AI marketing vagy online marketing képzés?

Szerző: | Utolsó frissítés May 10, 2024 | Online képzések | 0 hozzászólás

A mesterséges intelligencia, vagyis AI pillanatok alatt megkerülhetetlenné vált az online marketing területén is.

Lépést tartva nemcsak az igényekkel, de a határtalan lehetőségekkel is, mi is kihoztuk a legteljesebb magyar nyelvű AI online marketing szakértő képzést.

Azóta sokan kérdezitek, hogy mi a különbség az AI online marketing szakértő, és a 2018. óta már 3., megújított kiadásában elérhető, rendkívül népszerű „hagyományos” online marketinges képzésünk között.

Kinek melyiket érdemes elvégezni, melyik milyen tudást ad?

A válasz nagyon egyszerű

Ha sikeresen szeretnél online kampányolni, akár a saját vállalkozásodnak, akár ügyfeleidnek eredményes online marketinget építeni, akkor ismerned kell az alapokat!

  • Tudnod kell, hogy hogyan működik az online marketing.
  • Össze kell tudnod rakni egy kampányt.
  • Meg kell tudnod írni egy hírlevelet.
  • Tudnod kell kommunikálni a közösségi médiában,.
  • Értened kell alapszinten a honlapokhoz és a keresőoptimalizáláshoz.
  • És még sorolhatnám, hiszen te is tudod, mennyire összetett terület az online marketing.

Ráadásul mindezt bármilyen külső segítség (pl. AI) nélkül.

A mesterséges intelligencia nem fogja ezt magától megcsinálni neked. Nem fog kampányokat összerakni. Nem fog marketing stratégiát készíteni.

Még egy keresőoptimalizált cikket sem fog magától megírni, ha te magad nem tudod, hogy mitől fog egy szöveg jól szerepelni a keresőben.

A helyes sorrend

A helyes sorrend minden tudás esetében úgy néz ki, hogy először az alapokat kell rendbe tenni, azt kell megtanulni, és utána lehet az extrákkal nagyot robbantani.

  1. A sikeres online marketing alapjait az Online marketing szakértő tanfolyamunk tartalmazza. Itt tényleg az alapoktól a haladó, szakértő szintig megérted és megtanulod az online marketinget.
  2. Az AI Online marketing szakértő képzésünk olyan extra lehetőséget ad a kezedbe, ahol szilárd alapok esetén a korábbinál 100-szor hatékonyabban fogsz tudni eredményeket elérni.

Ez a helyes sorrend.

Először megtanulod a hatékony és eredményes online marketinget bármilyen szituációban, bármilyen segítség nélkül használni.

Utána megtanulod, hogyan kapj eszméletlen hatékony segítséget az AI eszközöktől a meglévő online marketinges tudásodra alapozva. De ahhoz, hogy ez sikeres és eredményes legyen, tudnod kell, hogy mit kell kérni az AI-tól.

A mesterséges intelligencia önmagában nem hatékony

Gondolj úgy az AI-ra, mint egy intelligens gyerekre. Nagyon okos, de magától nem sok mindent fog tudni megoldani neked.

Eredményt akkor fogsz elérni, ha te magad tudod, hogy mit és hogyan kell kérni tőle. Akkor viszont zseniális megoldásokat, hihetetlen hatékonyságot tud adni neked.

Tanuld meg először az online marketinget, és használd utána sikerrel a mesterséges intelligenciát – aminek használatát szintén meg tudod tanulni a professzionális képzésünkön!

De ebben a sorrendben!

Te melyik képzésünkkel kezded?

SEO könyv

Stabil bevétel keresőoptimalizálással 2020 borító 3D látványterv

Rólunk mondták

Kapcsolódó bejegyzések

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Hozzászólások

0 Comments

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése