Online tanfolyamkészítő tanfolyam

Categories: Vállalkozás
Kívánságlista Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

A tanfolyamról

Üdvözöllek az Online tanfolyamkészítő videótanfolyamon!

Köszönöm, hogy itt vagy. Kérlek engedd meg, hogy röviden elmondjam, hogy miről fog szólni ez a tanfolyam, miben fog neked segíteni, és hogyan érdemes végezni.

A tanfolyam célja

Képes legyél egy videós tanfolyamot összeállítani, és azt online elérhetővé tenni a vásárlóidnak.

Megjegyzés

Ennek a tanfolyamnak az anyaga nagyrészt az „Infotermék tudásprogram” című haladó képzésünkből került átemelésre. Ezért a videókban az oktatóanyagra gyakran mint infotermékre hivatkozok.

Az infotermék tulajdonképpen annyit jelenti, hogy magáért az információért fizet a vásárló, az információ az, ami számára a fő értéket képvileli abban, amit eladunk. Tulajdonképpen egy online tanfolyam – akár amit most végzel – pontosan ez.

Fontos

Mivel az online felületek folyamatosan változnak, előfordulhat, hogy a videóban látottak eltérnek valamennyire attól, amit a felület használatakor tapasztalsz.
A felületek megváltozása nincs hatással a bemutatott anyag elméleti részére. Ha a gondolkodásmódot megérted, akkor ez a fajta változás nem fog problémát jelenteni.

A te sikered a fontos!

Számomra az a fontos, hogy te sikeres legyél. Ehhez nagyon fontosak az alábbiak:

  • A videókkal mindenképpen sorrendben haladj. Még ha a cím alapján úgy is érzed, hogy ezt te már tudod, mindenképpen végezd el azt a anyagot is! Hátha kapsz egy-két jó ötletet, illetve ha később hivatkozok egy ott elhangzott gondolatra, akkor így te is tudni fogod, hogy miről beszélek.
  • Ha bárhol elakadsz, nem értesz valamit teljesen, akkor kérdezz. Nem az a lényeg, hogy végignézd a videókat, hanem hogy megértsd, hogyan tudod te ezt a saját közösségi média felületeidre alkalmazni, és elkezdd alkalmazni minél hamarabb. Minden videó alatt lesz lehetőség kérdezni, a hozzászólásoknál. Bármi kérdésed van, tedd fel, én és a kollégáim igyekszünk a segítségedre lenni!
  • Ennél a képzésnél különösen fontos, hogy a gyakorlatban is valósítsd meg, amit tőlem hallasz. Csak akkor fogod teljes mértékben megérteni, csak akkor fog összeállni a kép, és nem utolsósorban csak akkor fogsz bármilyen eredményt elérni, ha a gyakorlatba is átülteted, amit a képzésen tanulsz.
  • Az ellenőrző feladatokat a képzés mind a 2 részénél a végén találod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.
    FONTOS: A hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat!

De ne feledd, ez a te vállalkozásod. Neked kell az itt megadott lehetőségeket mérlegelni, megvalósítani, és dolgozni rajtuk.

Jó tanulást, és sikeres vállalkozást kívánok!

Show More

Course Curriculum

1. rész: Oktatási felület készítése

2. rész: Webáruház készítése

3. rész: Videós oktatóanyag készítése

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet