Linképítés

Categories: SEO
Kívánságlista Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

A tanfolyamról

Üdvözöllek a Linképítés online videótanfolyamon!

Kérlek engedd meg, hogy az első videóban bemutassam, hogy miről fog szólni ez a tanfolyam, és hogy hogyan tudod a legtöbbet kihozni belőle.

A tanfolyam célja

A tanfolyam célja, hogy annak elvégzése után megértsd, hogyan működnek a linkek és a külső jelek a Google algoritmusában, és képes legyél a honlapod látogatottságát és helyezéseit javító, eredményes külső akciódra a honlapoddal kapcsolatban.

A te sikered a fontos!

Számomra az a fontos, hogy te sikeres legyél. Ehhez nagyon fontosak az alábbiak:

  • Ez egy hosszú tanfolyam, több nagyobb részre van osztva, hogy a teljes hátteret és folyamatot megértsd, és ki tudd alakítani a saját vállalkozásodban. Fontos, hogy az itt megadott sorrendben végezd el a leckéket, és a feladatokat is.
  • A videókkal mindenképpen sorrendben haladj. Még ha a cím alapján úgy is érzed, hogy ezt te már tudod, mindenképpen végezd el azt a anyagot is! Hátha kapsz egy-két jó ötletet, illetve ha később hivatkozok egy ott elhangzott gondolatra, akkor így te is tudni fogod, hogy miről beszélek.
  • Ha bárhol elakadsz, nem értesz valamit teljesen, akkor kérdezz. Nem az a lényeg, hogy végignézd a videókat, hanem hogy megértsd, hogyan tudod ezt alkalmazni, és elkezdd alkalmazni minél hamarabb. Bármi kérdésed van, tedd fel, én és a kollégáim igyekszünk a segítségedre lenni!
  • Ennél a képzésnél különösen fontos, hogy a gyakorlatban is valósítsd meg, amit tőlem hallasz. Csak akkor fogod teljes mértékben megérteni, csak akkor fog összeállni a kép, és nem utolsósorban csak akkor fogsz bármilyen eredményt elérni, ha a gyakorlatba is átülteted, amit a képzésen tanulsz.
  • Az ellenőrző feladatokat te döntöd el, hogy folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.
    FONTOS: A hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat!

De ne feledd, ez a te honlapod. Neked kell az itt megadott lehetőségeket mérlegelni, megvalósítani, és dolgozni rajtuk.

Jó tanulást, sikeres linképítést és vállalkozást kívánok!

Show More

Tartalom

Linképítés

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet