Takáts Kriszta

Mi az, amiben segíteni tudok neked?

Takáts Kriszta
 • Online marketing tanácsadás
 • TikTok tanácsadás
 • Canva webdizájn tanácsadás
 • Instagram tanácsadás
 • Instagram feed tervezés
 • Influenszer marketing tanácsadás

Rólam:

Az ELTE-n végeztem bölcsészként, de már az ottani kulturális menedzser képzésen is kiderült, hogy a marketing és a kultúra az a terep, ahol igazán elememben vagyok.

2012 óta foglalkozom tartalomfejlesztéssel, 2014 óta látok el online marketing feladatokat,

2017-től másfél éven keresztül Szilágyi Balázs mellett tanultam ki az online világ fortélyait, többek között e-mail marketing és közösségi média felületek kezelését szakértői szinten. Balázs csapatát vezettem másfél évig.

2019-ben jelentettük meg első közös online tanfolyamunkat vállalkozók számára, webdizájn témakörben. Vállalkozások és egyéni vállalkozók online és offline marketingjével, személyes marketing tanácsadással és marketing képzéssel szabadúszóként 2019 óta foglalkozom.

Online képzések:

Az alábbi képzések tartalmát oktatóként Szilágyi Balázzsal közösen Takáts Kriszta készítette, a képzéseket a Flizor Média Kft. nyújtja felnőttképzés keretében.

Beszéljük át a lehetőségeidet egy személyes konzultáción!

Takáts Kriszta Insta feed referencia

Mit mondanak mások a munkámról?

„Az elmúlt pár évben sok marketingessel dolgoztam együtt, több árkategóriában.
Rendszeres probléma volt, hogy elbeszéltünk egymás mellett, meggyőztek, hogy olyan postok kerüljenek ki ami teljesen ellentétes minden elképzelésemmel, de ez lesz a kifizetődő. Az eredmény természetesen elmaradt.
Krisztánál más a helyzet. Kivétel nélkül figyel rá, hogy harmonikus összkép legyen a feeden, minden témát egyeztetünk. Az eredmény magáért beszél. A követők folyamatosan gyarapodnak, még hirdetések nélkül is sokkal jobb az elérés. A kinézetre annyi visszajelzést kaptam mint égen a csillag, a vendégek imádják, külön kiemelve dicsérik a munkáját. A kommunikáció 5 csillag, bármilyen „hülyeseggel” állok is elő, mindig megkapom a megfelelő valaszokat.
A munkája gyakorlatilag minden terhet levesz a vállamról, és aggodalom nélkül tudok a saját dolgommal foglalkozni, sokkal hatékonyabban. Összességében nagyon-nagyon elégedett vagyok”

Kékesi Réka – szépségszalon tulajdonos

“Instán az interkació kb 10-szerese az organikus facebook interakcióknak. Lájk, hozzászólás…míg facebookon ez organikusan jó ha 10-30fő /post addig instán átlag 200fő /post”

“Mióta Kriszta kezelésbe vette az insta profilunkat, tízszer annyi követőnk lett, mint bármely másik konkurensünknek. Él az oldal, jönnek a lájkok százasával organikusan! Határozottan elégedettek vagyunk.”

R.T.

“2020-ban indult a vegán instám és youtube csatornám. Fogalmam sem volt mit kell csinálni. Minden részletre kiterjedő segítséget kaptam Krisztától, folyamatos visszajelzésekkel, amik ösztönzőek és fejlesztő hatásúak voltak. Segített a félelmek legyőzésében és megerősített, hogy nagy érték amit képviselek. Egy év alatt több, mint 6000 feliratkozóm lett instán és yt-on is. Köszönök minden segítséget és támogatást!”

Kovács Zoltán vegan chef

„Kriszta érkezésével egy hosszú kálváriára sikerült pontot tennünk a cégünk életében.Előtte jöttek-mentek az önjelölt marketing guruk, de csak a pénzt vitték, eredmény pedig sehol. Kriszta segítségével pont azt sikerült megvalósítanunk, amire vártunk. A Google keresőben és a közösségi platformokon az első háromban vagyunk, az Instagramon toronymagasan vezetünk a szakmánkban, és az ügyfelek elismerően állítják, hogy a csapból is mi folyunk :).”

Robotka Tamás- Tiszta Energiák Kft Kiskereskedelem vezető

„Kriszta remekül integrálja a saját, “kulcsrakész” kampány ötleteit a mi elképzeléseinkkel és lehetőségeinkkel. Szakmai felkészültsége biztos támpont számunkra és az iparágunk sajátosságait szem előtt tartva, kreatívan hozza ki a maximumot belőlünk. Megbízható, felelősségteljes partner.”

Tersánszky Krisztina – Napfényes Étterem marketing manager

Takáts Kriszta referencia 2
Takáts Kriszta referencia 4

  Konzultáció

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!
  1 óra tanácsadás díja bruttó: 20.000.- Ft (alanyi adómentes)

  A szolgáltatást Kissné Takáts Krisztina egyéni vállalkozó nyújtja