Marketing online tanfolyamok

Szerző: | Utolsó frissítés Jun 5, 2024 | Online képzések | 0 hozzászólás

A marketing online tanfolyamokkal olyan tudást szerezhetsz, amellyel a nonprofit és a for-profit szektorban egyaránt elhelyezkedhetsz.

Ilyen képzést az Országos Képzési Jegyzékben biztosan nem találsz (azzal a szakma elnevezéssel is nehéz mit kezdenünk, hogy “kereskedő és webáruházi technikus”). OKJ képzések online? Szerezz igazi tudást!

Mit csinál az online marketinges?

A közhiedelemmel ellentétben a marketingesnek nem az a munkája, hogy rátukmálja a portékát az emberekre, ha rendelkezik bármiféle értékkel az az áru, ha nem. És még csak nem is a közvetlen eladás a feladata.

A marketing önmaga is egy szerteágazó terület, a digitális verziója pedig egyéb sajátosságokat ad a megvalósításához.

Az online marketinges az interneten keresztül népszerűsíti egy cég termékeit, szolgáltatásait vagy márkáját.

Ehhez különféle eszközöket és stratégiákat alkalmaz, mint például:

  • Keresőoptimalizálás (SEO) – A weboldal optimalizálása a keresőmotorok számára, hogy jobb helyezést érjen el a keresési eredményekben.
  • Tartalommarketing – Érdekes és informatív tartalmak létrehozása, mint például blogbejegyzések, cikkek, infografikák és videók, amelyek vonzzák a célközönséget és növelik a márka ismertségét.
  • Közösségi média marketing – A cég jelenlétének kiépítése a közösségi média platformokon, mint a Facebook, Instagram, LinkedIn és Pinterest, és ezek hatékony használata a célközönséggel való kapcsolattartásra, a márkaépítésre és a forgalom generálására.
  • Email marketing – Hírlevelek küldése a potenciális és a meglévő ügyfeleknek a márkaépítés, a promóciók népszerűsítése és a vásárlások ösztönzése céljából.
  • Fizetett hirdetések – Hirdetések futtatása a Google és a Facebook felületein, illetve más platformokon a célközönség elérésének és a forgalom weboldalra terelésének céljából.
marketing-online-tanfolyamok

Marketing online tanfolyamok – Képezd magad nálunk!

Ha marketing online tanfolyamokat keresel, jó helyen jársz. A Honlapra Fel! szakmai képzései között számos marketinges képzést találsz.

Ezek mind hivatalos tanúsítványt adó, gyakorlatra épülő, online végezhető tanfolyamok, melyeket saját tempódban, egyéni időbeosztásban végezhetsz.

Nem gond, ha nincs előképzettséged, és a nulláról indulsz. Képzés közben is bármikor tudunk segíteni, ha elakadnál.

Online Marketing képzés

Az Online Marketing képzésünk három szinten ad használható tudást: alap, haladó és tanácsadó szinteken.

  1. Az Alap képzésen megtanulsz minden szükséges alapot és a leggyakoribb online marketinges feladatokat.
  2. A Haladó képzés gyakorlati tudásátadásán túl megtanulod az ügyfélkezelést és a saját online marketinges vállalkozásod felépítését.
  3. A Tanácsadó képzésen haladó marketing stratégiákkal, tanácsadói módszerekkel, ügyfélszerzéssel és ügyfélkezelési tanácsokkal ismerkedsz meg.

Virtuális Asszisztens képzés

Ha téged jobban vonz a virtuális asszisztens képzés, mert kimondottan önálló vállalkozásban gondolkodsz, van megoldásunk a számodra.

Megtanulod, hogy mit csinál a virtuális asszisztens. Hogyan szerezz online ügyfeleket, megbízókat és így jövedelmet, és hogyan maradhatsz versenyképes a gyorsan változó munkáltatói igények piacán.

Canva Pro képzés

Ha te inkább vizuális típus vagy, jobban ki tudod magad fejezni képekben, mint szavakban, akkor ajánljuk a Canva Pro képzésünket.

A Canva a legjobb online képszerkesztő. Könnyen és nagyon gyorsan készíthetsz vele profi képeket a weboldaladra vagy a közösségi média felületeidre.

Rendkívül hasznos online marketing eszköz, amelyet sokrétűen használhatsz fel a munkád során.

AI Online Marketing Szakértő képzés

Ma az egyik legizgalmasabb téma – és nem csak online marketing körökben – a mesterséges intelligencia (artificial intelligence, azaz AI). Legalább akkora digitális forradalom előtt állunk, mint amikor terjedni kezdett a világon az internet.

Aki lemarad, kimarad. Ez ugyanúgy érvényes a mesterséges intelligencia használatára, mint ahogy érvényes volt az internet használatára.

Ezért hoztuk el neked az AI Online Marketing Szakértő Képzést, amely szintén hivatalos tanúsítványt adó, online elvégezhető, gyakorlatra épülő képzés.

Ha elvégzed, helyzeti előnybe kerülhetsz azokkal szemben, akik egyáltalán nem foglalkoznak a mesterséges intelligencia használatával. Segítségével rendkívül hatékonnyá válhatsz és órákat spórolhatsz az értékes idődből.

AI marketing vagy online marketing képzés? Olvasd el a cikket, segítünk dönteni!

online-marketing-tanfolyamok

Canva AI és Canva honlapkészítő tanfolyam

A mesterséges intelligencia és a képszerkesztés együttes erejét tudod kihasználni, ha elvégzed ezt a Canva AI és Canva honlapkészítő tanfolyamot.

Tartalommarketing menedzser képzés

A Tartalommarketing menedzser képzésünkön végre te is megtanulhatod, hogyan kell tartalomgyártásból bevételt csinálni.

Már a képzés alatt alkalmazhatod a tanfolyamon tanult szakértői tartalommarketing fogásokat, és eredményeket érhetsz el.

Lépésről lépésre tanulhatsz, a kezdőtől a profi szintig, akár nulláról, előzetes marketingtudás nélkül.

Ha kíváncsi vagy a marketing online tanfolyamokra, nézd meg a többi marketing képzésünket is!

A marketing online tanfolyamoktól a karrierig

Az online marketing egy versenyképes karrierutat mutathat azok számára, akik szenvedélyesen érdeklődnek a technológia és az üzleti élet iránt.

Ha hajlandó vagy tanulni és fejlődni, akkor az online marketingben sikeres karriert futhatsz be.

Keress minket bátran, minden kérdésedre válaszolunk!

Email: info@honlaprafel.hu

Telefon: +3620 359 9691

SEO könyv

Stabil bevétel keresőoptimalizálással 2020 borító 3D látványterv

Rólunk mondták

Kapcsolódó bejegyzések

Milyen szakma illik hozzám?

Milyen szakma illik hozzám?

Milyen szakma illik hozzám? Találd meg az ideális karrieredet a személyiséged és érdeklődési köröd alapján! Derítsd ki, melyik hivatás a legjobb számodra!

Az online oktatás fogalma

Az online oktatás fogalma

Ismerd meg az online oktatás fogalmát! Hogyan működik, milyen előnyei vannak, és hogyan forradalmasítja a tanulást? Tudj meg többet most!

Hozzászólások

0 Comments

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése