Extrém SEO trükkök

Categories: SEO
Kívánságlista Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

A tanfolyamról

Üdvözöllek az Extrém SEO Trükkök online videó tanfolyamon. Kérlek engedd meg, hogy röviden elmondjam, hogy miről fog szólni ez a tanfolyam, miben fog neked segíteni, és hogyan érdemes végezni.

Mire jók a SEO trükkök?

A legelején kérlek nézd meg ezt a videót. Ebben szeretném tisztába tenni azt, hogy milyen trükkökről is beszélünk, és hogyan tudnak ezek a trükkök valódi eredményt hozni számodra, és hogyan lehetsz igazán sikeres a keresőoptimalizálásban.

A tanfolyam célja

A tanfolyam célja, hogy képes legyél olyan keresőoptimalizálási trükköket sikeresen alkalmazni, amelyeket a Google is szeret, és amik segítségével a lehető legkisebb energiabefektetéssel a legtöbb eredményt éred el.

Hogyan végezd ezt a tanfolyamot?

Fontos, hogy a képzési anyagokat abban a sorrendben végezd el, ahogy felkerültek a tanfolyamba. Ha esetleg egy anyagnál – akár a címre nézve – azt érzed, hogy te ezt már tudod, akkor is nézd végig.

Egyrészt lehet, hogy tudod, de sosem árt felfrissíteni a tudásodat, ráadásul lehet, hogy így is tudok egy-két jó ötletet mondani minden anyagban. Másrészt ahhoz, hogy a végén is a teljes kép meglegyen, fontos, hogy egy nyelvet beszéljünk. Ez pedig csak akkor megy, ha az elejétől kezdve végig velem vagy.

Nagyon fontos, hogy mindent próbálj ki a gyakorlatban is. Azt szoktam mondani, hogy az online marketingben senkinek sem kell hinni, még nekem sem. Mindent ki kell próbálni.

Lehet, hogy egy dolog neked jobban bejön, egy másik kevésbé. Lehet, hogy egy adott területen nem annyira működik valami, míg a másik dolog meg nagyot szól. Próbáld ki, nézd az eredményeket. Használd azt, ami neked sikeres!

A te sikered a fontos!

Számomra az a fontos, hogy te sikeres legyél. Ehhez nagyon fontosak az alábbiak:

  • A videókkal mindenképpen sorrendben haladj. Még ha a cím alapján úgy is érzed, hogy ezt te már tudod, mindenképpen végezd el azt a anyagot is! Hátha kapsz egy-két jó ötletet, illetve ha később hivatkozok egy ott elhangzott gondolatra, akkor így te is tudni fogod, hogy miről beszélek.
  • Ha bárhol elakadsz, nem értesz valamit teljesen, akkor kérdezz. Nem az a lényeg, hogy végignézd a videókat, hanem hogy megértsd, hogyan tudod ezt alkalmazni, és elkezdd alkalmazni minél hamarabb. Bármi kérdésed van, tedd fel, én és a kollégáim igyekszünk a segítségedre lenni!
  • Ennél a képzésnél különösen fontos, hogy a gyakorlatban is valósítsd meg, amit tőlem hallasz. Csak akkor fogod teljes mértékben megérteni, csak akkor fog összeállni a kép, és nem utolsósorban csak akkor fogsz bármilyen eredményt elérni, ha a gyakorlatba is átülteted, amit a képzésen tanulsz.
  • Az ellenőrző feladatokat te döntöd el, hogy folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.
    FONTOS: A hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat!

De ne feledd, ez a te vállalkozásod, a te honlapod. Neked kell az itt megadott lehetőségeket mérlegelni, megvalósítani, és dolgozni rajtuk.

Ehhez kívánok neked sok sikert, és kezdjük a tanfolyamot!

Jó tanulást, sikeres keresőoptimalizálást kívánok!

Show More

Course Curriculum

Extrém SEO trükkök

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet