Kapcsolat

Szilágyi Balázs SEO szakember

Szilágyi Balázs vagyok,

a Honlapra Fel! és a SzakmaiKepzesek.com alapítója, az egyik legismertebb SEO szakember és oktató Magyarországon.

Közel 30 éve vagyok vállalkozó, azon belül mindig is a marketinggel foglalkoztam. Mivel informatikus diplomával végeztem a Budapesti Műszaki Egyetemen, és a 2000-es évek elején másfél évet éltem Amerikában, az online világ igen közel került hozzám.

Amerikában már akkor szinte mindenki mindent interneten rendelt, és legalább 2-3 évvel tartottak előttünk a technikai megoldások többségében, a marketing tekintetében pedig évtizedekkel. Ez sajnos azóta sem nagyon változott.

Ráadásul a gyakorlati, eredményt hozó információhoz is sokkal nehézkesebb, sokszor akár lehetetlen hozzájutni magyar nyelven.

Ezért elhatároztam, hogy azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásanyagokkal segítek a magyar vállalkozásoknak és az otthoni munkát keresőknek.

2013. óta csaknem kizárólag online marketing, keresőoptimalizálás, WordPress és közösségi média oktatással foglalkozom. Azóta több mint 2000 ügyfél tanult és fejlődött nálunk a témában. Cégünk felnőttképző intézményként ráadásul ma már hivatalos tanúsítványt ad a nálunk elvégzett képzésekről, felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2020/004603.

Nézd meg te is online tanfolyamainkat! Képzéseink mindegyike otthonról, online videós formában végezhető, nem időhöz kötött, tehát akkor tanulsz, amikor időd van rá. Korlátlan hozzáféréssel és 30 napos pénzvisszafizetési garanciával.

További információk

Az alábbi elérhetőségeken találsz meg

Szilágyi Balázs SEO szakember, Honlapra Fel Oktatási Kft.

Székhely: 1011 Budapest, Bem rakpart 26.

Telefon: +3620 359 9691

Adószám: 23275955-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-957968. Vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.

Kamarai tagság: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

Email: info@honlaprafel.hu

Honlap: Honlapra Fel Oktatási Kft.

Bankszámlaszám: Erste Bank 11600006-00000001-97223107

Adatkezelési tájékoztató »

Felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételei (ÁSZF) »

Tárhelyszolgáltató

A honlaprafel.hu tárhelyszolgáltatója: BC.HU Informatikai Kft., 1155 Budapest, Wysocki u. 3., Email: kapcsolat@bc.hu

Közösségi Média Oldalaink

Kövess minket a Honlapra Fel! közösségi média oldalain!

Szakmai (SEO, WordPress, Online marketing) kérdések, tanácsadás esetén

Ha bármilyen szakmai kérdésed van keresőoptimalizálás, WordPress, online marketing témában, vagy szeretnél tanácsot kérni, akkor az alábbi lehetőségeken és elérhetőségeken tudunk segíteni:

  • Honlapra Fel! VIP Klub Facebook csoport. A VIP klubunk Facebook csoportjában bármilyen kérdést feltehetsz, én és a kollégáim illetve a többi tag az esetek többségében tud segíteni. A VIP Klub tagság teljesen ingyenes, bizonyos képzéseink elvégzéséhez kötött. A részleteket itt találod »
  • Az egyes képzési videóink alatt. Minden online képzésünk minden videója alatt kérdezhetsz, ahol szakértő választ fogsz kapni. Nézd meg az online marketing képzéseinket »

Sajnos más csatornákon – pl. e-mailben, chat üzenetben, telefonon – szakmai kérdésekben, tanácsadásban nem tudunk segíteni. Egyrészt az esetek többségében egy egyszerűnek tűnő kérdésre is csak akkor lehet szakmailag korrekt választ adni, ha a SEO vagy online marketing szakértő jobban ismeri a részleteket. Ehhez pedig ezek a csatornák nem megfelelők. Másrészt nem lenne korrekt az ügyfeleinkkel, ha ezeken a csatornákon ingyenesen biztosítanánk konzultációt olyan kérdéseknél, amibe mások esetleg rengeteg időt, pénzt és energiát fektettek.