5.00
(1 Rating)

Alapvető SEO lépések

Categories: SEO
Kívánságlista Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

A tanfolyamról

Üdvözöllek az Alapvető SEO lépések 2.0 online videó tanfolyamon!

Először is engedd meg, hogy röviden összefoglaljam neked az első videóban, hogy miről fog szólni a tanfolyam, és hogy hogyan haladj.

Ennek a tanfolyamnak 2 célja van

  1. Tisztázunk néhány olyan dolgot, ami a tapasztalatom szerint a magyar vállalkozók fejében félreértés a keresőoptimalizálással kapcsolatban.
  2. Rendbetesszük a legfontosabb, legalapvetőbb dolgokat a honlapodon, hogy el tudj indulni előre a keresőben!

A tanfolyam nem angol szakszavakról, érhetetlen technikai beállításokról szól. Rengeteg olyan információ lesz benne, ami a te együttműködésedet, a gondolkodásodat igényli. Kérlek fordíts ezekre kiemelt figyelmet, hiszen valójában ez az a dolog, ami a keresőben sikertelen, vagy nem eléggé sikeres honlapok esetében a leginkább hiányzik.

A te sikered a fontos!

Számomra az a fontos, hogy te sikeres legyél. Ehhez nagyon fontosak az alábbiak:

  • A videókkal mindenképpen sorrendben haladj. Még ha a cím alapján úgy is érzed, hogy ezt te már tudod, mindenképpen végezd el azt a anyagot is! Hátha kapsz egy-két jó ötletet, illetve ha később hivatkozok egy ott elhangzott gondolatra, akkor így te is tudni fogod, hogy miről beszélek.
  • Ha bárhol elakadsz, nem értesz valamit teljesen, akkor kérdezz. Nem az a lényeg, hogy végignézd a videókat, hanem hogy megértsd, hogyan tudod ezt alkalmazni, és elkezdd alkalmazni minél hamarabb. Bármi kérdésed van, tedd fel, én és a kollégáim igyekszünk a segítségedre lenni!
  • Ennél a képzésnél különösen fontos, hogy a gyakorlatban is valósítsd meg, amit tőlem hallasz. Csak akkor fogod teljes mértékben megérteni, csak akkor fog összeállni a kép, és nem utolsósorban csak akkor fogsz bármilyen eredményt elérni, ha a gyakorlatba is átülteted, amit a képzésen tanulsz.
  • Az ellenőrző feladatokat te döntöd el, hogy folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.
    FONTOS: A hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat!

Ehhez kívánok neked sok sikert, és kezdjük a tanfolyamot!

Jó tanulást, sikeres vállalkozást kívánok!

Show More

Tartalom

Alapvető SEO lépések 2.0

Student Ratings & Reviews

5.0
Total 1 Rating
5
1 Ratings
4
0 Rating
3
0 Rating
2
0 Rating
1
0 Rating
RM
10 hónap óta
Nagyon hasznos alapokat ad a SEO-hoz.