyenek. Az alapoktól, a nulláról kezdve fogod megtanulni a Canva minden technikai részletét, és képes leszel szó szerint akár néhány kattintással figyelemfelkeltő képeket készíteni.

  Canva Pro képszerkesztés

 • 8 képszerkesztő elem használatát tanulod meg
 • Fotók, rácsok, alakzatok, diagramok, vonalak, keretek, illusztrációk és ikonok, színátmenetes elemek. Ezek segítségével teljesen egyedivé és figyelemfelkeltővé varázsolhatod a képeidet.

 • Szövegek profi használata
 • A szöveg, felirat nagyon fontos és figyelemfelkeltő része a képek többségének. Megtanulod, hogyan alakítsd ki a szövegezést a képeken, milyen és mekkora betűtípust használj. Konkrét tippeket fogsz kapni arra is, hogyan tudod figyelemfelkeltően párosítani az egyes betűtípusokat.

 • Moodboard
 • A moodboard készítés rejtelmeibe és gyakorlati hasznába is bevezetlek. Miért és mikor készíts ilyen típusú kollázsokat? Milyen sablonok segítenek elindulni…

 • Mappákba rendezés
 • Hogyan hozz létre mappákat, hogy később is megtaláld a terveidet? Ha rendet tartasz a Canva fiókodban, akkor mindig mindent gyorsan meg fogsz találni, legyen szó alap sablonokról, vagy közösségi média felületek szerint szortírozott tervekről.

 • A Canva Pro előnyei és alkalmazása
 • Ritkán ajánlok fizetős programokat, de most ezt teszem, mert van ami bizony megéri az árát. A Canvát akár ingyenesen is használhatod, de ha profi tartalommarketingre van szükséged, akkor nem fogod sajnálni rá a pénzt.

  Pontosan átvesszük, hogy mi mindent kínál a pro előfizetés, kezdve a közel 90 millió stock photo jogtiszta felhasználásától az ingyenes videókon át a megnövelt tárhelyig. Nagyon sok időt meg tudsz spórolni a Pro verzióban, ahol a képek átméretezése pofon egyszerű, a bejegyzéseidet pedig tartalomnaptárban időzítheted előre.

Canva Pro képzés 2. rész:

  Képek átméretezése

  A Pro verzióval elérhetővé válik a képek, posztok gyors átméretezése bármely felület számára. Hogyan csináld? Ezt nézzük meg ebben a részben

  Figyelemfelkeltő képek minden közösségi média felületre

  A Canva profi és könnyen használható sablonokkal és mintákkal teszi gyorsabbá a képszerkesztést. Ezeket csak módosítanod kell, és máris egy figyelemfelkeltő képpel tűnsz ki a tömegből. Így nem kell azon vergődnöd, hogy milyen képet, posztot készíts. Annyi inspiráló ötletet kapsz, hogyha egyáltalán semmi dizájn érzéked nincs, akkor is könnyen létrehozol bármilyen képet!

  Lépésről lépésre, részletesen átvesszük, hogyan tudsz ideális képet készíteni az alábbi közösségi média felületekre:

  • Facebook: borítóképek, konkrét Facebook poszt képek, eseményborítók
  • Instagram: Instagram bejegyzés, Instagram történet (story), reels video kreatív
  • Tiktok videó, Tiktok háttér, Tiktok magazinborító
  • Pinterest: figyelemfelkeltő Pinterest grafika létrehozása
  • YouTube: csatornakép, miniatűr (videó kattintható kis kép)
  • LinkedIn bejegyzés és szalagkép

  Bármelyik közösségi média felületet is használod, biztosan nem lesz többé gond számodra a képszerkesztés, és nem kell azzal szenvedned, hogyan legyél figyelemfelkeltő, érdekes, esetleg provokatív, ha éppen arra van szükséged.

 • Profi hírlevél feliratkoztató anyag (csalianyag, behúzó anyag) készítése
 • Hidd el: az interneten pénzt igazán a hírlevéllel lehet keresni. Ha szeretnél végre egy olyan profi feliratkoztató anyagot (csali anyag, behúzó anyag – amit a feliratkozásért cserébe adsz), ami nem csak figyelemfelkeltő, de büszke is lehetsz rá, akkor ezt is meg fogod tanulni!

  Canva Pro feliratkoztató anyagok

 • Termékértékesítési anyagok
 • Ha termékeket értékesítesz (webáruházad van vagy gyártó vagy), itt is kapsz több konkrét, azonnal alkalmazható, működő képszerkesztési anyagot!

  Ezek: Etsy bolt grafikák készítése (bolt ikon és fejléc). (Ez jelenleg a világ legnagyobb kézműves piactere. Hasonlít az eBayhez, de itt kizárólag kézműves termékeket árulnak. Meg fogom mutatni, hogyan készítsd el az Etsy bolt ikonod és fejléced. Innentől kezdve, ha vannak kézműves termékeid, már csak el kell kezdened árulni.)

 • Amazon termékkép
 • Sablonok hirdetésekhez
 • Ha bármikor hirdetni szeretnél online (például Facebook vagy Google Ads), akkor itt végre megtanulsz egyszerűen profi hirdetéseket készíteni.

 • Infografika készítése
 • Az egyik legfigyelemfelkeltőbb képi elem az infografika. Most végre te is képes leszel profi infografikát készíteni még akkor is, ha nincs semmilyen előzetes tudásod!

  Canva Pro infografika

 • Ajándékutalvány készítése
 • Profi és esztétikus kupont, ajándékutalványt fogsz tudni készíteni.

  Canva Pro kupon

 • Profi önéletrajz készítése
 • Igen, a Canvával még ezt is megtanulod. Előre elkészített sablonból olyan önéletrajzot fogsz tudni pillanatok alatt összerakni, ami egészen biztosan figyelemfelkeltő és kitűnik a tömegből!

  Canva Pro önéletrajzok

 • Prezentáció készítése
 • Előadást, prezentációt tartasz? A Canva ebben is a segítségedre van. Megtanulod, hogyan készíts látványos prezentációt, ami odavonzza a tekinteteket.

 • Letöltési és azonnali megosztási lehetőségek
 • Hiszen nem mindegy, hogy valamit jpg-ben, png-ben, mp4-ben töltesz le. Mit tehetsz akkor, ha egy PDF egyetlen oldalát szeretnéd csak jpg-ben lementeni, vagy éppen egy videóról szeretnél egy sima fotót png formátumban? Milyen megosztási lehetőségeid vannak a Canva-ban – ezt is megnézzük ebben a részben.

 • EXTRA TIPP: Közösségi média képek készítése vállalkozásként
 • Ha gondolkodtál már azon, hogy jó lenne otthonról dolgozni, esetleg saját vállalkozást indítanál, akkor itt egy remek ötlet: tanulj meg képet szerkeszteni a Canvával, és vállald el közösségi média felületek képeinek elkészítését! A webdizájn alapokat már ismered, már csak a technikai kivitelezés hiányzik, de az ennek a résznek a végére már ez is a kisujjadban lesz.

  Ráadásul kapsz ehhez néhány nagyon jól működő, és azonnal használható tippet is.

Canva Pro képzés 3. rész:

  Egy olyan extra tudásanyagot tartalmaz, ami igazi csemegének számíthat még akkor is, ha már évek óta használod a Canvát, akár a Pro verzióját is.

 • Saját logó és névjegykártya készítés
 • Míg egy multicég akár százezreket is kifizet saját logóra és névjegykártya tervezésre, vállalkozóként egy kis fantáziával, a Canva és az én segítségemmel, képes leszel a tanfolyam elvégzése után saját logót és akár névjegykártyát is készíteni.

  Canva Pro névjegy

 • Képek, grafikák háttér nélkül
 • Azaz transzparens (átlátszó hátterű) képek keresése és szerkesztése a Canvában. Háttér nélküli képek gyűjteménye egyetlen kattintással!

 • Canva Photogenic használata
 • Ez egy extra képszerkesztő a Canvan belül, amivel filtereket adhatsz a képeidhez. Megmutatom, hogy használd.

 • Megtanulod a Canva videószerkesztő használatát és az alábbi anyagok elkészítését
 • Ez egy 2021-es augusztusi újdonsága a Canva-nak! Új, ingyenes videó szerkesztővel rukkoltak elő.

  • Hogyan kell feltölteni és szerkeszteni videó és audio anyagokat?
  • Hogyan készíts videós hirdetéseket?
  • Miként készítsd el a legmenőbb TikTok videókat a Canva szerkesztő felületén?
  • Hogyan animáld a képeidet, postjaidat, Insta sztorikat?
  • Most mindenre fény derül!
 • YouTube videók hozzáadása a tervedhez!
 • QR code hozzáadása a tervedhez
 • Google maps integráció a Canvaban
 • További 15 alkalmazás és integráció használata a Canva-n belül

Extra ajándékok a 3. részhez:

 • Álomszép és nagyon különleges betűtípusok
 • Hol találod, hogyan találod meg őket? Milyen kulcsszavakat használj, hogy rájuk lelj?

  Canva Pro külonleges betűtípus

 • 7 féle extra sablon szett, amiket imádni fogsz
 • Jól látod, ezek előre elkészített szettek pl szuper Instagram posztokhoz, sztorikhoz, termékbemutató posztokhoz. Megnézzük, hogyan alakítsd őket át úgy, hogy Neked tökéletes legyen.

 • 7 féle extra canva fotó típus
 • Egytől-egyig olyan, amire könnyen helyezhetsz szöveget.

Canva Pro sablonok

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • Canva Pro képzés 1. rész javasolt időtartama: 1 hónap.
 • Canva Pro képzés 1-2. rész javasolt időtartama: 2 hónap.
 • Canva Pro képzés 1-3. rész javasolt időtartama: 3 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

FONTOS!!

Ennek a képzésnek a célja kifejezetten az, hogy mindenféle előképzettség, grafikai ismeretek nélkül megtanulj figyelemfelkeltő képeket vagy infografikákat készíteni közösségi médiába, honlapra, kiadványokba. Ehhez a Canva nagyon egyszerű és gyors, dobozos megoldásokat ad, amit bárki tud használni.

De ez nem egy professzionális grafikusi képzés. Nem grafikusokat képzünk – mi magunk sem vagyunk azok. Nagyon hatékony, könnyen és bárki által elsajátítható módszert mutatunk meg arra, hogy figyelemfelkeltő képeket készíts.

A képzés elvégzése után képes leszel akár magadnak, akár másoknak közösségi média képeket, honlap képeket, infografikákat készíteni. De nem leszel webdizájner, grafikus. Ezek a szakmák több éves tanulást és gyakorlatot igényelnek.

Jelentkezz most a képzésre!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják.
Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

„Balázs, azok után, ahogyan felkeltetted az érdeklődést a tanfolyam iránt, egyszerűen „nem teheted meg” 🙂 velem (velünk), akik külföldről érdeklődnek, hogy nem teszed megvásárolhatóvá a tanfolyam anyagát online. 🙂 Te vagy a legjobb! Tőled tanultam eddig a legtöbbet. Minden jót és még több sikert.”

O. E. (USA)

„Bevallom még nem találkoztam ennyire jól összeszedett, és ami ennél fontosabb érthető online marketing tartalommal.
Őszinte leszek, eléggé elveszett tudok lenni az online guruk és tanácsadók tanításaiban. Utánad más a helyzet. Számomra is logikus volt, átlátható és könnyen s emészthető.
Köszönöm „

Széphegyi Kitti-Sales& Marketing Director

„…Nagyon következetes, csak azt tanítja, amit kipróbált, amihez ért. …
Nekem már rég megtérült a legdrágább tanfolyamának az ára is. „

Antal-Pap Judit

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Egy különlegesség

Takáts Kriszta

Lehet, hogy elgondolkodtál azon, hogy ha eddig mindig azt hangoztattam, hogy én nem értek a webdizájnhoz, akkor miért hoztam létre a Canva webdizájn és képszerkesztő online videótanfolyamot? Elárulom, ez egy különleges képzés. Itt a technikai részekhez segítséget kértem, azokat nem én fogom megmutatni, hanem Takáts Kriszta, aki a Canva szakértője. Én is tőle láttam, hogyan hozza létre ezeket a képeket, és úgy döntöttem, felkérem rá, hogy ezt a tudást most adja át neked.

Ez nem jelenti azt, hogy velem nem „találkozol” a tanfolyamon, hiszen fontos részét képezi az általam átadott tudásanyag is. Ezenkívül pedig minden videó alatt kérdezhetsz.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videótanfolyam ténylegesen megtanít profi figyelemfelkeltő képeket szerkeszteni, ezért elkérhetnék érte akár több százezer forintot is.

De nem teszem! Nem kérek érte 500.000 Ft-ot, de még csak 300.000 vagy 200.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen!

 • Az 1. rész ára bruttó 49.900 Ft
 • Az 1-2. rész ára bruttó 119.760 Ft részletekben fizetve 2 x 59.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 99.800 Ft
 • Az 1-3. rész ára bruttó 179.640 Ft részletekben fizetve 3 x 59.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 149.700 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy a Canva Pro képzés 1-2. rész esetén 2, míg a Canva Pro képzés 1-3. rész esetén 3 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Canva Pro képzés 1-2. rész:

A Canva Pro képzés 1-2. teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagait, plusz kiegészülnek sok órányi videóanyaggal, melyben az 1. részre épülő haladó Canva tudást sajátíthatod el.

Amennyiben a Canva Pro képzés 1-2. részt részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 119.760 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – Canva Pro képzés 1. rész
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft – Canva Pro képzés 2. rész

Canva Pro képzés 1-3. rész:

A Canva Pro képzés 1-3. teljes egészében tartalmazza az 1. és a 2. rész anyagait is, plusz kiegészülnek még több órányi videóanyaggal, melyben az 1-2. részre épülő további Canva tudást sajátíthatod el.

Amennyiben a Canva Pro képzés 1-3. részt részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 179.640 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – Canva Pro képzés 1. rész
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft – Canva Pro képzés 2. rész
 3. hónap – bruttó 59.880 Ft – Canva Pro képzés 3. rész

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

A tanfolyam első és második része egymásra épül, ezért nincs lehetőség csak a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, vagy az első és második részt egyben.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Az 1. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft
 • Az 1-2. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 98.160 Ft részletekben fizetve 2 x 49.080 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 82.900 Ft
 • Az 1-3. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 147.240 Ft részletekben fizetve 3 x 49.080 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 123.900 Ft

Ez nem minden!

Megvan neked a Canva online videótanfolyam korábbi változata?

Ha már megvan a Canva képzésünk 1. vagy 1-2. részének korábbi változata, akkor arra a részre a fenti árakból még további 50% kedvezményt adunk!

Kérlek, jelezd nekünk az info@honlaprafel.hu e-mail címen vagy a +3620 359 9691-es számon.

Vannak még kérdéseid a Canva Pro képzéssel kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek, nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni, ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az alapképzés anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a haladó képzés videóira. Magát az alapképzést magába foglalja a haladó képzés opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Van-e plusz költség

A teljes tanfolyamot úgy építettem fel, hogy nem lesz szükséged további fizetős eszközök, előfizetések stb. megvásárlására!

Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a további részeket?

Igen, akár az 1. rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a haladó tanfolyamra is. A 3 rész külön tanfolyam (de a haladó képzés anyaga teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A 3 rész között azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a többi rész csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik az Canva, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a további részek díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjával megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a további részek sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Jelentkezz most a képzésre!

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni Canva képszerkesztőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz a Canvával keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a Canva kezelésében szükséged van, és mindent megteszek ahhoz, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a hírleveleimet, láttad a YouTube videóimat, vagy végezted már tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok és ebből élek.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

Canva Pro 1. rész, Canva Pro 1-2. rész, Canva Pro 1-3. rész, Canva Pro 1. rész – VIP tagoknak, Canva Pro 1-2. rész – VIP tagoknak, Canva Pro 1-3. rész – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Canva Pro képzés” értékelése elsőként

Canva Pro képzés

40 900 Ft-tól