Amazon passzív jövedelem tudásprogram

Categories: Passzív jövedelem
Kívánságlista Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

A tanfolyamról

Üdvözöllek az Amazon passzív jövedelem tudásprogram online videótanfolyamon.

Kérlek engedd meg, hogy ebben a videóban bemutassam magát a tanfolyamot, hogy mire számíthatsz, és mi a legfontosabb ahhoz, hogy sikeres legyél:

A tanfolyam célja

A tanfolyam célja, hogy az elvégzése után képes legyél üzletileg sikeres angol nyelvű honlapokat építeni és üzemeltetni, melyek a bevételüket az Amazon Associates partnerprogram keretén belül szerzik.

A te sikered a fontos!

Számomra az a fontos, hogy te sikeres legyél. Ehhez nagyon fontosak az alábbiak:

  • A videókkal mindenképpen sorrendben haladj. Még ha a cím alapján úgy is érzed, hogy ezt te már tudod, mindenképpen végezd el azt a anyagot is! Hátha kapsz egy-két jó ötletet, illetve ha később hivatkozok egy ott elhangzott gondolatra, akkor így te is tudni fogod, hogy miről beszélek.
  • Ha van a videó alatt vagy után feladat, akkor azt feltétlenül végezd el, mielőtt tovább mennél. Minél becsületesebben végzed el a feladatot, annál többet adsz saját magadnak ebből a tanfolyamból, és annál többet fogsz tudni kihozni belőle az életben.
  • Ha bárhol elakadsz, nem értesz valamit teljesen, akkor kérdezz. Nem az a lényeg, hogy végignézd a videókat, hanem hogy megértsd, hogyan tudod ezt alkalmazni, és elkezdd alkalmazni minél hamarabb. Bármi kérdésed van, tedd fel, én és a kollégáim igyekszünk a segítségedre lenni!
  • Ennél a képzésnél különösen fontos, hogy a gyakorlatban is valósítsd meg, amit tőlem hallasz. Csak akkor fogod teljes mértékben megérteni, csak akkor fog összeállni a kép, és nem utolsósorban csak akkor fogsz bármilyen eredményt elérni, ha a gyakorlatba is átülteted, amit a képzésen tanulsz.

Jó tanulást, sikeres vállalkozást és honlap üzemeltetést kívánok!

Show More

Course Curriculum

Amazon passzív jövedelem tudásprogram

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet