OKJ képzések online? Szerezz igazi tudást!

Szerző: | Utolsó frissítés Jun 5, 2024 | Online képzések | 0 hozzászólás

  1. szeptember 1-jétől a képzések 70%-át kihúzták az Országos Képzési Jegyzékből (OKJ). 174 képzés választható azóta, ha valaki államilag elismert képzésben szeretné fejleszteni tudását.

Az új jegyzékben szereplő (a művészeti szakmákkal együtt) 196 alapszakma mindegyikét csak iskolarendszerben lehet elsajátítani.

Az OKJ képzések sajátosságai

A diákok nappali tagozaton 3-6, esti tagozaton 2-3 év alatt szerezhetnek szakmát.

Ezek zömében kékgalléros szakmák. (A kékgalléros szakmák a fizikai munkaköröket jelentik, melyeket elsősorban a szak-, betanított- és segédmunkások végeznek.)

Ha a fehérgalléros szakmák közül szeretnél választani, akkor OKJ fronton már nehezebb dolgod van.

Ha pedig fontos számodra a work-life balance, azaz családod, főállásod és limitált szabadidőd van, és ebbe a rohanásba szeretnéd beilleszteni a tovább-, illetve átképzésedet, akkor tulajdonképpen lábon lőtted magad, ha ragaszkodsz az államilag elismert képzésekhez.

Ne aggódj, bőven vannak online szakmák, amiket otthonról is megtanulhatsz!

okj-kepzesek-online

OKJ képzés helyett felnőttképzés

Milyen egyéb választási lehetőségeid vannak? Hivatalos tanúsítványt adó felnőttképzést választasz és a legkézenfekvőbb, hogy online tanulsz. Miért is ne tennéd, hiszen a jövő a digitális oktatásé.

Dönts az otthonról végezhető tanfolyamok mellett, és az online tanulás előnyei és hátrányai mind segítségedre lesznek. Hogyan?

Az előnyökkel gyorsan a napi rutinodba illesztheted a tanulást, a hátrányai pedig önismeretre, önfejlesztésre késztetnek, amely a jövőben szintén csak előnyödre válhat.

Az online tanulás amellett, hogy rugalmas, korszerű tudást ad, még költséghatékony is. Az online felnőttoktatás jó lehetőség a karrierváltóknak is.

OKJ képzés online? Szerezz igazi tudást!

Ha nálunk tanulsz, még egy plusz előnnyel megtoldjuk a sort: kizárólag azonnal gyakorlatba átültethető tudást adunk neked, amely – ha hiszed, ha nem – a mai világban még mindig kuriózumnak számít, nem pedig alapkövetelmény.

Milyen képzésekből választhatsz?

Azonnali szakmai tudást adó nagy képzéseink:

Tedd mérlegre a lehetőségeidet, dolgozd ki a rövid- és hosszútávú céljaidat, és ha 21. századi tudást és karrierlehetőséget szeretnél magadnak, keress minket bizalommal!

+36 20 359 9691-es telefonszámon vagy az info@honlaprafel.hu e-mail címen elérsz minket, ha maradt még kérdésed, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyam a legmegfelelőbb számodra.

SEO könyv

Stabil bevétel keresőoptimalizálással 2020 borító 3D látványterv

Rólunk mondták

Kapcsolódó bejegyzések

Milyen szakma illik hozzám?

Milyen szakma illik hozzám?

Milyen szakma illik hozzám? Találd meg az ideális karrieredet a személyiséged és érdeklődési köröd alapján! Derítsd ki, melyik hivatás a legjobb számodra!

Az online oktatás fogalma

Az online oktatás fogalma

Ismerd meg az online oktatás fogalmát! Hogyan működik, milyen előnyei vannak, és hogyan forradalmasítja a tanulást? Tudj meg többet most!

Hozzászólások

0 Comments

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése