Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó Videómarketing alap- és haladó képzés!

Teljes gyakorlati képzés távoktatásban, egyéni időbeosztás szerint!!!

Videómarketing alap- és haladó képzés

Jelentkezz most a képzésre!

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva a profi szintig!

Te is szeretnél végre egy stabil, online bevételi forrást?

Egy eszközt, ami számodra is elérhető, csak eddig nem használtad? Ami te is könnyedén meg tudsz ismerni és alkalmazni?

Itt az ideje, hogy te is sikeresen használd azt az online eszközt, amit a 21. században már nem lehet kihagyni, ami legtöbb és legjobb eléréseket biztosítja az igazán sikeres online vállalkozóknak!

Hagyjuk a körítést, lássuk a lényeget!

Ismersz. Pár év alatt építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami mára az egyik legmeghatározóbb szakmai honlap az online marketing és SEO szakmában. Nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta 300-500 ezer emberhez jutok el.

A közösségi média területén a Honlapra Fel! YouTube csatornája ma már a legnézettebb magyar online marketing csatorna, 8 hónap alatt építettem fel Magyarország legelső 10 ezer követővel rendelkező online marketing és keresőoptimalizálás témájú szakmai Instagram oldalát, és több száz kisvállalkozót tanítottam meg hús-vér látogatókat szerezni a honlapjukra, és így több vevőt elérni.

A személyes és online képzéseimen már több, mint 3000 embert képeztem sikerrel a keresőoptimalizálás, online marketing, közösségi média különböző területein. Mindezt otthonról, három gyermek mellett (!) építettem és építem, sikerrel.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a videós online marketing, közösségi média és PR szakmai tudást, ami mögöttem van!

Ismerd meg a 21. század egyik legfelkapottabb területét!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Szeretnél egy jól hangzó, korszerű, 21. századi tudást, és szívesen dolgoznál videómarketingesként?
 • Gyakorlati, használható videómarketing tudást keresel?
 • Valódi, kézzel fogható eredményeket szeretnél végre szerezni a tudásoddal?
 • Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez?
 • Szeretnéd a videómarketing minden technikai részletét megtanulni?
 • Esetleg szeretnél kiképezni egy valóban eredményes videómarketinges kollégát a saját vállalkozásodban?
 • Keresed azt a forrást, ahol akár a nulláról indulva naprakész és gyakorlati tudást kaphatsz a videómarketing lehetőségekről? .
 • Szeretnél azonnal belevágni a videómarketing képzésbe?
 • Szeretnél a tudásodról egy hivatalos tanúsítványt is?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 1994. óta az online és offline marketing területén dolgozom.

2012. után 4 év alatt építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami mára az egyik legmeghatározóbb szakmai honlap a SEO szakmában.

Hobbim a főzés, Nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta 300-500 ezer emberhez jutok el.

A személyes és online képzéseimen eddig több, mint 2000 embert képeztem sikerrel az online marketing különböző területein.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a videómarketing tudást, ami mögöttem van!

Várlak Téged is a gyakorlatorientált, érthető Videómarketing képzésemen! Jelentkezz az oldal alján!

Így segítek neked

Elindítom a kifejezetten gyakorlatorientált és eredményorientált, otthonról is elvégezhető(!), hivatalos tanúsítványt adó Videómarketing tanfolyamot.

Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy ezen a felkapott területen valódi eredményeket érj el.

A képzés során elsajátítod a videómarketing technikákat, hogy hogyan lehet videóval érvényesülni ebben a rohanó világban, és hogyan lehet a felvételeket arra használni, hogy abból több látogatód és vevőd legyen. Az a cél, hogy megtanuld, hogyan lehet videófelvételekkel hírverést csinálni, hogyan teremts érdeklődést egy termék vagy szolgáltatás iránt.

Kiváló lehetőség induló, fejlődő- és már működő, de új dolgok iránt érdeklődő vállalkozóknak, illetve otthonról végezhető, szakértői munkát keresőknek!!!

Az indulástól függetlenül bármikor tanulhatsz. A zárt online felületünkön folyamatos elérésed lesz a videós anyagokhoz. Ha csak később kezdesz, az sem gond. Te szabod az időbeosztást.

Az alapoktól, nulláról indulunk, mert annyi félinformáció és fölösleges, hasznavehetetlen tudás van a videómarketing témájában, hogy ha bármit elhallgatnék előled, legfeljebb félkarú óriás lehetnél.

Olyan eszközöket fogsz megtanulni egészen a nulláról indulva a profi szintig, amelyekkel eredményt tudsz elérni a saját vállalkozásodnak vagy azoknak a cégeknek, akiknek vállalkozóként dolgozni fogsz.

Naprakész információt, lézerpontosan alkalmazható technikákat fogsz megtanulni a videómarketing területén, és ennél még sokkal többet…

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nem csak egy adag jegyzeted lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod. A részleteket lásd lejjebb.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni a Videómarketing képzésen?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb gyakorlati Videómarketing képzésben részesülj. Az a célom, hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt valódi eredményeket és ügyfeleket tudj szerezni a videómarketing területén. Négyféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni:

 • Saját vállalkozásodban hasznosítod az itt tanultakat.
 • Videómarketing szakértőként más cégek kommunikációját viszed – erre nagyon nagy igény van, vállalkozóként ráadásul otthonról, a saját időbeosztásod szerint fogod tudni ezt a szolgáltatást nyújtani! Vagy könnyebben elhelyezkedhetsz alkalmazottként is, mert erről a képzésről hivatalos tanúsítványt is kaphatsz.
 • Saját Videómarketing tanácsadói szolgáltatást vállalsz.
 • Videómarketing munkatársat tudsz kiképezni a saját vállalkozásod számára. Ez egy gyakorlatorientált képzés, és ha te már nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor ez a legjobb hely, ahol egy új kollégát be tudsz tanítani valódi eredmények elérésére!

A képzés során nem csak a sikeres videómarketing gyakorlati fogásait tanulod meg, de azt is, hogy ezt hogyan érheted el akár otthonról is, vállalkozás keretében.

Az igazság az, hogy én ugyan nem tudok garanciát vállalni arra, hogy kapsz-e majd otthonról végezhető videómarketing megbízást, de a tapasztalatunk szerint egyre több vállalkozás hajlandó ebben a formában is kiadni a videómarketing feladatokat egy valóban hozzáértő alvállalkozónak.

FONTOS!!! Mi is így dolgozunk – mindenki otthonról.

Gyakorlati tudás

Nincs eredményes videós jelenlét valódi, életképes gyakorlat és gyakorlati tippek nélkül.

Ezért a Honlapra Fel! Videómarketing képzés nagy mértékben valós életbeli, éles gyakorlati tapasztalaton alapul.

Miről nem lesz szó a Videómarketing képzésen?

 • Érthetetlen szakszavak – Nem fogunk szakzsargonokkal és angol kifejezésekkel terhelni. Érthetően és lényegre törően fogod a videómarketinget elsajátítani.
 • Nem fogunk arcoskodni a nem létező eredményekkel – Nem fogunk neked olyan eredményekkel villogni, ami nem tükrözi a valóságot. Ezzel a saját hitelességünket is rontanánk.
 • Nem működő külföldi módszerek másolása – Igen, sajnos vannak, akik a külföldi mintákat másolva próbálnak neked működő és ígéretes technikákat eladni, de tudom, hogy neked olyan kell, ami itt Magyarországon működik, ami megállja a helyét a magyar piacon is.

A gyakorlati részt 2 különböző módon fogod megkapni:

 • Saját vagy kitalált vállalkozás teljes videómarketingjét fogod felépíteni és folyamatait kezelni a képzés ideje alatt. Ha van saját vállalkozásod, vagy tervezel ilyet, akkor annak a videómarketingjét fogod felépíteni. Ha nem szeretnél ilyet, akkor egy kitalált vállalkozásét fogod a gyakorlati képzés keretében online felépíteni. Ha esetleg már van ügyfeled, akkor az ő közösségi média felületeivel is dolgozhatsz!
 • Mastermind program. Ez csak neked, csak veled, a te gyakorlati kérdéseidre, problémáidra. A zárt Facebook csoportunkban kollégáinktól és más videómarketingestől, közösségi média menedzserektől és online marketingesektől rengeteg segítséget tudsz kapni.

Videómarketing képzés

Hivatalos tanúsítványt adó Videómarketing képzés

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző videómarketing feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a születési hely és idő, lakcím stb. Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Videómarketing képzésünkön.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Videómarketing alap- és haladó képzés tematikáját. Mindkét képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Videómarketing képzésről, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Hivatalos tanúsítványt adó
Videómarketing alap- és haladó képzés

Jelentkezz most a képzésre!

A Videómarketing alapképzés tematikája

Az alapszintű videómarketing anyag akár a nulláról indulva elvégezhető, nem szükséges előzetes tudás vagy ismeret. Az ALAP tudásanyag külön is rendelhető, lásd lejjebb az áraknál.

 • Videómarketing alapok – Mi pontosan a videómarketing, és egyáltalán kinek való a videómarketing? Miért van szüksége egy vállalkozásnak egy videómarketingben jártas emberre?
 • Videómarketing és az értékesítési tölcsér – Megtanulod, hogy hogyan építs fel egy olyan értékesítési tölcsért, ami időről időre hozza az érdeklődőket. Minden új érdeklődő számára olyan tartalmat fogsz tudni kitenni, amit nevezhetünk akár önműködő automatizmusnak is. Mi történik, ha valaki meglátja az általad képviselt cég videóját? Ezt részletesen kielemezzük.
 • Milyen a jó videó – A jó videó eléri a célját. Általános igazság, hogy a hatékony videó mindig kihozható kevesebb erőforrásból, mint amiben a legtöbb cég/marketinges gondolkozik. Mi a célravezető videók titka? A te célközönséged milyen videókkal tud azonosulni? Ezeket vesszük sorra!
 • A videómarketing egyik legfontosabb titka – Nem az a lényeg, hogy méregdrága videókkal kizsigereld a vállalkozás büdzséjét, hanem, hogy az elkészült videókkal több vevőt, több pénzt teremts elő. Ehhez pedig az örökzöld marketingfogások kellenek.
 • Videók és a cég alapvető sztenderdjei – Persze van, hogy a minőségi videók kellenek, mert a cég irányelvei ezt megkövetelik, de tudnod kell videómarketingesként, hogy itt érvényes az a mondás, hogy egy fecske nem csinál nyarat.
 • A videós elérés 2 típusa – Kétféle elérésről fogunk részletesen beszélni. Az egyik az organikus elérés, amikor „csak úgy” rád találnak, és neked ez egy forintodba sem kerül. Illetve a fizetett hirdetések, amelyek igaz, hogy költségesebbek, de meglátod, hogy enélkül egy vállalkozás nem tud hosszú távon működni. A képzés végére megérted, hogy miért is fontos ez, és alig várod majd, hogy a videós fizetett hirdetéseidet elindíthasd.
 • Videó alapok – Milyen a jó videó, amivel videómarketingesként eredményt fogsz tudni elérni? Ismerned kell a technikai dolgokat is, amitől a videó valóban nézhető és élvezhető lesz. Ebben a részben a 3 alapvető videó formátumról is szó lesz.
 • 23 videótipp – Azonnal alkalmazható tippeket kapsz ahhoz, hogy hogyan irányítsd az emberek figyelmét. Ehhez valójában csak néhány kattintásra van szükséged, viszont egyáltalán nem mindegy, ezt hogyan csinálod. Az sem mindegy, mennyire tudod fenntartani az érdeklődést.
 • YouTube – A YouTube a videók óriása. Megtanulsz felépíteni egy jól működő YouTube-csatornát, le fogod fektetni egy profi YouTube-csatorna működésének alapjait. Megismered a módját annak, hogyan érd el ezzel a célpiacod, hogyan érj el nagy látogatottságot és hogyan csinálj belőle bevételt. Tehát a hatékony és eredményes YouTube-ozásról fogsz ismereteket szerezni.
 • TikTok – Megmutatom, amit erről a felületről tudnod kell, beleértve azt is, hogy milyen szempontokat kell figyelned ahhoz, hogy itt is elérd a célodat videómarketingesként. Sikeres példákat is fogok neked mutatni a profi TikTokozásról. Ehhez egy INGYENES sablont fogunk neked bemutatni, amivel egyszerűen, akár állóképekből is látványos videót tudsz összerakni.
 • Instagram – Az Instagram is az elsők között adott teret a videós tartalmaknak.Tisztába tesszük, hogy a videók megosztásának milyen feltételei vannak, és hogyan tudsz ezeknek megfelelni saját videóiddal. Ehhez kapni fogsz egy INGYENES sablont, amivel egyszerűen, akár állóképekből is látványos videót tudsz összerakni.

A videómarketing HALADÓ képzés tematikája

A HALADÓ tananyagokból többek között megtanulsz felépíteni egy videómarketing vállalkozást. Megismered a videós hirdetések titkait és még egy nagy kincsről is szó esik: az ügyfélszerzésről.

A HALADÓ képzés tartalmazza egyben az ALAP képzés teljes anyagát is, így akár a nulláról indulva a teljesen profi szintig juthatsz el!

 • Videó és hirdetések – Az egyik legjobb lehetőség egy vállalkozás számára a videós hirdetések létrehozása.
 • Google Ads videóhirdetések – Ezzel a lehetőséggel nagyot fogsz tudni dobbantani! Megsúgom, nálunk is ez az egyik leginkább bevált hirdetési formátum. Ebben a részben teljesen megtanulod létrehozni és kezelni a videós hirdetéseket. Ehhez is jár az INGYENES sablon, amivel egyszerűen, akár állóképekből is látványos videót tudsz összerakni.
 • Facebook videóhirdetések – Ebben a részben hozzuk létre a konkrét hirdetést, azaz adjuk meg a kreatív tartalmat: a szöveget és a videót vagy a képet. Ütős tippeket kapsz tőlem azzal kapcsolatban, hogy milyen videók és szövegek szoktak beválni. A sablon, amit ehhez kapsz, ebben is fog neked segíteni.
 • Videók és keresőoptimalizálás – Képes leszel olyan eredményeket hozni a keresőben, amelyről eddig lehet, hogy sok vállalkozó csak álmodott, pedig már a gatyáját kifizette szakemberekre. (Nem túlzok, sajnos ez valódi tapasztalat.) Magyarország egyik legismertebb keresőoptimalizálási szakértőjétől és oktatójától meg fogod tanulni, hogyan vegyen komolyan a kereső.
 • Videókészítés tippek – Az élvezhető videókhoz összegyűjtöttem neked egy csokorba az azonnal alkalmazható haladó tippjeimet, amikkel akár elsőre sokkal élvezhetőbb videót fogsz tudni készíteni, mint mások sok év tapasztalattal.
 • Videókészítős programok – Bemutatjuk az általunk ismert és könnyen használható, tehát felhasználóbarát videós programokat, amivel igazán egyedivé fogod tudni tenni a felvételeket.
 • Ügyfélszerzés – Hogyan szerezz Videómarketingesként azonnal ügyfelet? – Célom, hogy már akár a képzés alatt ügyfeleket szerezz és eredményesen tudj kiszolgálni videómarketingesként.
 • Első ügyfelek megszerzése – Mindegy, hogy van-e bevételed most máshonnan. Egy vállalkozás egyik lényege, hogy jöjjön a pénz, már az elejétől. Olyan konkrét tippeket adok, amikkel azonnal fogsz tudni ügyfelet, bevételt szerezni. Így nemcsak a bevételed lehet a legtöbb, hanem így tudod felépíteni a legelégedettebb ügyfélkört, és a későbbi reklamációból is így lesz a legkevesebb.
  Megmutatom neked, hogy mit kell ahhoz tenned, hogy sikeresen szerezz ügyfeleket és azokat hosszú távon meg is tartsd.
 • Ügyfélkezelés – Végül, de nem utolsósorban az ügyfélkezelésről is ejtünk néhány szót.
  Nem elég megszerezni az ügyfelet, meg is kell tudni tartani. Tehát az egyik legfontosabb pontja egy sikeres videómarketing vállalkozás működésének az ügyfélkezelés, a hatékony kommunikáció az ügyféllel.
 • Hogyan kezeld az ügyfeleidet, ha videómarketingesként szeretnél sikereket elérni? – Ha videómarketinggel szeretnél foglalkozni, akkor ez egy olyan tudás lesz számodra, amivel pontosan tudni fogod, hogy mit kell letenned az asztalra, ha hosszú távú, elégedett ügyfeleket szeretnél.
  A képzés során nemcsak a marketing technikai dolgaival fogunk foglalkozni, hanem arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy építs erre a tudásra egy saját vállalkozást.
  Hogyan találd meg, és kezeld azokat az ügyfeleket, akiknek a videómarketing stratégiáját és tervét átbeszéled, és ezzel utat mutatsz nekik egy sikeresebb és eredményesebb jövő felé.
  Most, hogy egyre több az online vállalkozás, egyre több közösségi média a videós tartalmakra fekteti a hangsúlyt, ezért nagyobb erre a területre a kereslet is.

Hivatalos tanúsítványt adó
Videómarketing alap- és haladó képzés

Jelentkezz most a képzésre!

Videómarketing képzés 2

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„… megcsináltam életem első facebook fizetett hirdetését és brutálisan működik.
Az analyticsben azt is látom, hogy nem mindegy milyen linket adok meg..minden percben tanulok, tapasztalok és ezt nagyon nagyon élvezem. megrendeltem közben a két könyvét Balázsnak, az 100 millióssal 2 nap alatt végeztem :D, a SEO-s félig elolvasva, de már látom, ismétlés lesz ezekből.
Nagyon sokat adott a képzés nekem és tudom, hogy ez még most csak a kezdet.”

Szabó Zsolt

„2020 februárjában döntöttem úgy, hogy megvásárolom a Közösségi média menedzser, a Konkurencia elemzés és a SEO képzéseket a Honlapra Fel weboldaláról, amelyekről Balázs YouTube csatornáján szereztem hírt.
Életem legjobb döntésének bizonyult. Most 2021 szeptemberében havi 400.000 Ft-ot keresek ezzel a tudással. És ez az összeg csak nőni fog. Szóval, ne hezitáljatok! Hajrá!
Nektek pedig köszönöm!”

Aszalós István

„Amikor elkezdtem a képzést eleinte nem tudtam teljesen mibe is fogok bele, egyszerűen csak jobban akartam érteni a közösségi média felületeim kezeléséhez. Ugyanakkor az elképzeléseimet ez a képzés magasan túlszárnyalta. Gyakorlatias, egyértelmű anyagok, megfelelő szemléltetéssel, magyarázattal és mellébeszélés nélkül. Lépésről lépésre lettem jobb és magabiztosabb is ezen a területen. Mindenkinek ajánlom, aki ezzel akar foglalkozni, vagy saját közösségi média felületein sikeresebb akar lenni.”

Tóth Tímea
happytimetanciskola.hu

„(…)Egyúttal szeretném megköszönni, hogy ilyen átláthatóan, részletesen és mégis nagyon jól érthetően mutatod be a marketinges munka területeit, a terméklétra és az értékesítési tölcsér elméletét. Kicsit tartottam tőle, hogy nem fog ez nekem menni, de eddig mindent tökéletesen értek, és teljesen logikusnak is érzek. A feladatokkal kisebb lépésekben haladok (minden lecke után elvégzem a gyakorlatot), így mindent meg tudok csinálni úgy, ami a maximalista személyiségemnek is elég jó – ami nem kis sikerélményt jelent a számomra.”

Gulyásné Rita

„Nem tudok elég hálás lenni Neked azért, hogy ilyen képzésre adtál lehetőséget. Az online marketing szerteágazó bugyrait összekötötted és emészthető formában átadtad. Imádtam minden pillanatát! Köszönöm a sok jó tanácsot és segítséget Neked és a kolléganőidnek is! … Csillagokba emelted a mércét az oktatók világában mind szakmai, mind emberi oldalról!”

K.R.

„Pár sulit már kijártam, van 2 diplomám is, de egyik kapcsán sem éreztem a hasznosságnak azt a fokát, mint a Te videós oktatásaidnak.”

B.G.

„A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják.
Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre. Sőt! Ha videómarketingesként akarsz ügyfelet szerezni, lehet, hogy már itt fogsz találni olyan vállalkozót a több száz tag között, akik éppen veled szeretnének dolgozni!
 • Zárt Facebook csoport csak a tanfolyam megrendelőinek. Itt más online marketingesekkel és közösségi média vállalkozókkal, virtuális asszisztensekkel leszel képes szakmai kapcsolatot tartani, véleményt és tapasztalatot cserélni.

Ez egy különleges képzés

3 oktató – 3 komplex tudás

Egy Videómarketing tanfolyam nem lenne teljes, ha nem lenne benne anyagrész olyan szakértőktől, akik maguk is aktívan dolgoznak más vállalkozók videóival. Ezért a Videómarketing tudásanyagok egy részét nemcsak én, hanem rajtam kívül 2 oktató fogja neked megtanítani.

Hidd el, hogy a teljességhez hozzátartozik az is, hogy olyan szakértők mutassák be a valós életben is működő technikákat, akik napi szinten foglalkoznak ezzel. Mindenki nagyon sikeres a saját területén.

Hogy kik ők?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázsnak hívnak, a Honlapra Fel! alapítója vagyok, és az egyik legismertebb SEO szakember Magyarországon.

Immár 26 éve vagyok vállalkozó, azon belül mindig is a marketinggel foglalkoztam.

Miután elindítottam elsső gasztroblogomat, a Rántott hús wokbant 2011-ben, hamar rá kellett jönnöm, hogy a látogatók nem érkeznek csak úgy nagy számban egy honlapra, még ha jó a tartalom, akkor sem.

A Rántott hús wokban gasztroblog egy év alatt százszoros forgalomnövekedést ért el.

Ekkor döntöttem el, hogy segítek másoknak is megmutatni ezt a lehetőséget.

Takáts Kriszta

Takáts Kriszta

A marketing tudásomat Balázs mellett alapoztam. Annak ellenére vallom ezt, hogy találkozásunkkor már 5 éve foglalkoztam tartalomfejlesztéssel és közösségi médiával, főként Facebook profilok kezelésével.

Az ELTE-n végeztem bölcsészként, de már az ottani kulturális menedzser képzésen is kiderült, hogy a marketing és a kultúra az a terep, ahol igazán elememben vagyok.

Másfél évet dolgoztunk együtt Balázzsal 2017-től, majd szabadúszóként folytattam, de azóta is együttműködünk. Több tanfolyamos kooperációnk van. Közös Canva webdizájn, Instagram, és TikTok tanfolyamot jelentettünk meg.

Balázs csapatának vezetője voltam, amikor a Honlapra Fel Instagram oldala elindult, azóta vállalkozások és egyéni vállalkozók online és offline marketingjével, személyes marketing tanácsadással és képzéssel foglalkozom.

Mészáros Andrea

Mészáros Andrea Online Specialista

A középiskola óta a mesterképzésig (az egyetemi szint mai neve) a marketing tudásom elmélyítésén dolgoztam. Mégis mindig hiányérzetem volt, és ez az űr Balázs segítségével és az azóta szerzett tapasztalatom által szűnt meg.

Természetesen a folyamatos képzésre mindig szükség van, de már látom, hogy el lehet jutni egy olyan szintre, ahol ez felgyorsul, és minden sokkal átláthatóbbá válik. Az a célom, hogy ezt a tudást átadjam e tanfolyam résztvevőinek.

Jelenleg online marketing szakértőként és tanácsadóként tevékenykedem Online Specialista néven. Számos területen dolgozom és dolgoztam együtt egyéni vállalkozókkal és cégekkel. Az évek során felismertem azokat a közös tényezőket, amelyek az egyes vállalkozók online jelenlétének és az onnan származó bevételének sikerét, illetve kudarcát megalapozza. Látom, hogy hol követik el a legnagyobb hibákat más hirdetők, és mi az, ami néha szinte már “kényszeríti” őket erre.

Mivel nagyon nagy igény van rá, a Facebook hirdetésekkel sokat foglalkozom. Az elmúlt években ezek kezelése nagyot változott, az algoritmus működése is sokat szigorodott vagy éppen finomodott – ez igazából nézőpont kérdése. De azt is látom, hogy ennek ellenére még mindig hatalmas eredményeket lehet elérni, és ha valaki hirdetési specialistává válik, nem kell aggódnia az ügyfelek miatt sem.

<

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap el is kezdheted, viszont a képzés teljes anyaga folyamatosan kerül feltöltésre.
A rendelésed után 1 munkanappal már el tudod kezdeni, megadjuk a hozzáférésed a már befizetett és feltöltött videókhoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • A Videómarketing alapképzés javasolt időtartama: 4 hónap
 • A Videómarketing haladó képzés javasolt időtartama: 4 + 4 hónap

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Hivatalos tanúsítványt adó
Videómarketing alap- és haladó képzés

Jelentkezz most a képzésre!

Mennyibe kerül?

Ezt a képzést nagyon nehéz beárazni. Nem csak Magyarországon, de külföldön sem ismerek hasonlót – ami ennyire átfogó, nem csak egy-egy elemet bemutató, ennyire gyakorlatorientált Videómarketing képzés – rizsák, fölösleges dolgok nélkül, és ami távoktatásban, akárhányszor elvégezhető.

Ráadásul ez nem tankönyvi anyag olyan oktatóktól, akik a való üzleti világban működő céget csak papíron láttak (bárcsak vicc lenne). Ezen a képzésen gyakorlati, azonnal alkalmazható tudást kapsz Magyarország egyik legsikeresebb és legismertebb online marketing tanácsadójától.

Ezt a képzést akár árazhattam volna egymillió Forintra – egy éven belül megkeresheted az árát.

De nem áraztam egymillió Forintra. Sőt, még csak félmillió Forintot sem kérek el érte. Az árat úgy határoztam meg, hogy akár havi részletekben fizetve te is ki tudd fizetni.

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.

Képzés ára:

 • Az alapképzés ára, részletekben fizetve bruttó 239.880 Ft részletekben fizetve 4 x 59.970 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 199.900 Ft
 • A haladó képzés ára, részletekben fizetve bruttó 419.880 Ft részletekben fizetve 8 x 52.485 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 349.900 Ft

A Videómarketing képzés tartalmazza egyben a Videómarketing alapképzés teljes anyagát is, így árában már benne van a Videómarketing alapképzés költsége is plusz a haladó anyagok.

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy a Videómarketing alapképzés esetén 4, míg a Videómarketing haladó képzés esetén 8 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Videómarketing alapképzés:

Amennyiben a Videómarketing alapképzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 239.880 Ft lesz, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.970 Ft – Videómarketing alapok
 2. hónap – bruttó 59.970 Ft – Videó alapok
 3. hónap – bruttó 59.970 Ft – YouTube
 4. hónap – bruttó 59.970 Ft – TikTok, Instagram

Videómarketing haladó képzés:

A haladó képzés teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagait, plusz kiegészülnek sok órányi videóanyaggal, melyben az alapképzésre épülő haladó Videómarketing tudást sajátíthatod el.

Amennyiben a Videómarketing haladó képzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 419.880 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 52.485 Ft – Videómarketing alapok
 2. hónap – bruttó 52.485 Ft – Videó alapok
 3. hónap – bruttó 52.485 Ft – YouTube
 4. hónap – bruttó 52.485 Ft – TikTok, Instagram
 5. hónap – bruttó 52.485 Ft – Videó és hirdetések, Google Ads videóhirdetések
 6. hónap – bruttó 52.485 Ft – Facebook videóhirdetések, videók és keresőoptimalizálás
 7. hónap – bruttó 52.485 Ft – Videókészítés tippek
 8. hónap – bruttó 52.485 Ft – Ügyfélkezelés, ügyfélszerzés

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Az alapképzés ára, VIP-kedvezménnyel, részletekben fizetve bruttó 191.904 Ft részletekben fizetve 4 x 47.976 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 159.920 Ft
 • A haladó képzés ára, VIP-kedvezménnyel, részletekben fizetve bruttó 335.904 Ft részletekben fizetve 8 x 41.988 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 279.920 Ft

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hivatalos tanúsítványt adó
Videómarketing alap- és haladó képzés

Jelentkezz most a képzésre!

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni videómarketingesként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legfelkapottabb területén szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a mi ügyfeleinket összehozzuk azokkal a cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen alvállalkozókra van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Vannak még kérdéseid?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

De a tempót te szabod! Mivel a hozzáférésed soha nem vesszük el, ezért a képzést elvégezheted gyorsabban vagy lassabban is, a saját időbeosztásod szerint.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést.

Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az alapképzés anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a haladó képzés videóira. Magát az alapképzést magába foglalja a haladó képzés opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az alapképzést veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a haladó tanfolyamot?

Igen, akár az alapképzés elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a haladó tanfolyamra is.

A két tanfolyam külön tanfolyam (de a haladó képzés anyaga teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt.

A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az alapképzés közben, akár azt elvégezve a haladó tanfolyamnak csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az alapképzés során döntötted el, hogy annyira tetszik a videómarketing területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az alapképzést már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a haladó tanfolyam díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjával megegyező összeg. A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a haladó tanfolyam sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Videómarketing képzés 3

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Hívj a +3620 359 9691 és válaszolunk.

Hivatalos tanúsítványt adó
Videómarketing alap- és haladó képzés

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

Videómarketing Alapképzés, Videómarketing Haladó képzés, Videómarketing Alapképzés – VIP tagoknak, Videómarketing Haladó képzés – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Videómarketing képzés” értékelése elsőként

Videómarketing képzés

199 900 Ft -tól