Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
Üzleti évtervező
online képzés

Jelentkezz most a képzésre!

Üzleti évtervező online képzés

Mennyi pénzt szeretnél keresni online 2023-ban?

Tervezd meg az online bevételeidet végre kiszámítható módon, tudományos alapon!

↓ Nézd meg a részleteket! ↓

Szeretnél végre egy olyan évet, amikor a terveid szerint alakulnak az online bevételeid?

A legtöbb online vállalkozó csak sodródik, és a szerencsére, a Google algoritmusra, a konkurencia bénázására vagy éppen a vásárlók hangulatára – netán az időjárásra – bízza, hogy mennyi bevétele lesz.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • …tudod, hogy jó lenne, ha lenne egy éves üzleti terved, de azt sem tudod, hogyan kezdj hozzá?
 • …többféle évtervező és bevételtervező képzésen részt vettél már, de egyszerűen ezek nem működnek?
 • …régóta szeretnél üzleti tervezést csinálni a már működő vállalkozásodban, de igazából fogalmad sincs, hogyan kell?
 • soha semmilyen üzleti terved nem jött eddig össze igazán, és már arról is lemondtál, hogy lehet az üzleti életben hatékonyan tervezni?
 • …tudod, hogy mehetne jobban az üzleted, de nem ártana egy kis tudatos és gyakorlati tervezés
 • …amit eddig üzleti tervezésként neked tanítottak, az legfeljebb jól hangzott, de a gyakorlatban sosem működött?
 • …jó lenne végre egyben látni, hogy milyen konkrét lépéseket kell végrehajtani a vállalkozásodban, hogy stabilan több vevőt tudj szerezni?
 • Szeretnél azonnal belevágni az üzleti évtervezésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem egy komplett online elvégezhető anyagot, amivel vállalkozóként meg tudod tervezni, hogyan érd el a következő éves terveidet és hogyan keress végre annyi pénzt, amennyit megérdemelsz.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. Az Üzleti évtervezés online videó tanfolyam segítségével végre képes leszel a saját vállalkozásod éves eredményeit tudományos alapon, gyakorlatban kivitelezhető módon megtervezni.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem konkrét gyakorlati üzleti tippeket, amelyeket sikerrel használhatsz.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Üzleti évtervező online képzés

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző üzleti évtervező feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Üzleti évtervező online képzésünkön.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Üzleti évtervező online képzés tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Üzleti évtervező online képzésről, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Jelentkezz most a képzésre!

Mit fogsz megtanulni a Üzleti évtervező online képzésünkön?

 • Az évtervezés igazi céljaAkár hiszed akár nem, a legtöbb üzleti tervezés már itt elbukik. Nem az üzleti működést tervezik meg, hanem valami egészen mást.
 • Az üzleti tervezés 3 szintje3 különböző szinten kell egy vállalkozás működését tervezni. Ha bármelyik hiányzik, akkor csak döcögni fognak az eredmények. Lehet, hogy ezért nem érted el eddig, amit szerettél volna…?
 • A legnagyobb félreértés az üzleti évtervezéssel kapcsolatbanVan egy dolog, amit a kisvállalkozások rendre félreértenek. Röviden: az életüket, nyugdíjukat, hosszú távú passzív jövedelmüket stb. akarják bebiztosítani, amikor megtervezik a következő üzleti évüket. Részletesebben a képzésen megérted, hogy mi ezzel a baj, és hogyan tudod ezt a hibát hatékonyan kikerülni.
 • A sikeres évtervezés 3 kulcstényezőjeEgyszerű, mint a faék. De tényleg. Ez a 3 kulcstényező ha megvan, akkor sikeresen tudsz évet tervezni. A képzésen pedig nem csak azt tanulod meg, hogy mi ez a 3 tényező, hanem hogy konkrétan hogyan találd meg mindet a saját vállalkozásodban!
 • Mikor érdemes az évtervezést megcsinálniMeg fogsz lepődni! Az üzleti évtervezésnek megvan a legideálisabb időpontja (igazából 2 időpont – a képzésen megérted miért).
 • Egy meglepő matematikai félreértés, ami miatt lehet, hogy eddig kevesebbet kerestél?Ne aggódj, nem matematikaóra lesz! De konkrét számokkal fogod látni, hogy miért van szinte garantáltan bukásra ítélve minden üzleti tervezés!
 • 9 kulcs a sikeres évtervezéshezEnnek a 9 pontnak rendben kell lennie a vállalkozásodban, hogy sikeresen tudd a következő évedet megtervezni. Átnézzük a 9 pontot, és mindegyiket külön videóban segítek rendbe is tenni!
 • Álom vagy tervKét lépésen keresztül el fogod érni, hogy ne csak álom legyen amit tervezel, hanem valóban terv.
 • Az online bevételszerzés kulcspontjaiMinden sikeres online pénzkeresési folyamatban ezek a kulcspontok.
 • Konkrét eredménytervező online “workshop”

Tulajdonképpen ez a lényeg. A képzés egy része felkészít arra, hogy megértsd, miért nem tudtál eddig hatékonyan online bevételt tervezni. A másik része viszont lépésről lépésre, a gyakorlatban megmutatja neked, hogy mit kell csinálnod ahhoz, hogy eredményes éves tervet készíts.

 • Konkrét, gyakorlati példákkal fogom megmutatni, hogyan tervezd meg az online eredményeidet.
 • Kifejezetten az online bevételre megyünk! Meg fogod érteni az online pénzkeresés kulcspontjait, és ettől lesz eredményes a program!
 • Végre teljes mértékben át fogod látni, hogy hogyan keresel pénzt, és mik azok a kulcspontok, ahol a vevők számát és a bevételt te magad feljebb tudod tornászni.
 • Nem csak egy újabb terved lesz, hanem végre pontosan látni fogod, hogy a gyakorlatban mit kell tenned!

Hivatalos tanúsítványt adó Üzleti évtervező online képzés

Jelentkezz most a képzésre!

Mire képes az üzleti évtervezés?

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassam én hogyan tervezek meg egy üzleti évet.

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd az üzleti évtervezést arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.
 • Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd az évtervezést annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Balázs segített úgy megtervezni a 2020.-as évet, hogy idén nem légből kapott számok és álmok szerepelnek az éves tervemben, hanem az eddigi tapasztalataim alapján tudatosan meghatározott értékek. Végre nemcsak azt tudom, hogy idén mennyi lesz a bevételem, de a konkrét lépéseket is, amiket meg kell tennem ahhoz, hogy elérjem az éves célt.

Bíró Viktória

„Köszönöm a lehetőséget (…) Az online tanfolyamok jelenleg rettentő hasznosak számomra és nagy segítséget nyújtanak, így már a készítés közben tudok majd figyelni a kritikus pontokra! (…) Még egyszer köszönöm az ügyfélközpontúságot (…)”

K. R.

„A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni.(…)”

Korfanti Gábor

„…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

 

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

FIGYELEM!

Az, hogy mennyi pénzt keresel, csak rajtad múlik. Nem szeretnék, és nem is tudok semmilyen ígéretet vagy garanciát tenni a bevételeidre. Ezen a képzésen azt mutatom meg neked, hogy milyen lépésekkel tudod a következő üzleti évedet megtervezni. De az eredmény, vagyis a bevételed az általad elvégzett munkától függ, és mint minden vállalkozás rengeteg üzleti kockázatot rejt magában.

Ezen a képzésen kifejezetten az online bevételedet segítek megtervezni. Konkrét, gyakorlati tippekkel megnézzük, hogy hogyan csinálsz online vállalkozóként péznt, és hogyan tudsz a teljes folyamatra egy működő tervet kidolgozni. Ha nem online keresel pénzt, vagy másféle tervezésre van szükséged, abban ez a képzés nem segít.

Ez az üzleti évtervező tanfolyam kifejezetten már működő vállalkozásoknak szól, akiknek már voltak sikeres eladásaik az előző évben. Ha kevés bevételed volt, az nem baj, de kell, hogy legyen már legalább egy működő értékesítési csatornád. Ha most indulsz, vagy csak tervezed a vállalkozásodat, akkor ezzel a képzéssel nem fogok tudni neked segíteni.

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • Az Üzleti évtervező online képzés javasolt időtartama: 1 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, hiszen egy teljes üzleti évet fogsz tudni vele megtervezni, ezért elkérhetnék érte akár több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 200.000 Ft-ot, de még csak 100.000 Ft-ot vagy 70.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen!

 • A képzés ára bruttó 59.900 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • A képzés ára VIP kedvezménnyel bruttó 47.920 Ft

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Hivatalos tanúsítványt adó Üzleti évtervező online képzés

Jelentkezz most a képzésre!

Vannak még kérdéseid az Üzleti évtervező online képzéssel kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális évtervezési előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni évtervező szakértőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, az üzleti évtervezésben szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

Üzleti évtervező online képzés, Üzleti évtervező online képzés – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Üzleti évtervező online képzés” értékelése elsőként

Üzleti évtervező online képzés

59 900 Ft -tól

Cikkszám: N/A Kategória: