Szakmai könyv írása és kiadása

Kívánságlista Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

A tanfolyamról

Üdvözöllek a Szakmai könyv írása és kiadása online tanfolyamon!

Ez a tanfolyam két részből áll – 1. Szakmai könyv írása; 2. Szakmai könyv kiadása. Mivel a két rész anyaga nem épül egymásra, ezért rendhagyó módon a két rész külön-külön is rendelhető volt, és külön-külön is végezhető.

Ezt a bevezetőt és az alábbi bevezető videót mindkét rész elejére betettük, hogy abban az esetben is segítsünk, ha csak az egyik részt vásároltad meg.

A tanfolyam célja

1. Képes legyél megírni akár a nulláról egy olyan szakmai könyvet, amely segítségével a szakmai hírneved építed, és amellyel segíteni tudsz a célpiacodnak.

2. Megtanulj kiadni egy szakmai könyvet, ami jelenti részben a fizikai könyvkiadást, részben pedig a könyv eladását oly módon, hogy az neked anyagi és szakmai hasznot hozzon.

A te sikered a fontos!

Számomra az a fontos, hogy te sikeres legyél. Ehhez nagyon fontosak az alábbiak:

  • A videókkal mindenképpen sorrendben haladj. Még ha a cím alapján úgy is érzed, hogy ezt te már tudod, mindenképpen végezd el azt a anyagot is! Hátha kapsz egy-két jó ötletet, illetve ha később hivatkozok egy ott elhangzott gondolatra, akkor így te is tudni fogod, hogy miről beszélek.
  • Ha bárhol elakadsz, nem értesz valamit teljesen, akkor kérdezz. Nem az a lényeg, hogy végignézd a videókat, hanem hogy megértsd, hogyan tudod te ezt a saját könyvedre, vállalkozásodra alkalmazni, és elkezdd alkalmazni minél hamarabb. Bármi kérdésed van, tedd fel, én és a kollégáim igyekszünk a segítségedre lenni!
  • Valósítsd meg, amit itt tanulsz, kezdd el a könyvedet! Ez ebben az esetben különösen fontos – egy könyvnél nincs félig sikeres, kicsit sikeres állapot. Vagy van könyv, vagy nincs könyv. Ha te magad nem nyomod át magadat azokon a nehézségeken, amit egy könyv írása és kiadása jelent, más biztosan nem fog. Én segítek abban, hogy hogyan csináld, de neked kell megcsinálnod!
  • Az ellenőrző feladatokat te döntöd el, hogy folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.
    FONTOS: A hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat!

Ez a te könyved, a te vállalkozásod. Neked kell az itt megadott lehetőségeket mérlegelni, megvalósítani, és dolgozni rajtuk.

Ehhez kívánok neked sok sikert, és kezdjük a tanfolyamot!

Jó tanulást, sikeres könyvírást, könyvkiadást és sikeres vállalkozást kívánok!

Show More

Course Curriculum

1. rész: Szakmai könyv írása

2. rész: Szakmai könyv kiadása

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet