Search Console képzés 3.0

Categories: SEO
Kívánságlista Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

A tanfolyamról

Üdvözöllek a Google Search Console 3.0 képzés online tanfolyamon.

Honlap tulajdonosként, ha valódi forgalmat, konverziót és bevételt akarsz, akkor a Google Search Console (régebbi nevén Webmester eszközök vagy Webmaster Tools) használata szinte kötelezőnek mondható.

A segítségével megtudhatod, hogy miért jöttek a látogatók a honlapodra, azaz a közönség és a Google mire tartja jónak. De azt is megtudhatod, hogy miért nem jöttek.

A tanfolyamnak nem az a célja, hogy elmélyedjünk minden egyes menüpont minden egyes beállítási lehetőségében. Vállalkozóként szeretnélek segíteni téged, sok olyan trükköt és tippet is megmutatva, amelyekre én jöttem rá, és amiket sikerrel alkalmazok.

A tanfolyam nem angol szakszavakról, érhetetlen technikai beállításokról szól. Ha ezt vártad, sajnálom. Én azt tapasztalom, hogy éppen a fölösleges és felvágós szakmai zsargon miatt nem tudnak sokszor a vállalkozások előre jutni. Neked azonnal és eredményesen használható tudásra van szükséged, én ezt szeretném megadni.

A tanfolyam célja

A tanfolyam célja, hogy a gyakorlatban vállalkozóként, bloggerként fel tudd használni a Google Search Console adatait a jobb keresőoptimalizálási eredmények érdekében.

A te sikered a fontos!

Számomra az a fontos, hogy te sikeres legyél. Ehhez nagyon fontosak az alábbiak:

  • A videókkal mindenképpen sorrendben haladj. Még ha a cím alapján úgy is érzed, hogy ezt te már tudod, mindenképpen végezd el azt a anyagot is! Hátha kapsz egy-két jó ötletet, illetve ha később hivatkozok egy ott elhangzott gondolatra, akkor így te is tudni fogod, hogy miről beszélek.
  • Ha bárhol elakadsz, nem értesz valamit teljesen, akkor kérdezz. Nem az a lényeg, hogy végignézd a videókat, hanem hogy megértsd, hogyan tudod te ezt a saját honlapodra, blogodra alkalmazni, és elkezdd alkalmazni minél hamarabb. Bármi kérdésed van, tedd fel, én és a kollégáim igyekszünk a segítségedre lenni!
  • Ennél a képzésnél különösen fontos, hogy a gyakorlatban is valósítsd meg, amit tőlem hallasz. Csak akkor fogod teljes mértékben megérteni, csak akkor fog összeállni a kép, és nem utolsósorban csak akkor fogsz bármilyen eredményt elérni, ha a gyakorlatba is átülteted, amit a képzésen tanulsz.
  • Az ellenőrző feladatokat a tanfolyam végén találod. A tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.
    FONTOS: A hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat!

De ne feledd, ez a te honlapod, a te vállalkozásod. Neked kell a saját adataid megvizsgálni, és ezek alapján cselekedni, dolgozni a honlapod sikerén.

Ehhez kívánok neked sok sikert, és kezdjük a tanfolyamot!

Üdvözlettel:

Show More

Course Curriculum

Search Console 3.0

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet