Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
SEO PowerSuite és Ubersuggest
online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

SEO PowerSuit Ubersuggest 1

Hasznos eszközök, amivel látni fogod, milyen technikai hibák vannak egy weboldalon!

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 1994. óta az online vagy offline keresőoptimalizálás (SEO) és online marketing területén dolgozom.

2012. után építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami mára az egyik legmeghatározóbb online oktatási vállalkozás magyar nyelven.

A személyes és online képzéseimen eddig több, mint 3000 embert képeztem sikerrel.

Közben nem egy vállalkozásnak segítettem tanácsadóként vagy oktatóként sikeresen elindulni, kimagasló eredményeket elérni.

Oktatóként át tudom adni neked azt a keresőoptimalizálási tudást, amire szükséged van. Akár tulajdonosként, akár külsős szakértőként vagy munkatársként szeretnél ezzel pénzt keresni.

Várlak Téged is a gyakorlatorientált, érthető SEO PowerSuite és Ubersuggest képzésemen! Jelentkezz az oldal alján!

 

Hogyan tud Varga Éva Neked is segíteni?

2015 óta foglalkozom online marketing kivitelezéssel, azon belül pedig a 2 fő szakterületem a keresőoptimalizálás (SEO), és Google Ads hirdetések kezelése.

Célom: olyan vállalkozóknak, cégeknek segíteni, akik már sikereket értek el, és szeretnék ezt az online térben is megvalósítani.

 • … Jönnek a látogatók és nem tudod, hol lehet a hiba?
 • … Van egy webshop-od, és mégsem vagy a Google 1. oldalán, nem jönnek a vevők és nem tudod, hol lehet a hiba?
 • … Szeretnéd gyorsan átlátni, hogy milyen technikai hibák vannak az oldaladon?
 • … Nem szeretnéd hetekig bújni és egyesével böngészni át a technikai hibákat, és időd sincs rá?
 • … Szeretnél képbe kerülni, megismerni, hogy kiket lát a Google a Te konkurenciádnak?
 • … Jó lenne látni azt is, hogy a konkurensek milyen kulcsszavakat használnak, arra milyen helyezést értek el és mekkora látogatói forgalmuk van belőle?
 • … Egy gyors kulcsszókutató eszközt keresel, mellyel a konkurenciát is megelőzheted?
 • … Szeretnéd, ha lenne egy profi tartalomfejlesztő rendszered, ami segít a tartalmad optimalizálásában és ezáltal hamarabb kerülsz a Google 1. oldalára?
 • … Mindig is kíváncsi voltál rá, hogy a konkurensed honnan szerzett linkeket? És Neked is honnan kellene, hogy utolérd, esetleg be is előzd?
 • … Régóta keresel ezekre egy olcsó szoftveres megoldást?
 • … Esetleg már használod is a szoftvert, de bizonytalan vagy a felületen, és a technikai beállításokban jó lenne egy kis segítség?
 • … Már megvetted a szoftvert, de még nem használtad, várod, hogy valaki megmutassa hogyan csináld?
 • … Már SEO-sként dolgozol, de nem használtál eddig fizetős szoftvert, és jó lenne ezzel lerövidíteni a “kézi” módszer idejét?
 • Online marketingesként szeretnéd bővíteni a szolgáltatási palettádat?
 • … Netán szövegíróként dolgozol, vagy blogger vagy, és jó lenne, aki átnézné a szövegedet SEO szempontból, és segítene az írásban?
 • Szeretnél azonnal belevágni a SEO PowerSuite és Ubersuggest képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem mindent, amire a honlapod hibátlan működéséhez szükséged van, hogy a tudásodat az eredményeid is tükrözzék.

Ez komplett technikai tudást nyújtó anyag! Az első lépéstől az utolsóig megmutatom, hogyan szűrd ki gátló tényezőket, hogyan legyél a kulcsszókutatás nagymestere, hogyan tud ez neked segíteni a keresőoptimalizálásban.

Ráadásul mindez akár mindenféle előzetes tudás nélkül! Csak gyakorlati tippek, amik ma Magyarországon működnek.

Ezek tényleg konkrét gyakorlati tippek, amiket te is azonnal tudsz alkalmazni!

Itt azt kapod, amire online vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem, hogy pontosan mit csinálj.

Ráadásul mindezt az otthonod kényelmében kapod meg, egy követhető, érthető, és gyakorlati online videótanfolyam formájában!

SEO PowerSuit Ubersuggest 3

Mit tartalmaz a Honlapra Fel! 3 részes SEO PowerSuite és Ubersuggest képzés?

A SEO PowerSuite és Ubersuggest képzés 3 részből álló online képzés.
Megismered, hogyan tudod vele optimalizálni a tartalmadat, hogy a Google szemében minél jobb és minőségi honlapod legyen. Technikai hibák felkutatása, kulcsszókeresés, rangsor ellenőrzés, tartalomfejlesztés, amit már a képzés első részében is megismerhetsz.

Ez egy komplett képzés, ami a legelső ponttól a legutolsóig megtanít téged hogyan szűrd ki a technikai hibákat a honlapodon.

Nemcsak a SEO PowerSuite és Ubersuggest technikai részleteit, elméletét nézzük meg, hanem a gyakorlatban is képes leszel a versenytársakat legyőzve akár a top 10-ben lenni.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó SEO PowerSuite és Ubersuggest online videótanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző powersuite vagy Ubersuggest feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó SEO PowerSuite és Ubersuggest online videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a SEO PowerSuite és Ubersuggest videótanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a SEO PowerSuite és Ubersuggest videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Mit tanulsz meg a tanfolyam 1. részén?

Itt inkább a saját honlapodra nézve kapsz információkat, ami jó lehet kezdésnek: technikai hibák felkutatása, kulcsszókeresés, rangsor ellenőrzés, tartalomfejlesztés. On-site SEO beállítások segítése szoftverrel.

 • Megismered a SEO PowerSuite szoftvert, és röviden bemutatásra kerül annak mind a 4 része.
 • Az 1. részben a website auditor-ról, a rank tracker-ről lesz szó bővebben.
 • Megtudod a website auditor-ról, hogy: Mire jó? Hogyan tudod vele optimalizálni a tartalmadat, hogy a Google szemében minél jobb, és minőségi legyen? Hogyan szűrd ki vele a technikai hibáidat?
 • Megmutatom a szoftver részletes beállításait, kezelőfelületét.
 • Elvégzek egy technikai SEO felmérést: amivel látni fogod, milyen technikai hibák vannak egy weboldalon.
 • Tartalmi SEO felméréssel megmutatom: mennyire van jól optimalizálva egy adott weboldal arra a kulcsszóra, amire létre lett hozva. Mik azok a kifejezések, amiket a TOP10-ben lévő konkurenciád használ, de Te nem?
 • Megismered a Rank Tracker kulcsszókutató és helyezéskövető szoftvert, bemutatom annak a legalapabb funkcióit.
 • Megtudod: Mire jó? Hogyan tudsz vele kulcsszavakat keresni? Hogyan tudod megnézni, hogy egyáltalán ki a Te konkurensed, a Google kit tart annak? Mert nem mindig az, akire Te gondolsz!
 • Lesz szó még a Rank Tracker (RT) beállításairól, RT kezelőfelület bemutatásáról.
 • Megmutatom, hogyan működik a helyezésmérés: Nyomon tudod majd követni, hogyan változik az általad megadott, megcélzott kulcsszavakra a helyezésed (vagy akár ügyfeleid helyezése).
 • Megtanulod, hogyan optimalizáld a szoftver segítségével a tartalmadat, hogy minél jobb helyezést érj el.
 • Segítséget kapsz szövegíráshoz is: megismered a tartalomszerkesztő használatát.
 • TF-IDF elemzéssel megmutatom: mely kifejezéseket használod, melyeket nem, és mi az, amiből túl sokat, vagy túl keveset használsz. Ezt a TOP10 versenytársadhoz képest méri be a szoftver.

Mit tanulsz meg a tanfolyam 2. részén?

Itt már haladóbb ismeretekről lesz szó. Akkor lehet hasznos, ha szeretnéd elemezni a konkurenciát, és kíváncsi vagy rá, hogy ők milyen kulcsszavakra rangsorolódnak, honnan és milyen linkeket kapnak.

 • A Rank Tracker segítségével megnézzük a konkurenciát.
 • A versenytárselemzés lesz a fókuszban.
 • Megmutatom, melyek azok a kulcsszavak, amikre Te még nem céloztál, de a konkurensed igen.
 • Plusz hasznos információ: Látni fogod, hogy mennyit ér a honlapod! Azaz mennyi kulcsszóra rangsorolsz, azok milyen erősségű kulcsszavak, hányadik helyet éred el vele, és az mennyibe kerülne, ha hirdetnél rá, azaz hirdetéssel érnéd el azt a látogatómennyiséget (ennyit ér a honlapod!)
 • Ezzel látni fogod, hogy mennyire értékes az, amit csinálsz. Ha ügyfeleknek végzel SEO szolgáltatást, akkor ezzel tudod nekik mutatni, hogy mit értél el náluk.
 • Meg tudod majd nézni, hogy honnan jönnek külső linkek az oldaladra, azok mennyire értékesek, illetve a konkurensed után is tudsz kémkedni ezzel a szoftverrel (SEO Spyglass).
 • Megmutatom a szoftver beállításait, kezelőfelületét.
 • Látni fogod, hogy honnan kapsz külső linkeket, azokról az oldalakról mit gondol a Google (spam, vagy büntetés szempontjából hány %-os a veszély).
 • Látni fogod azt is, hogy a kapott linkek nofollow, vagy follow típusúak, milyen horgonyszöveggel hivatkoznak rád.
 • Sőt! Az az egészben a legjobb, hogy a konkurensed esetén is megmutatja, hogy ők honnan kapnak linkeket, milyen horgonyszöveggel, és innen már tudod is másolni őket. Egyszerű lesz a helyzeted linképítés szempontjából, hiszen nem sötétben tapogatózol.
 • Link Assistant szoftver bemutatására is sor kerül, mely a linképítésnél lesz a jobb kezed, hiszen itt tudod nyilvántartani, hogy kitől kértél linket, mikor, melyik aloldaladra, milyen horgonyszöveggel.
 • Akár ki is tudod innen küldeni a leveleket, amiben linket kérsz. Így egyszerűen nyomon tudod követni, hogy kinél hol tartasz.
 • Sőt! A közösségi média publikálást is tudod itt vezetni, és nyilvántartani. Követheted ezzel a szoftverrel az aktivitását az embereknek a közösségi médiában közzétett tartalmaid kapcsán.

Mit tanulsz meg a tanfolyam 3. részén?

 • PLUSZ: egy másik szoftver bemutatására is sor kerül ebben a részben, mely Neil Patel saját továbbfejlesztett szoftvere, az Ubersuggest.

Mire jó? Miben más ez, mint a SEO PowerSuite?

Ez is több SEO szempont alapján elemzi az oldaladat és segít Téged a keresőoptimalizálásban:

 • Áttekintést ad az oldaladról, milyennek látja a Google.
 • Megmutatja a legfontosabb oldalaidat, kulcsszavaidat, helyezéseidet.
 • Nyomon tudod követni, mely kulcsszavaid helyezése hogyan változott.
 • Itt is tudsz kulcsszavakat kutatni, új kulcsszóötleteket és még téma ötleteket is találni.
 • Megmutatja, hogy kik a versenytársaid.
 • A versenytársakat is meg tudod nézni, hogy ki melyik kulcsszóra hanyadik helyen van.
 • Milyen közös kulcsszavakra versenyeztek, mikre nem, mik azok, amikre Te még nem rangsorolódsz, de a konkurencia már igen.
 • Backlinkeket is tudsz elemezni, megmutatja, hány domain linkel Téged.
 • Még a weboldal SEO audit-ját is meg tudod nézni vele.

Számomra az a fontos, hogy te sikeres legyél. Ehhez fontos, hogy ha bárhol elakadsz, nem értesz valamit teljesen, akkor kérdezz! Nem az a lényeg, hogy végignézd a videókat, hanem hogy megértsd, hogyan tudod te ezt a saját honlapodra, vállalkozásodra alkalmazni, és elkezdd alkalmazni minél hamarabb.

De ne feledd, ez a te vállalkozásod. Neked kell az itt megadott lehetőségeket megvalósítani, és dolgozni rajtuk.

Itt valódi gyakorlati tudást kapsz!

Tedd a szívedet a kezedre! Kitől szeretnél tanulni egy olyan témában, amikor a pénzedről, a bevételeidről, a családod jólétéről, esetleg a vállalkozásod jövőjéről van szó? Aki mondja, vagy aki tudja és csinálja?

Őszinte leszek hozzád. Az elmúlt 7 évben közel 300 millió Forintot kerestem (nem elírás – háromszáz millió!!!!) csak online oktatóanyagok, infotermékek készítésével és értékesítésével. És ezt kizárólag a magyar piacon, magyar nyelven. Csak ebből élek.

Vállalkozóként ezért elhatároztam, hogy segítek a magyar vállalkozásoknak, és az angol nyelven megszerezhető tudást minél szélesebb körben eljuttatom azokhoz, akik szeretnének fejlődni.

Magyarországon talán a legtöbbet keresem keresőoptimalizálás és online marketing témájú online tanfolyamok gyártásával. Ez az üzletem, ehhez értek, ebben vagyok jó.

De valószínűleg ezt te is tudod, mert talán már te is vettél tőlem nem egy és nem két anyagot, ami segített neked azonnal alkalmazható, gyakorlati tippekkel sikeresebbé tenni az online vállalkozásod.

FIGYELEM!

Ubersuggest és SEO PowerSuite összehasonlítása

Mindkettőnek van ingyenes és fizetős változata is, mindegyikről lesz szó a képzésen.

Míg az Ubersuggest megvásárolható egyszeri, lifetime díjon, addig a SEO PowerSuite-nak éves díja van, mely utána mindig meghosszabbítható akár 1, 2 vagy 3 éves távra.
Minden évben 2x szuper kedvezményes 70%-os áron meg tudod venni!

Jelentkezz most a képzésre!

Az Ubersuggest online eszköz, a SEO PowerSuite azonban az asztali gépedre telepítve fog működni. De ezekről lesz szó a tanfolyamon is. 😉

Ha igazán ütős rendszert akarsz, akkor a képzés árán kívül további költséggel érdemes még számolnod. Ezt nem nekem fizeted, viszont ha teljesen rendszert szeretnéd használni, és ha tényleg maximalizálni szeretnéd a lehetőségeidet, akkor mindenképpen javaslom:

A teljes rendszer működéséhez szükséged lesz egy előfizetésre, ami pénzbe kerül. Nagyjából 2022-ben 120-400 USD-ral kell számolnod az Ubersuggest esetében és 299-499 USD-ral a SEO PowerSuit estén, hogy a teljes folyamatot ki tudd használni.

Ez a SEO PowerSuite és Ubersuggest képzés nem tankönyvi anyag, hanem valódi, saját tapasztalaton alapuló, Magyarországon is működő szisztéma!

 • Nem fogsz érthetetlen angol szakszavakat hallani.
 • Nem fogsz érdektelen szakmai dolgokról hallani, amik egy hajszálnyival több bevételt sem hoznak neked.
 • Nem fogsz olyan anyagot kapni, amihez bármilyen előzetes tudásra lenne szükséged.

Mire képes a SEO PowerSuite és az Ubersuggest?

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassam a szoftverek menüszerkezetét.

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd a SEO PowerSuite-ot és Ubersuggestet arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.
 • Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd a SEO PowerSuite-ot és Ubersuggestet annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.

SEO PowerSuit Ubersuggest

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Én 2014-ben voltam nála először tanfolyamon, azóta össze se merem számolni, mennyit költöttem nála. De minden fillérje megtérült.
Az én mobilos vállalkozásom kizárólag a tőle tanult módszerekkel szerzi az ügyfeleket, nem költök semmilyen más marketingre.
Rajtam kívül még négy embernek adok munkát, és van egy fizikai boltom is, amit ez kitermel.
Ha csak az befolyásol a döntésben, hogy elég jó-e a tanfolyam, ne gondolkozz tovább, hanem vágj bele! Nem fogsz csalódni.
Ráadásul még pénzvisszafizetési garanciát is vállal.”

 

Csernai Kata

„Az egész tanfolyamot (hasznosnak találtam). Nem tudok részletet kiragadni, mert a szemléletmódomat változtatta meg.”

 

P. A.

“… bármi, amivel Balázs kijön, (arról hallani szeretnék) mert az általa felépített képzési struktúra és az átadott anyag világszínvonalú.”

 

Orosz Éva – USA

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a Google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

 

Korfanti Gábor

„Megtérülés…? A harmadik hónapban megtérült az egész. Azóta több, mint kétszázszoros (200) pedig nem csak az alapokat vettem meg!

Szóval… Ha ki hagyod, kb ezt veszted el.”

 

Dóra Gyula

Egy különlegesség

Elárulom, ez egy különleges képzés. Itt a technikai részekhez segítséget kértem, azokat nem én fogom megmutatni, hanem Varga Éva, aki a SEO PowerSuite és Ubersuggest szakértője, és napi szinten használja. Éva a profi SEO képzésem tanulója, miközben vállalkozásában napi szinten foglalkozik keresőoptimalizálással, online marketinggel, Google Ads hirdetésekkel.

Ezért úgy döntöttem, felkérem rá, hogy ezt a tudást most adja át neked.

Ez nem jelenti azt, hogy velem nem “találkozol” a tanfolyamon, hiszen fontos részét képezi az általam átadott tudásanyag is. Ezenkívül pedig minden videó alatt kérdezhetsz.

Varga Éva bemutatkozás

2015 óta foglalkozom online marketing kivitelezéssel, azon belül pedig a 2 fő szakterületem a keresőoptimalizálás (SEO), és Google Ads hirdetések kezelése.

Célom: olyan vállalkozóknak, cégeknek segíteni, akik már sikereket értek el, és szeretnék ezt az online térben is megvalósítani. Nekik segítek abban, hogy vevőket szerzek számukra a Google-ből. Legyen ez akár hirdetéssel (Google Ads), vagy organikusan (keresőoptimalizálással).


SEO mester Varga Éva

A SEO tudásomat Balázsnál szereztem. Először csak a 4 napos SEO képzésen vettem részt, majd utána a SEO mesterképzést is elvégeztem, melyről hivatalos tanúsítványt is kaptam (T2021049229-1).

A SEO PowerSuite szoftvert már 4 éve használom, a mindennapi munkám részét képezi, mivel ezzel jelentősen lecsökken a konkurenciaelemzésre, a technikai hibák feltárására, vagy a kulcsszókutatásra szánt idő. Persze ezzel nem azt mondom, hogy mindent elvégez helyetted a szoftver, és nem kell többé gondolkodni, mert az emberi gondolkodást még mindig nem tudja egyetlen gép sem pótolni. Remélem, ez így is marad. 😉

Mit mondanak mások Éva munkájáról?

„Profi hirdetéskezelő és keresőoptimalizálási szakember. Kisujjában van az Google Ads, a Facebook hirdetések világa, de a seo területén is megalapozza hosszútávon a bevételed. Komplett marketing ügynökségi feladatok ellátását képes megoldani és menedzselni. Még előfizetéses klub weboldalt is tud építeni és beállítani kártyás ismétlődő fizetéssel – szívből ajánlom 🙂 Köszi Évi az együttműködést!”

 

Demeter Miklós

„Évával nagyon hatékonyan át tudtuk beszélni az oldal főbb SEO stratégiáját, amit később önállóan is végre tudok majd hajtani. Évánál gakorlatilag időt tudunk vásárolni, több évnyi időt, amit nem kell nekünk SEO tanulásával töltenünk.”

 

Haláchy Nóra

„Évát régóta ismerem, rendkívül tapasztalt szakértőnek tartom. Munkájában precíz, folyamatokban gondolkodik, könnyen épít fel komplett rendszereket. Mindig tartja a megbeszélt határidőket, így maximálisan támaszkodhatok rá. Remek ötletei vannak, naprakész az újdonságok terén is. Olyan dolgokra hívja fel a figyelmemet, amik eszembe sem jutnának. Nekem rengeteget segített az online világ útvesztőiben való tájékozódásban, mindig minden kérdésemre készségesen válaszol. Örülök, hogy együtt dolgozhatok vele, csak ajánlani tudom!”

 

Éva Balogh

„Profi, gyors és hatékony ismertetést kaptam általános SEO és Pinterest témakörben. Rengeteg időt, pénzt, energiát spóroltam magamnak és a kollégáimnak az Éva által tartott workshop-on. Köszönjük még egyszer a profizmust és a rugalmasságot, valamint azt, hogy az általunk biztosított helyszínen rendezhettük meg az oktatást, nem kellett egy csomó embernek utazni. A Batz Manufaktúra teljes marketing csapata nevében: Rács Balázs”

 

Rács Balázs

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Mit tartalmaz az ár?

 • Az SEO PowerSuite és Ubersuggest használata online képzés teljes anyagát..
 • Örök hozzáférést, azaz ha egyszer befizetted, akkor sosem vesszük el a hozzáférésedet. Bármikor, akárhányszor megnézheted a tanfolyam anyagát.
 • Minden videó alatt kérdezhetsz.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • SEO PowerSuite online videótanfolyam 1. rész javasolt időtartama: 1 hónap.
 • SEO PowerSuite online videótanfolyam 1-2. rész javasolt időtartama: 2 hónap.
 • SEO PowerSuite és Ubersuggest online videótanfolyam 1-3. javasolt időtartama: 3 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videótanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 300.000 Ft-ot, de még csak 200.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

Hivatalos tanúsítványt adó SEO PowerSuite és Ubersuggest online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

 • Az 1. rész ára bruttó 59.900 Ft
 • Az 1-2. rész ára bruttó 143.760 Ft részletekben fizetve 2 x 71.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 119.800 Ft
 • Az 1-3. rész ára bruttó 215.640 Ft részletekben fizetve 3 x 71.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 179.700 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy a SEO PowerSuite 1-2. rész esetén 2, míg a SEO PowerSuite és Ubersuggest 1-2-3. rész esetén 3 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

SEO PowerSuite 1-2. rész:

Amennyiben a SEO PowerSuite 1-2. rész részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 143.760 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 71.880 Ft – SEO PowerSuite 1. rész
 2. hónap – bruttó 71.880 Ft – SEO PowerSuite 2. rész

SEO PowerSuite és Ubersuggest 1-2-3. rész:

A SEO PowerSuite és Ubersuggest 1-2-3. képzés teljes egészében tartalmazza SEO PowerSuite 1-2. rész anyagait, plusz kiegészülnek sok órányi videóanyaggal, melyben az Ubersuggest tudást sajátíthatod el.

Amennyiben a PowerSuite és Ubersuggest 1-2-3. részt részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 215.640 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 71.880 Ft – SEO PowerSuite 1. rész
 2. hónap – bruttó 71.880 Ft – SEO PowerSuite 2. rész
 3. hónap – bruttó 71.880 Ft – Ubersuggest

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

📍 FONTOS! VIP tagként előbb jelentkezz be a fiókodba!
Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Az 1. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 47.920 Ft
 • Az 1-2. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 115.008 Ft részletekben fizetve 2 x 57.504 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 95.840 Ft
 • Az 1-3. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 172.512 Ft részletekben fizetve 3 x 57.504 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 143.760 Ft

SEO PowerSuit Ubersuggest 2

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Hivatalos tanúsítványt adó SEO PowerSuite és Ubersuggest online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Vannak még kérdéseid a SEO PowerSuite és Ubersuggest online videótanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az 1. rész anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a 2. és 3. rész videóira. Magát az 1. részt magába foglalja a haladó, 1-2. rész opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni. Az 1-2 részt magába foglalja az 1-2-3. rész opció, tehát nem kell mindet külön megvenni.

Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a 2. részt?

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben vagy mind a három részt egyben.

Igen, akár az 1. rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a további részekre is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 1-2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik a SEO területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2. rész díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális 1. és 2. rész különbözetének megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a 2. rész sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni SEO PowerSuite és Ubersuggest szakértőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a SEO PowerSuite és Ubersuggest kezelésében szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hivatalos tanúsítványt adó SEO PowerSuite és Ubersuggest online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! Figyelem! VIP-tagok a kedvezményt csak az oldalra bejelentkezés után látják!
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szeretnél egy életre szóló kedvezményt a SEO PowerSuite előfizetésre?
Elég nagymértékű, akár 82% kedvezménnyel juthatsz most hozzá a SEO PowerSuite szoftverhez.
Itt tudsz jelentkezni: https://www.link-assistant.com/sale.html

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Hivatalos tanúsítványt adó SEO PowerSuite és Ubersuggest online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

SEO PowerSuite 1. rész, SEO PowerSuite 1-2 rész, SEO PowerSuite és Ubersuggest 1-2-3. rész, SEO PowerSuite 1. rész – VIP tagoknak, SEO PowerSuite 1-2 rész – VIP tagoknak, SEO PowerSuite és Ubersuggest 1-2-3. rész – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SEO PowerSuite és Ubersuggest online videótanfolyam” értékelése elsőként

SEO PowerSuite és Ubersuggest online videótanfolyam

59 900 Ft -tól

Cikkszám: N/A Kategória: