Köszönöm, hogy feliratkoztál!

Most nagyon fontos, hogy ellenőrizd az e-mail fiókodat!

A megadott email címre elküldtük neked az ajándék anyagot. (Lehet, hogy 15-20 perc, mire ez az e-mail megérkezik.)

Ha az e-mailt nem találod a beérkező levelek között, akkor nézd meg a spam, levélszemét, promóciók mappákat. Előfordul ugyanis, hogy itt landolnak először a leveleim. Ha itt megtaláltad, akkor érdemes az e-mail címemet felvenni a címtáradba. (Ez segít, hogy ne nézze levélszemétnek a leveleződ a megküldött anyagot.)

freemailes e-mail címmel gyakran előfordul, hogy a levél nem érkezik meg. Amennyiben ezt tapasztalod, és van másik e-mail címed, akkor próbáld meg azt használni.

Hogyan vedd fel az e-mail címemet a címtáradba?

  • Gmail esetén: Nyisd meg az e-mailt, majd kattints a jobb felső sarokban lévő 3 függőleges pontra! Kattints erre: „Szilágyi Balázs hozzáadása a címtárhoz”!
  • Freemail esetén: Kattints a menüben a Címtárra, majd az új cím hozzáadásával (kis ember ikon egy + jellel) vegyél fel a címtáradba!

E-mail címem: szilagyi[pont]balazs[kukac]honlaprafel[pont]hu – a pont helyére .-ot, a kukac helyére @-ot írj.

Ha valahol elakadtál, keress minket bátran e-mailben vagy telefonon a 06 20 359 96 91-es számon.

Number 1

Lájkolj, illetve kövess a Facebookon, az Instagramon, a TikTokon és a Pinteresten! Ha érdekel az online marketing, honlap készítés, keresőoptimalizálás, WordPess, ott is rengeteg érdekes hírt osztunk meg – miért maradnál le róla?

Number 2

Kövess a Honlapra Fel! YouTube csatornán! Azonnal használható tippek kis- és középvállalkozóknak. Lényegre törő, működőképes online marketing megoldások!

Number 3

Nézz szét a honlapomon! Rengeteg hasznos és mindenki számára könnyen érthető képzéseket találsz azonnali megoldásokkal.

 

Sikeres vállalkozást,

Balázs