Közösségi Média Menedzser Felnőttképzés 2.0

Kívánságlista Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

A tanfolyamról

Üdvözöllek a Közösségi Média Menedzser (KMM) 2.0 online videós képzésen.

A képzés három részből áll, melyek egymásra épülnek. Az első rész címe „Közösségi Média Menedzser Alapképzés”, ezt lehetett külön vásárolni is, vagyis lehet, hogy csak ezt végzed el. A második rész címe „Közösségi Média Menedzser Haladó Képzés”, amelynek előfeltétele az Közösségi Média Menedzser Alapképzés elvégzése. A harmadik rész címe pedig „Közösségi Média Menedzser Szakértő Képzés” amely a másik két részre épül, ezért előfeltétele azok elvégzése.

Az első képzés tehát a Közösségi Média Menedzser Alapképzés, ennek az anyagain fogsz először végigmenni, ezt fogod megtanulni.

A képzés célja

A Honlapra Fel! Közösségi Média Menedzser képzés célja, hogy megismerd a sikeres közösségi média kommunikációt valamint a legelterjedtebb közösségi média csatornákat, és a gyakorlatban képes legyél bármely területen sikeres közösségi média tevékenységet végezni.

Fontos

A közösségi média területén minden a tapasztalatra épül. Fogsz sok olyan dolgot hallani, ami ellent mond annak, amit “mindenki tud”. Ezzel semmi gond nincs. Lehet azt alkalmazni, amit mindenki tud – de valószínűleg éppen azért vagy itt, mert nem olyan eredményt szeretnél, mint mindenki. A legtöbb esetben nem tapasztalatra, csak más okosságának a félreértett, félrefordított továbbadására épülnek tananyagok. Itt ilyen nincs. Lehet, hogy furcsa először, lehet, hogy dolgozni kell vele, de működik!

Vagyis nagyon fontos, hogy mindent próbálj ki a gyakorlatban, nézd meg, hogyan tudod alkalmazni, mit tudsz belőle hasznosítani, hogyan működik nálad. Ne hidd el, amit hallasz – még akkor sem, ha tőlem hallod. Próbáld ki, alkalmazd, és akkor hidd el, hogy működik, ha látod az eredményeket!

Mivel folyamatosan változnak a bemutatott felületek, előfordulhat, hogy történt változás a videók felvétele óta. Ha tapasztaltunk ilyet, akkor a videó alá betéve megtalálod, hogy pontosan mit hol találsz meg. Viszont ebben az esetben fontos lenne a visszajelzésetek, ha szükség van további javításokra.
A felületek megváltozása nincs hatással a bemutatott anyag elméleti részére. Ha a gondolkodásmódot megérted, akkor ez a fajta változás nem fog problémát jelenteni.

A te sikered a fontos!

Számomra az a fontos, hogy te sikeres legyél. Ehhez nagyon fontosak az alábbiak:

 • A videókkal mindenképpen sorrendben haladj. Még ha a cím alapján úgy is érzed, hogy ezt te már tudod, mindenképpen végezd el azt a anyagot is! Hátha kapsz egy-két jó ötletet, illetve ha később hivatkozok egy ott elhangzott gondolatra, akkor így te is tudni fogod, hogy miről beszélek.
 • Ha bárhol elakadsz, nem értesz valamit teljesen, akkor kérdezz. Nem az a lényeg, hogy végignézd a videókat, hanem hogy megértsd, hogyan tudod te ezt a saját közösségi média felületeidre alkalmazni, és elkezdd alkalmazni minél hamarabb. Minden videó alatt lesz lehetőség kérdezni, a hozzászólásoknál. Bármi kérdésed van, tedd fel, én és a kollégáim igyekszünk a segítségedre lenni!
 • Ennél a képzésnél különösen fontos, hogy a gyakorlatban is valósítsd meg, amit tőlem hallasz. Csak akkor fogod teljes mértékben megérteni, csak akkor fog összeállni a kép, és nem utolsósorban csak akkor fogsz bármilyen eredményt elérni, ha a gyakorlatba is átülteted, amit a képzésen tanulsz.
 • A képzés mind a 3 része (az alapképzés, a haladó képzés és a szakértő képzés) nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.
  FONTOS: A hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat!
 • Ehhez a képzéshez speciális Facebook csoport tagság is tartozik. Javaslom, hogy a stratégiaibb, átfogóbb kérdéseket ezekben a csoportokban tedd fel. Így lehetőséged van arra, hogy a területen dolgozó ügyfeleink gyakorlati tapasztalatukkal is segítsenek neked.
  Ha nem vagy még tag, jelöld a következő profilunkat: https://www.facebook.com/livia.honlaprafel.1
  (Erre csak azért van szükségünk, hogy hozzá tudjunk adni a zárt Facebook csoporthoz.)
 • FONTOS: A VIP klubba csak azok kerülnek be, akik a teljes tanfolyam árát kifizették.
  Részletfizetés esetén az utolsó részlet befizetése után válsz VIP taggá. A szakmai csoportokat az alábbi linkeken érheted el:

Sikeres tanulást, és eredményes közösségi média menedzser munkát kívánok!

Show More

Course Curriculum

1. Közösségi média alapok

2. Közösségi média tippek

3. Hogyan építs fel egy pozitív közösséget?

4. Közösségi média dizájn alapok

5. Facebook

6. Instagram

7. TikTok

8. LinkedIn

9. YouTube

10. Pinterest

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet