Blogger Felnőttképzés – új

Kívánságlista Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

A tanfolyamról

Üdvözöllek a Blogger online videós képzésen!

Kérlek engedd meg, hogy ebben a videóban bemutassam, hogy mirõl fog szólni a képzés, és hogyan haladj a tanfolyamon a siker érdekében.

A képzés célja

A Honlapra Fel! Blogger szakmai képzés célja, hogy megtanuld a blogger szakmát valóban profi és szakmai szinten, hogy akár képes legyél 100%-ban ezzel foglalkozni és meg is élni belõle.

Fontos

A blogolás területén minden a tapasztalatra épül. Fogsz sok olyan dolgot hallani, ami ellent mond annak, amit “mindenki tud”. Ezzel semmi gond nincs. Lehet azt alkalamzni, amit mindenki tud – de valószínûleg éppen azért vagy itt, mert nem olyan eredményt szeretnél, mint mindenki. A legtöbb esetben nem tapasztalatra, csak más okosságának a félreértett, félrefordított továbbadására épülnek tananyagok. Itt ilyen nincs. Lehet, hogy furcsa elõször, lehet, hogy dolgozni kell vele, de mûködik!

Vagyis nagyon fontos, hogy mindent próbálj ki a gyakorlatban, nézd meg, hogyan tudod alkalmazni, mit tudsz belõle hasznosítani, hogyan mûködik nálad. Ne hidd el, amit hallasz – még akkor sem, ha tõlem hallod. Próbáld ki, alkalmazd, és akkor hidd el, hogy mûködik, ha látod az eredményekete!

A te sikered a fontos!

Számomra az a fontos, hogy te sikeres legyél. Ehhez nagyon fontosak az alábbiak:

  • A videókkal mindenképpen sorrendben haladj. Még ha a cím alapján úgy is érzed, hogy ezt te már tudod, mindenképpen végezd el azt a anyagot is! Hátha kapsz egy-két jó ötletet, illetve ha később hivatkozok egy ott elhangzott gondolatra, akkor így te is tudni fogod, hogy miről beszélek.
  • Ha bárhol elakadsz, nem értesz valamit teljesen, akkor kérdezz. Nem az a lényeg, hogy végignézd a videókat, hanem hogy megértsd, hogyan tudod te ezt a saját honlapodra, blogodra alkalmazni, és elkezdd alkalmazni minél hamarabb. Minden videó alatt lesz lehetőség kérdezni, a hozzászólásoknál. Bármi kérdésed van, tedd fel, én és a kollégáim igyekszünk a segítségedre lenni!
  • Ennél a képzésnél különösen fontos, hogy a gyakorlatban is valósítsd meg, amit tőlem hallasz. Csak akkor fogod teljes mértékben megérteni, csak akkor fog összeállni a kép, és nem utolsósorban csak akkor fogsz bármilyen eredményt elérni, ha a gyakorlatba is átülteted, amit a képzésen tanulsz.
  • A Blogger képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.
    FONTOS: A hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat!
  • Ehhez a képzéshez speciális Facebook csoport tagság is tartozik. Javaslom, hogy a stratégiaibb, átfogóbb kérdéseket ezekben a csoportokban tedd fel. Így lehetőséged van arra, hogy a területen dolgozó ügyfeleink gyakorlati tapasztalatukkal is segítsenek neked.
    Ha nem vagy még tag, jelöld a következő profilunkat: https://www.facebook.com/livia.honlaprafel.1
    (Erre csak azért van szükségünk, hogy hozzá tudjunk adni a zárt Facebook csoporthoz.)
  • FONTOS: A VIP klubba csak azok kerülnek be, akik a teljes tanfolyam árát kifizették.
    Részletfizetés esetén az utolsó részlet befizetése után válsz VIP taggá. A szakmai csoportokat az alábbi linkeken érheted el:

Sikeres tanulást, és eredményes blogolást kívánok!

Balázs

Show More

Tartalom

1. Alapok

  • 1/12. Látogatói források
    14:08

2. A blog elindítása

3. Hitelesség felépítése

4. Kulcsszókutatás

5. Szövegírás

6. Online Marketing és PR tippek bloggereknek

7. Bevételszerzés

Ellenőrző feladatok

Szövegírás workshop 2022.03.23.

Kreatív szövegírás képzési nap 2023.04.26.

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet